樂古Nakuz

標題: 新手發問!! [打印本頁]

作者: 花葬夜月    時間: 24-10-2010 17:49
標題: 新手發問!!

我想問下yew logs係拿去邊度賣先值錢?
runecrafting呢個技能點up LV?
rune唔同色的裝有咩用?係咪勁 D要幾錢?
我係F2P
作者: Hk_Alexander    時間: 24-10-2010 19:04
rune唔同色的裝有咩用?係咪勁 D要幾錢 ...
花葬夜月 發表於 24-10-2010 17:49

Add me msn , I will teach you all I know.

MSN:bonbon9999992003@yahoo.com.hk

作者: jcjefferson    時間: 24-10-2010 19:17
rune唔同色的裝有咩用?係咪勁 D要幾錢 ...
花葬夜月 發表於 24-10-2010 17:49

可以去Grand Exchange賣

rune唔同色的裝有咩用?係咪勁 D要幾錢?
唔同色但一樣的 唔會勁啲
作者: windleaf70    時間: 24-10-2010 20:24
我講直d:rune吾同color,系d f2p吾夠勁先用到,比人覺得好型,但系無料到
E.G:一個50cb weild rune saradomin去wildy,你估下佢(50cb)下埸?正所為吾夠勁,得果型><)
作者: 花葬夜月    時間: 25-10-2010 16:05
yew logs點解好似無人要咁?係咪賣俾其它player?
作者: windleaf70    時間: 25-10-2010 18:12
邊個話無人要呢?只系你去在少人world姐><
作者: jcjefferson    時間: 25-10-2010 18:43
邊個話無人要呢?只系你去在少人world姐>
windleaf70 發表於 25-10-2010 18:12

無錯~
如果你係ge賣等一陣都會有人買~~
作者: windleaf70    時間: 25-10-2010 21:14
  1. 無錯~
  2. 如果你係ge賣等一陣都會有人買~~
複製代碼
你很幾時add我fb?JC?
作者: 花葬夜月    時間: 25-10-2010 21:20
我係1ser最多人囉叫左成朝無人理!!終於係夜晚7點幾賣出-  -!
作者: 朱古力哥哥    時間: 26-10-2010 00:31
去邊度賣都無咩分別, 去ge就okay啦

唔同色無分別, 不過會型d, 可以曬命

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2