樂古Nakuz

標題: 星卍晴:我真係唔識你老鼠wor! [打印本頁]

作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 00:25
標題: 星卍晴:我真係唔識你老鼠wor!

係開始回應之前.先交代一下,本人已經一年多冇玩sd,見到g改所以回歸,所謂既紅星亦由三粒變成兩粒
所有既經驗都係靠自己全手動打返黎(當然有玩bd),所以可能俾人感覺讓雙手單腳都夠你打囉

岩岩見到果個所謂既體育精神帖,我當堂嚇一跳,然後得淡笑
果d所謂既截圖與林老師講粗口事件有異曲同弓之妙!就係將事件既重心完全轉移
(抽水:警犬選擇性執法去食屎啦!)

當晚同果隻老鼠(真係唔記得亦唔想記得佢叫咩名)大約玩左4,5場啦.而每一場都要等259!
每當需要259時我方所有人都一定停手沒有作出攻擊,而係呢個時間果位體育精神人士定必使出在正常時間時沒法出現的攻擊力向我方猛攻!
令我方嚇得落慌而逃

用返佢個比喻.咪等於黑哨囉~大家守體育精神既時候.佢就先踢傷曬你地d球員再企圖射們而無任何球證作出吹罰!

至於佢最後果張1對1 3vs3 A+圖,我就真係唔識解釋啦 可能因為我才疏學淺啦

補充一點:每一場係正常人黎睇都係冇機會反敗為勝,因為我方既血量及所存的技能都足以頂一下sp再送佢食一個!

如果!大家咁都覺得係我有問題既,咁SORRY囉~亦有人話冇圖冇真相.咁睇返果間房既名單問返每有人,以作證實

最後!送佢一句忠告!梁震英上身就去軀邪啦!
作者: zeroexia01    時間: 17-8-2013 00:27
WA 你係星晴本人?.?

STOP LA
作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 00:29
我就係本人,岩岩先放工.睇唔過眼~回應一下D小雞雞
作者: okmijnuhbyg8    時間: 17-8-2013 00:32
小二,兩包花生
作者: s08041er    時間: 17-8-2013 00:36
lm識你老鼠
作者: 199xabc    時間: 17-8-2013 00:37
有花生食

btw,樓主係咪專登打錯梁振英?.?
作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 00:38
回復 6# 199xabc

直頭想打狼英
作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 00:39
回復 5# s08041er

唔識我唔緊要.亦唔想有人識.只希望有人識得個真相
作者: zeroexia01    時間: 17-8-2013 00:45
回復 8# [S]獨行俠

BTW 你有種咪唔好259殺左佢啦0.0
LF2 LF2 LF2
作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 00:49
回復 9# zeroexia01

你緊係冇睇曬佢D圖.最後我咪咁做囉~咪俾佢話返我囉~v~
作者: Carol0011    時間: 17-8-2013 00:51
其實打機姐
唔洗咁認真~~
作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 00:52
回復 11# Carol0011

睇下笑話當放鬆
作者: xJefferSoNx    時間: 17-8-2013 03:09

首先,你身為一位紅星玩家,我對你好失望,港服變成依家甘可能都有少少關你事,你呢d吾比機會人,狗眼看人低既人,稱不上一位真正紅星,紅星都算老手,是新手的前輩,但你抺殺哂既機會,令一班又一班人離開。

回應一下你呢句先。
「每一場係正常人黎睇都係冇機會反敗為勝,因為我方既血量及所存的技能都足以頂一下sp再送佢食一個!」
呢句我覺得你被免太處事過高吧,咩叫一定無機會反敗為勝?你未試過你會知?或者你真係未必得,但係你吾可以代表哂所有既玩家!btw,我張86%輸出a+圖你應該從未達成過,因為到得返你個時,你係會hea打!(吾好話我甘講,我都係有個句講個句@@)

最後講返件事,我跟本吾care你點講我,因為我只係拎出泥同大家討論,你講既情況,同事實相差太遠吧? 真心問,你方的玩家沒攻擊我? 我吾講其他玩家先,正係個紅慧星馬沙竹都追住我泥打,雖然個時未到259,但我見佢攻擊我,我吾可以反擊?仲有,你方的機體血量跟本不多,真係無機會反敗為勝? (你既實力吾得吾代表所有人吾得)

都係個句,你係質疑我既實力,大可以搵我泥場單挑,我無限歡迎,而在樂古罵戰就免了,我一個尉仔點同2位「紅星大哥」鬥@@
作者: awwa2332    時間: 17-8-2013 03:11
回復 12# [S]獨行俠

