樂古Nakuz

標題: 垃圾game0ne!原來彩虹島只係一個被遺棄的生財工具! [打印本頁]

作者: 疾風乂銘    時間: 11-4-2010 02:03
標題: 垃圾game0ne!原來彩虹島只係一個被遺棄的生財工具!
岩岩睇呀妹本yes!先知垃圾game0ne十週年,睇完個廣告發現連彩虹島個logo都唔見,生日冇活動,十週年冇佢份,彩虹島係咪一個被遺棄的生財工具??
作者: 花倫同學    時間: 11-4-2010 02:09
又要想玩 又要自私為自己
好多野都係某部份玩家自行造成
作者: 疾風乂銘    時間: 11-4-2010 02:34
你指外掛?外掛其實我覺得唔影響到人ge,有冇都無所謂,除外掛之外,昆狗係一個好難解決,令彩虹島聲譽盡失(可能冇辦法解決,人係自私ge,自律ge問題)講到尾,彩虹島都應該比人遺棄左嫁啦,之前有人話彩虹島汁粒,好多人話佢尻up,但而家每一樣野都好似暗示緊彩虹就玩完.....
作者: 疾風乂銘    時間: 11-4-2010 02:39
其實GM做少少野,外掛就一定消失,程式係佢手,我地睇佢頭-_-昆狗不可治,只可防,比少少時間去搵一個信譽好d玩家交易,其實就已可以提防被昆,其實真係玩家亂信先會有昆狗嫁姐
作者: R。    時間: 11-4-2010 02:47
其實GM做少少野,外掛就一定消失,程式係佢手,我地睇佢頭-_-昆狗不可治,只可防,比少少時間去搵一個信譽好d玩 ...
疾風乂銘 發表於 11-4-2010 02:39

你講野 好似演講咁 作晒文咁既
不過D內容好好=]
作者: 龍王三太子    時間: 11-4-2010 09:00
基本上,彩虹島出左冇耐就知有咁既結果出黎
彩虹島係更新慢(前期1星期更新一次,中期2星期一次,後期1個月一次),公測開始果陣,好多玩家已經上到50LV 但係D圖仲係出到40LV怪你話死唔死
就因為更新慢呢個問題,就有一段時間令彩虹島變為死城,更新左先有人玩番
作者: alphenlai    時間: 11-4-2010 09:49
你而家先知咩?
作者: ceci9712    時間: 11-4-2010 10:08
--最起碼都整返個bug啦大佬 上次整一個bug 就即刻多左10幾個bug
作者: kkoo@    時間: 11-4-2010 12:41
基本上,彩虹島出左冇耐就知有咁既結果出黎
彩虹島係更新慢(前期1星期更新一次,中期2星期一次,後期1個月一次 ...
龍王三太子 發表於 11-4-2010 09:00

呵 晚期2-3個月都未更新
作者: likky031c    時間: 11-4-2010 13:07
佢丫媽個b`激鬼氣\_/
就泥變牙婆喇我!!!!
作者: 疾風乂銘    時間: 11-4-2010 14:00
我覺得game0ne可能係已經完全地放棄左彩虹島囉/_\十週年冇佢份就係一個好例子,logo都唔見呀大佬,之後會唔會再更新都成問題,仲有,佢個領取bug好煩,稀武升唔到,用唔到生活技,一日唔整好d bug,真係冇好日子過/_\
作者: buckman    時間: 11-4-2010 20:06
咪戇_啦.昆狗呢個問題無話可以做D咩
呢D係人既貪心而做成-.-
更新遲早就更新架喇.等多陣會死-0-?
唔想等就唔撚好再玩
作者: 疾風乂銘    時間: 11-4-2010 21:48
你話呀?如果d玩家可以比少少心機,去搵一個可信的玩家,d昆狗咪昆唔到人囉,每一樣野都有解決ge辦法!尻up有撚用呀?係到話人貪心不如話自已唔小心啦!
作者: 疾風乂銘    時間: 11-4-2010 21:55
講真,如果冇人再提更新呢回事,gameone會做野咩?你上一次見GM活動係幾時呀?等?彩虹島已經係一個被遺忘ge狀態啦!你咪等囉,戇_仔
作者: buckman    時間: 11-4-2010 22:14
我有話我比人昆咩?玩左咁耐都未比人昆過.係D玩家自己笨實先比人昆之麻.
用下個腦D玩家都昆唔到你啦.柒撚憎憎食甜筒
作者: 食古不化?    時間: 11-4-2010 22:31
BUG先系最大問題
作者: 疾風乂銘    時間: 11-4-2010 22:37
昆狗ge問題係比人放大左先岩,自已亂信人比人昆,昆完之後係到嗌生嗌死,昆狗其實都係o個幾個-_-bug令我地d稀武升唔到上去,搞到難玩左好多,升得快d ge玩家要用npc都唔出奇(話就話稀武,彩虹島有幾可有人未用過稀武丫)
作者: kit:]    時間: 13-4-2010 22:08
其實我覺得,比人昆呢樣野唔好開post,因為有玩家(某d嘟街)見到有人比人呃,所以自己想試下呃人,而出左甘多昆狗,何況,gameone係唔比人放點放ac等等,=.=呢d係玩家自己拎黎衰…
作者: ★╮冰冰★    時間: 14-4-2010 15:43
你而家先知? 人地台彩1月就出左奧2技能啦 11月出工程c

