樂古Nakuz

標題: 《SD高達》推倒賈圖大作戰 [打印本頁]

作者: ian1107    時間: 14-5-2013 18:20
標題: 《SD高達》推倒賈圖大作戰

由於早前營運基地中的GM收到各地戰線中的皇牌機師回報,賈圖私藏的多張「格魯古古(賈圖專用機)設計圖」已於迪拉斯艦隊的據點中發現!現在只要在指定日期內通過奔馳而過的風暴(Expert) 50次 ,即可獲得「格魯古古(賈圖專用機)設計圖」一張!

活動開始時間:2013年05月26日
活動結束時間:2013年06月07日
活動內容:於05月26日至6月7日內通過奔馳而過的風暴(Expert) 50次,即可獲得「格魯古古(賈圖專用機)設計圖」一張。

活動規則:
1.玩家必須於活動時間內上線進行最少50場指定的原作任務,才能判定為有效次數!
2.活動條件;每日進行有效的對戰只統計奔馳而過的風暴(Expert)的場數,而其他任務或對戰並不作計算。
3.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果將不多承認,一經發現將嚴格處罰。
4.官方保留本活動的最終決策權!  

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

作者: 鰐島亞紀人    時間: 14-5-2013 18:22
not bad
作者: o19042    時間: 14-5-2013 18:22
笑_左,點解會咁
作者: bob19994    時間: 14-5-2013 18:23
笑左!!!
進擊的賈圖!!
作者: hung56    時間: 14-5-2013 18:23
好囉 終於有張圖拎!!!!
作者: kennylam25    時間: 14-5-2013 18:24

50次=_=  仲要得幾日
作者: rube129    時間: 14-5-2013 18:24
好假 ..... 不過50次 之前g1明明話刷得出 依加又搞d咁ge野 唔通....
作者: 六津璃爾    時間: 14-5-2013 18:26
小心中伏
作者: david2011    時間: 14-5-2013 18:31
onj之前刷左n咁多次,而家仲要刷多50場
作者: okmijnuhbyg8    時間: 14-5-2013 18:31
你打埋我嗰份
作者: ngtiki    時間: 14-5-2013 18:32
50場太................多了
作者: arthur2012    時間: 14-5-2013 18:32
進擊的賈圖
作者: 疾風乂軒    時間: 14-5-2013 18:34
雞溫啊雞溫 你發咩雞溫啊..
作者: 菠蘿君    時間: 14-5-2013 18:35
g1入面都有巨人控=[
作者: fire1id    時間: 14-5-2013 18:39
SD都進擊!?
作者: 永恆fung    時間: 14-5-2013 18:39
玩家必須於活動時間內上線進行最少50場指定的原作任務,才能判定為有效次數!

gameone 你 同我地敢多位計場數 ex任 是人類玩嗎
作者: ricko0429    時間: 14-5-2013 18:42
50場,成半日
作者: kennylam25    時間: 14-5-2013 18:44
Gameone係唔係假設左 個個有神秘力量+車  

作者: leungyl    時間: 14-5-2013 18:47
進擊e賈圖
作者: KILLERJOJO    時間: 14-5-2013 18:57
G1終於有成意搞SD,正
作者: 唯我獨朱    時間: 14-5-2013 19:04
首先..張圖改得幾正~

其次官方一定唔會用d有涉及版權既野呢做....
作者: 199xabc    時間: 14-5-2013 19:09
mission impossible
作者: flydargon(uo)    時間: 14-5-2013 19:15
說明, 根本出圖有bug,  de lay no more
作者: 雙樹園    時間: 14-5-2013 19:29

即是之前個圖無.. 或機率好低...

之前日刷夜刷既朋友會有被搵老襯既怨念

而家仲要刷多 50 場

正是 黃台之瓜 何堪再摘...

利申: AS 賈圖勇士, 數星期前, 已用 M 幣入手...

