樂古Nakuz

標題: 雞仔你地入黎睇清楚咩叫358/258 [打印本頁]

作者: leon45678    時間: 20-8-2012 20:25
標題: 雞仔你地入黎睇清楚咩叫358/258
今日無聊去玩下,我地隊死剩我,未到358,我就停系自己本來個位度,跟住就有個上校用距部好威既SR過黎放曬我浮游,削我血,我米話--距咯,358系為左等大家多D經驗同G姐,我話距,距就大條道理話反正我都輸,對面全部人一命,我就輸?反正我見過有人死剩1部B都可以搞掂曬對面4命咯。系呀!我系無甘既能力,但系至少我唔想未打就輸咯!對戰個時掛住打字,未影圖,後面既對話都唔知講咩,當我無圖無真相啦,但系我就系想D小學雞唔好以為對方死剩1命就當人哋輸,亂甘削人血!
作者: m16a2    時間: 20-8-2012 20:28
樂古有個抱怨區的說v.v呢d日經帖唔好係到post~
作者: 最後武士wd    時間: 20-8-2012 20:28
無所謂,過左258先出手打都未遲
作者: Q赤武Q    時間: 20-8-2012 20:31
不嬲唔支持唔係壓倒性勢力就講259
果斷寧願無259繼續打
作者: leon45678    時間: 20-8-2012 20:43
回復 2# m16a2

UM...我目的唔系抱怨既..我想等D雞仔清楚姐....
作者: leon45678    時間: 20-8-2012 20:52
回復 3# 最後武士wd

我俾距扣血...涯唔到甘耐......
作者: ricko0429    時間: 20-8-2012 21:08
見到"雞仔"以為你講simmi雞=.=
作者: 小颯    時間: 21-8-2012 04:07

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2