而家4月牙 係4月牙 都未出牙 你話廢吾廢d?
作者: epiney    時間: 14-4-2010 15:46
冇計啦....
人地見人數急趺....
就自己搵過隻game搵錢架啦- -
但佢冇諗過其實佢整得好地地~
一定大把人玩一定有錢搵....
作者: ★╮冰冰★    時間: 14-4-2010 15:48
佢連廣告都無賣啦 你有見過0nline game 2年都吾賣1次廣告未? 佢地根本1開始就唸住彩虹執粒架啦

呃左我地甘多錢 我最少2星期買1次點架 多謝你囉gm 你呢次維護搞到我打吾到收費牙 加時又吾話人知
作者: epiney    時間: 14-4-2010 15:50
佢仲要連客服都打唔通囉......
想問下都唔得- -
真係%^$%^$^%&^%
作者: 鬼仔B    時間: 14-4-2010 15:51
--好悶呀 玩唔到彩虹
作者: 風乄翼    時間: 14-4-2010 15:53
你知佢維護就咪開收費啦 明知d gm有遲無早的說._.
作者: ★╮冰冰★    時間: 14-4-2010 15:55
你知佢維護就咪開收費啦 明知d gm有遲無早的說._.
風乄翼 發表於 14-4-2010 15:53

我琴日開架姐姐 你以為我12:30開架?

我本來2:30返到屋企開腦唸住入架 仲岩岩好有2戈鍾凸左出黎 點知佢地加時更新姐?
作者: 風乄翼    時間: 14-4-2010 15:58
我男黎架囧 佢地加時都未必更新 就算更新都怕唔更新好過更新._.
作者: 疾風乂銘    時間: 14-4-2010 18:25
我都玩唔到彩虹-.-重down更新唔到-_-凸
作者: kit:]    時間: 14-4-2010 20:44
有方法令彩虹島番生既,gameone埋會理番我地lor~
作者: kaiman9    時間: 14-4-2010 21:15
D bug多到卜k
昆9又多0.0
如果吾汁ga話~
都會玩下去*
作者: zerosavior    時間: 15-4-2010 18:23
我寧願gameone快D汁,等新代理lor
作者: 龍王三太子    時間: 15-4-2010 18:30
咁多人想彩虹島汁,黎個萬像更新?
作者: yoyo10942    時間: 15-4-2010 23:48
我只係想整番好d bug...
再5整我就會有d 5想玩既念頭-口-
作者: sw112200520    時間: 16-4-2010 00:24
齊齊鬧死gameone
作者: ceci9712    時間: 16-4-2010 11:46
回復 33# sw112200520

不要TvT
作者: sw112200520    時間: 16-4-2010 17:35
回復  sw112200520

不要TvT
ceci9712 發表於 16-4-2010 11:46

-0-老婆話5鬧就5鬧啦
作者: ceci9712    時間: 16-4-2010 18:11
回復 35# sw112200520

=]耶
作者: kit:]    時間: 18-4-2010 13:26
我只係想整番好d bug...
再5整我就會有d 5想玩既念頭-口-
yoyo10942 發表於 15-4-2010 23:48

老婆唔準唔玩=.=
作者: yoyo10942    時間: 19-4-2010 00:06
老婆唔準唔玩=.=
kit:] 發表於 18-4-2010 13:26

禁你希望佢整番好d bug T口T''

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2