因為福未必無重至, 但禍通常不單行... 出開事有條路.... =_=;
作者: lpwrkqwp    時間: 14-5-2013 19:32
進撃の賈圖
退步のG1
仆雞のG1(50場呀_你)
作者: 雙樹園    時間: 14-5-2013 19:38
題外話

改《推倒賈圖》個名果位係咪腐女尼... 腐味基味都幾重下... 好重口味下... =_=; 南無......
作者: chung5678    時間: 14-5-2013 19:44
好邪惡的活動名
作者: leon45678    時間: 14-5-2013 20:21
推倒先系重點
作者: wmt112376    時間: 14-5-2013 20:31
蘿莉易推倒
作者: fung307    時間: 14-5-2013 20:35
當我見到"推到"兩字後~
唔知點解會聯想起呢條片

[youtube]EF9pDVcsaqk[/youtube]
作者: henry147    時間: 14-5-2013 20:51
賈圖私藏的多張「格魯古古(賈圖專用機)設計圖

呢句笑到我
作者: alpth    時間: 14-5-2013 20:53
50場...果斷放棄
作者: aome    時間: 14-5-2013 20:59
真5真, 哈哈
過佢50次有何難??
起碼都打左成百幾次
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 14-5-2013 22:10
50場easy就話考慮下je . . .

不過張圖真係有創意
作者: brian0908    時間: 14-5-2013 22:28
50場;o ?
不如你玩埋我果份
作者: chem王    時間: 14-5-2013 22:47
好似完全冇左版權呢兩個字...
作者: chem王    時間: 14-5-2013 22:57
回復 26# 雙樹園

話唔定人地係阿部高和GE同志
作者: 天才A    時間: 14-5-2013 23:36
進擊的賈圖 -__-
官方有睇動畫wow
作者: kmg    時間: 14-5-2013 23:45
我假設佢5分鐘一場 要用4個幾鐘
再計返買優惠包個價錢... 值得嗎?
作者: 李家仁醫生    時間: 14-5-2013 23:47
送既會唔會係賈(假)圖XD
作者: dragoonkwok    時間: 15-5-2013 00:02
都唔知點講好....好圖自然是好....不過50場.........
作者: 銀魂乂    時間: 15-5-2013 00:16
大家都係自-動-裝-哂-CONDOM算啦
作者: 永恆fung    時間: 15-5-2013 02:41
我假設佢5分鐘一場 要用4個幾鐘
再計返買優惠包個價錢... 值得嗎?
kmg 發表於 14-5-2013 23:45

韓國做個新任務好沒福利 特別分n服
d人 又點會評隻online game高分 給你這個月高業績又如何
點解我要額外花錢消費 優惠包? 就算購s機優惠包150元
部sr優惠包都298元啦

現在個問題韓能做隻game出來 根本明明不打算額外不花錢直接要機
就算發達左或每個月1萬8000千-3萬 人工
每個月花1千元 拿到消費獎 回饋獎 又如何
我花錢 但一定會覺得這是個好遊戲?我會評分高 ?1至5分

現在韓能間接地 同我地玩家講 想要 就同佢打份工
做死人唔填命 唔好同講 1次就中

你親手用g幣抽材料 用g幣要s圖 親手升到指定材料
合完再升到王牌或特1 或以上 作為對戰

之後更新前或更新後 不斷準備下一部新機材料 重覆又重覆
現在我就係接近咩都想要

我原本只要00系列 韓服拿完錢見太廚 沒得搵錢 就削
又舊機技能,武器被新機 完全虐待

cso 都沒你sdgo 敢明顯強逼你去入點
例子 我去國服 4頁機庫 沒2等兵任果8000g幣
被逼拿過曬時的材料機
最初就唔應該 開帳玩sdgo

韓能做game 出來的感覺明騙錢 雙經沒改機 就沒效率

我就係活在過去 浪費我時間還令我後悔玩 你韓能做出來的game
你評分高得去邊

ps3又係 敢遲先有200gb 主機 敢遲先2000元一部主機
作者: BARATHUM    時間: 15-5-2013 02:55

這個活動真的是要補償那些一直說刷不到圖的玩家嗎?看來像是懲罰他們多一點
作者: grapeslai2009    時間: 15-5-2013 03:11
名名有圖都唔出,你話麻唔麻煩,冇人幫卡點可能有,有加都冇用
作者: lniong    時間: 15-5-2013 06:50
好左一日
又開始LAG
如果個版可以講粗口
講一晚都未講完
作者: hillson09    時間: 15-5-2013 07:03
點解SD活動/任務有事成日懶賈圖~