259如果佢仲想打,咪陪佢打 最多無259  但對佢來說:真正既勇士要戰到底,係唔會因人多而停手
  對你方來說:明明WIN.仲要比人打返轉頭,條氣好唔順
   不過晴哥你同另外一位就慘,放左上樂古
   重點來了: 人地堅持要打,你無權去用259阻止人地一定要停手
                 建議你殺左佢,因為你停手就算俾佢1打4,WIN都無意思,
                 相反,你俾佢戰死,像個英雄般死去,那怕無259,也死得心服口服,BE A MAN

作者: BARATHUM    時間: 17-8-2013 03:16
做了房主就是王道
作者: chem王    時間: 17-8-2013 06:31
小二,兩包花生,兩罐啤酒!!!
作者: AdolfHitler032    時間: 17-8-2013 07:11
樓主同佢1on1 最實際
作者: 無名小卒=]    時間: 17-8-2013 10:14
講左咁耐,唔倨咪打爆佢囉,2乜59ZZZ
作者: ricko0429    時間: 17-8-2013 10:37
講多冇謂,1P1最實際
作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 11:05

回復 13# xJefferSoNx

估唔到我既影響力係咁大WOR!首先,當晚我有冇踼你走先?冇WOR~只係要求你守間房既規則,至於規則邊個定,咪就係房主即係當時既我定囉!
用返你既比喻,即新手落場踢波而多次故意犯規我地仲要俾機會既?收皮啦呢D歪論!
你果張圖,我已經講左唔識解釋.我亦什少CAP圖放上網.(知道我個名點解應該知我講緊咩[S])
至於你話我會HEA打.呢到有張圖可以研究下~呢張係常規賽,人數當然比死亡場多.個人70%但仍然LOSE!代表其他5人輸出不高但我都冇HEA打囉~我真係唔知你講緊既係邊句!?定係你覺得你諗既就係岩!??所以當所有人停曬手係因為要俾你黎打再CAP圖放黎

解答返你個問題,我方玩家當然有打攻擊你,唔攻擊點打到259??而係停手時係因為你先出手他們才反擊!

最後!你覺得你可以反敗為勝,點解唔係259之後再出手?當個個停曬手而去攻擊人地再反敗為勝.我真係冇咁既實力,因為我面皮冇咁厚

你話出房單挑,我當晚冇拒絕你呀~呢個問題令我諗返起岩岩玩SD果時,個個都話SD係一隻團隊合作遊戲,唔夠人打就叫人出去單挑係小雞雞行為.唔知而家SD風氣係咪改變左,呢種變左係大俠所行~港服變成依家甘可能都有少少關你事

呢到有張圖可以研究下

呢到有張圖可以研究下

作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 11:07
回復  [S]獨行俠

259如果佢仲想打,咪陪佢打 最多無259  但對佢來說:真正既勇士要戰到底,係唔會因人 ...
awwa2332 發表於 17-8-2013 03:11

最後我都話之佢,未到照殺呀!佢夠膽死放埋果張圖上黎(即係問大哥咩事呀果張)
咁姐係我地唔等259殺左佢就唔得.佢係我地停手等時間時攻擊反敗為勝就天經地義
作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 11:08
回復 19# 無名小卒=]

都回埋你啦,需然已經回等3次,最後我冇等259就殺佢左.佢出到去夠膽問我咩事!
作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 11:11
回復 17# AdolfHitler032

當晚我答應左佢,係佢冇反應.反正我就係輸得起!SD玩團隊戰,我最叻只係走位
作者: okmijnuhbyg8    時間: 17-8-2013 11:27
最後我都話之佢,未到照殺呀!佢夠膽死放埋果張圖上黎(即係問大哥咩事呀果張)
咁姐係我地唔等259殺左 ...
[S]獨行俠 發表於 17-8-2013 11:07

即係有時啲人係濫用緊自己既能力
新手唔係可以當人沙包架,不過你殺左佢又有可能話你唔259

作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 11:37
回復 25# okmijnuhbyg8

而家就係呢個情況啦.而且佢都唔係新手啦.明知故犯
作者: 無名小卒=]    時間: 17-8-2013 11:46
回復  無名小卒=]

都回埋你啦,需然已經回等3次,最後我冇等259就殺佢左.佢出到去夠膽問我咩事! ...
[S]獨行俠 發表於 17-8-2013 11:08

始終唔係現場,不過259呢家野真係無咩所謂,大家合作咪算唔合作咪由佢,無必要搞咁大。
至於紅慧星平時既作風我就不敢恭維
作者: 菠蘿君    時間: 17-8-2013 12:06
又要留名食花生
作者: pck1999    時間: 17-8-2013 12:43
E+唔食花生對唔住自己
作者: SDharry    時間: 17-8-2013 12:53
錯就要認,唔好死頂啦
作者: xJefferSoNx    時間: 17-8-2013 12:56
回復 21# [S]獨行俠

本來都吾想再回, 但係你仲係死性不改, 算啦, 回多你最後一次 !

首先, 我無話當晚係你踢我, 你吾洗甘大反應,  你講甘多野無非都係認為自己係岩, 如果你要甘諗, 我都幫你吾到@@
我信相眾人的眼睛是雪亮的。  房主可比喻為君主,每一個君主做法各有不同,呢個我都控制唔到你,但在你的言語上看得出你是一個沒有寬容大量的君主。

再講返你張圖先,睇泥你仲未理解得哂我張貼既意思,由頭到尾,我都係講緊死亡競賽,得返你一個果陣時,你會吾會繼續打?
你拎張常規賽圖出泥做乜意思? 我吾係話你吾勁^^ , 但係你誤解左我意思囉@@,常規賽無限命,會有得返你一個既情況?

個晚既戰線無人會知,你講咩都得,所以我都無謂再同你據理力爭,但係,你話個晚無拒絕我單挑呢點, 我又甘岩有圖喎 .0.
本來都吾想放出泥,但係你甘講我,我就無理由吾放比大家睇睇@@

你既回應係得,〔玩就玩,吾玩就88〕
睇泥你既可信程度應有所保留@@
作者: 天才A    時間: 17-8-2013 13:20
佢郁手就唔259
係咁簡單...
作者: pk1234856    時間: 17-8-2013 13:38
其實我覺得次次都要259係一件好麻煩既事 永遠都要等到259先可以再打.等259其間又會有人不斷扣你血攪到你259之後唔夠血打 其實等到259只係為左D經同錢不如去玩任務
btw,我黎LM既
作者: 三毛    時間: 17-8-2013 13:44
咁SORRY囉~
[S]獨行俠 發表於 17-8-2013 00:25

好有誠意呀
作者: smith飛船    時間: 17-8-2013 13:44
花生友表示
留名
作者: a90600858    時間: 17-8-2013 13:56
259要雙方同意先停
佢唔259關你咩事 你要逼佢259?
佢打你你唔打佢係你自己問題 犯咩規?規你定? 唔好同我講共識 一個人反對就唔係共識
你要259你夠勁咪比佢打頂到最後 唔夠勁就咪嘈259 你冇權逼對面259我覺得
點解要停低等259後再出手?你肯定會完全冇變?心裡質素冇調整過?個個企係度唔行?情況一定會有所不同 要打就唔好打打下停低 除非佢同意啦
我觀點係佢打你完全冇錯
利申:成日未259得翻我一個繼續打比人未259就殺仲要話係我自己找死搞到冇259之後踢左我的路人甲
作者: yeungyy9    時間: 17-8-2013 13:57
所以我寫明258前打我,我會還手,確定有足夠血量去反勝
作者: a90600858    時間: 17-8-2013 14:02
其實兩面同意係可以等259
但如果一面唔同意我覺得可以繼續打 冇權逼佢停手
作者: timothy88119    時間: 17-8-2013 14:22
身為紅星既 星晴都唔化既...
冇258就KICK
你人手升到紅星既話,計計埋都相信KICK過幾萬人出場都有
真係好毒辣
作者: flydargon(uo)    時間: 17-8-2013 15:42

作為一位冇人識我係老鼠既3紅星來講,

叫左258之後對方仲殺一個人係可以理解既,因為要解日任,

殺左1之後仲打的話,一定打鳩佢,然後踢柒佢,就係咁簡單(時間無視Mode),

另外一點,叫左258之後死剩我一個,但對方唔停手係咁扣我血的話我會追砍佢,

因為對方必勝何必比您打!!  邊個陏手砍邊個!(發狂Mode)

--------------------------------分 格 線-----------------------------------

明天去觀唐功樂官立中學,反對警黑扣結,邊個打人一定還拖

作者: 小KAI軒    時間: 17-8-2013 16:34
好簡單 259停手 KEEP住還拖咪唔理時間 大家唔開心咁解: )
作者: 運命之炎厄    時間: 17-8-2013 18:44
首先,你身為一位紅星玩家,我對你好失望,港服變成依家甘可能都有少少關你事,你呢d吾比機會人,狗眼看人 ...
xJefferSoNx 發表於 17-8-2013 03:09

258手停腳停J停好不?

人地明顯個勢係嬴你個方點打你,你唔還手,就唔會講到係你錯.

你又要懶係野好似"我可以逆轉,吹?"