賈圖;為了再次高揭吉翁的理想,為了成就星塵作戰,傻佬門唷,我回來了 !
[youtube]GRTk2Qj1qAg[/youtube]
作者: grapeslai2009    時間: 15-5-2013 12:21
我比較想知道就咁打50次 不能完成任務計計先, 如果要完成,冇人會同佢做,直接等圖;不知國服出左圖?.?
作者: kevinlau229    時間: 15-5-2013 13:23
打到第49場無 la la 中左假圖今就好笑 la!!  
作者: 永恆fung    時間: 15-5-2013 16:13
我比較想知道就咁打50次 不能完成任務計計先, 如果要完成,冇人會同佢做,直接等圖;不知國服出左圖?.? ...
grapeslai2009 發表於 15-5-2013 12:21

我記憶中 好像沒見過 賈圖專用機 m或g圖
只有見到西瑪專用機 m圖
作者: 阿卡林    時間: 15-5-2013 18:18
onj之前刷左n咁多次,而家仲要刷多50場
作者: miceho97    時間: 26-5-2013 18:00
活動內容:於05月26日至6月7日內通過奔馳而過的風暴(Expert) 50次,即可獲得「格魯古古(賈圖專用機)設計圖」一張

係咪真係即出?保管箱即有?
作者: 志雷馬    時間: 26-5-2013 18:31
反擊のG1
作者: 菠蘿君    時間: 26-5-2013 21:05
活動內容:於05月26日至6月7日內通過奔馳而過的風暴(Expert) 50次,即可獲得「格魯古古(賈圖專用機)設計圖 ...
miceho97 發表於 26-5-2013 18:00

應該要等維護派
作者: 永恆fung    時間: 26-5-2013 23:44
終於刷完 6小時......包括等人 小護士

52次或以上完場時小護士[唔知計唔計好]
作者: yuen0620    時間: 27-5-2013 09:37
等陣好似果10個幣咁又走數
作者: dragoonkwok    時間: 29-5-2013 03:00
終於刷完 6小時......包括等人 小護士

52次或以上完場時小護士[唔知計唔計好] ...
永恆fung 發表於 26-5-2013 23:44

都冇話要一日內刷完50場

作者: 永恆fung    時間: 29-5-2013 15:08
都冇話要一日內刷完50場
dragoonkwok 發表於 29-5-2013 03:00

最新任 果2張 圖到現在 都未刷到

這個任 還是我有心機 刷時 一口氣去刷

何況都唔知 有沒有開房刷 有沒人來刷

另外:......sdgo 聽不到
高達 uc 純音樂 神曲 MAD NUG  2012年度
高達  00  純音樂 神曲  00 OST IV 19. O-RAISER 2009年度
Decisive battle [size=0.9em]TRANS-AM RAISER

可能唔係高達00 bgm 可能沒敢喜歡 不過應該高級一點 演奏級的感覺
1.RX-0
2.MOBILE SUIT
3.UNICORN

作者: dragoonkwok    時間: 29-5-2013 15:11
最新任 果2張 圖到現在 都未刷到

這個任 還是我有心機 刷時 一口氣去刷

何況都唔知 有沒有開房刷 ...
永恆fung 發表於 29-5-2013 15:08

組團吧, 日任/雙經時間外, 見到我就拉我入啦
我差幾個任 hard/expert 想拿章
作者: 永恆fung    時間: 8-6-2013 15:54
《SD高達》推倒賈圖大作戰

由於早前營運基地中的GM收到各地戰線中的皇牌機師回報,賈圖私藏的多張「格魯古古(賈圖專用機)設計圖」已於迪拉斯艦隊的據點中發現!現在只要在指定日期內通過奔馳而過的風暴(Expert) 50次 ,即可獲得「格魯古古(賈圖專用機)設計圖」一張!

活動結束時間:2013年06月07日
活動內容:於05月26日至6月7日內通過奔馳而過的風暴(Expert) 50次,即可獲得「格魯古古(賈圖專用機)設計圖」一張

活動規則:
1.玩家必須於活動時間內上線進行最少50場指定的原作任務,才能判定為有效次數!
2.活動條件;每日進行有效的對戰只統計奔馳而過的風暴(Expert)的場數,而其他任務或對戰並不作計算。
3.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果將不多承認,一經發現將嚴格處罰。
4.官方保留本活動的最終決策權!  

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

樓主被禁言 看唔到

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2