BTW我唔係好清楚發生咩事,不過見閣下呢位"尉"仔朋友咁有高見先上黎回回文.
作者: 運命之炎厄    時間: 17-8-2013 18:44
回復  [S]獨行俠

本來都吾想再回, 但係你仲係死性不改, 算啦, 回多你最後一次 !

首先, 我無話當晚 ...
xJefferSoNx 發表於 17-8-2013 12:56

BTW單挑好威威

唔知點解港服素質可以變到咁差.

BTW.

我其實真係唔識你老鼠.
作者: kiwijump    時間: 17-8-2013 18:46
其他人不在場, 唔會知道實情係點, 本來唔應該多加評論~
但係眼見樓主既說話方式, 確實唔係一個夠器量GE老玩家, 唔理實情係叫左259之後, 你方有無抽水, 對方係咪無停下攻擊都好, 你話人晒時間, 就已經顯得你睇唔起人, 如果真係唔想晒時間, 不如乾脆唔好定259~
而且, 樓主哥句對方 "定必使出在正常時間時沒法出現的攻擊力向我方猛攻! 令我方嚇得落慌而逃" 真係令我好覺得幾可笑, 既然你地當時既場面係4對1, 而又認為對方輸硬, 點會被佢"嚇得落慌而逃", 如果你係咁有信心WIN既, 怕咩係等緊259既時候俾對方攻擊, 而且有人地亦無咁笨系自己有隊友既時候唔猛攻, 反而到隊友死晒先來猛攻, 雖然話係對方停手, 但其實一D著數都無~ 樓主哩一句說話, 令我好懷疑, 覺得你地係有等259哥陣抽人水

而我玩左咁耐以來, 見到人地等259時勝方抽水既情況非常之多 (特別係借D意放一兩粒浮游或導彈, 或者時間到305哥陣開SP), 但係負方無被抽水而繼續攻擊既, 我只係見過一兩次, 個原因我上面都講過喇 (人地先無咁笨, 系自己有隊友既時候唔猛攻, 反而到隊友死晒先來猛攻, 雖然話係對方停手, 但其實一D著數都無), 259之後仍然繼續嘗試打落去既, 唔係相信可以反敗為勝, 而的確係有體育精神~
作者: noname1133    時間: 17-8-2013 20:57
why so serious
作者: 藤星    時間: 17-8-2013 22:24
why so serious
noname1133 發表於 17-8-2013 20:57

N...

作者: alvinvin    時間: 17-8-2013 22:29
我識你老鼠 A_A
作者: 藤星    時間: 17-8-2013 22:32
為免爭執擴大,本題列為抱怨帖處理
作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 23:23
回復 31# xJefferSoNx

如何死性不改?什麼是反應大?容忍係有限度!對於你既行動我所作出既反應我覺得一D都唔過份WOR!
再講返張圖,只係一張係死亡賽一對一既賽果,最後勝利.可以表達到D咩?咁代表你可以1打4?但係你果到係3VS3~

再講返我張圖,我只係回應返你話我會HEA打(你只係有果句講果句)~呢D咁既說話.請先睇清楚先!

借用返係你呢句(個晚既戰線無人會知,你講咩都得,所以我都無謂再同你據理力爭,但係,你話個晚無拒絕我單挑呢點, 我又甘岩有圖喎 .0.)
再借用埋你張圖
而家真係唔知可信高D啦

最後.玩就玩.唔玩就88,當時係你唔F5,唔好講D唔講D呢~做人大大方方將所有野講出黎麻

作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 23:23
回復 34# 三毛

回應佢既行為.我覺得俾多左
作者: [S]獨行俠    時間: 17-8-2013 23:26
回復 39# timothy88119

做架両之前先了解清楚件事.出左醜就好柒嫁啦
你睇返佢講既野,我係由頭到尾都忍佢冇KICK,只係最後冇259就殺左佢.KICK佢既係另有其人
作者: [S]獨行俠    時間: 18-8-2013 00:10
回復 44# kiwijump

先講259呢個問題.係其他人都希望可以係呢個時間後完結.包括佢.證據係佢最後佢叫我地大哥果時果一場我就係冇259即殺!
再講返等時間既時間,試下個個都想259而佢只係淨返好少血,佢攻擊我地唔可以還手,咁我地除左雞飛狗走仲可以做到什麼?
FAZZ既攻擊力你可以自己想像.不用多提
作者: 三毛    時間: 18-8-2013 12:36
回復  三毛

回應佢既行為.我覺得俾多左
[S]獨行俠 發表於 17-8-2013 23:23

咁你SORRY個屁
作者: [S]獨行俠    時間: 18-8-2013 20:42
回復 53# 三毛

原來你覺得我成PIN都係到道緊歉?咁都係果句:SORRY囉~令到你誤解左

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2