樂古Nakuz

標題: 真係好威威喎 我係咪要咁講架??? [打印本頁]

作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 19:19
標題: 真係好威威喎 我係咪要咁講架???

s05100 呢條 撚 樣車近玩格鬥型as武士道
用8刀機秒我地隊2部b機 速戰age斬佢就甩sp反甩我
我拎速戰唔知點解甩sp反甩唔到斬佢 佢一直連斬緊
佢甩我sp我斬佢佢有無敵 我甩完好快比佢斬番
可能係我部機刀短甩佢唔到啦
速戰age斬到佢得番1血 佢走甩左囉咩料
好心條友用8刀機屈人分都高過我地果邊 仲甩sp咁冇品
跟住係度話咩 red star 然後彈句 唔好睇小人 軍階不代表一切 出黎  
咁你係度嘈咩姐 煩 收皮啦好冇 講咁撚多做咩姐
做男人做到你咁多嗲 一味就得個煩 煩住晒
我勁唔勁我咩軍階關你咩事 幾時到你黎評論?
邊位呀你?以為自己真係高玩?
我就出去插部件+落as武士道度 入番條友個房
佢就話 事實證明你廢 講左2次呢句 踢左我
你想笑_死我咩 屈尻人機就覺得自己天下無敵咁
算數啦 大把人勁過你 單憑你就想同我玩心理戰?笑撚死www
已經都冇咩上sd 我上sd基本上都係掛係大龐度睇人打字
上一陣跟住就off 最近都冇咩真正玩過
DSE喇我冇咁多心機花時間係玩Online game身上
見到呢d小學雞更加冇咩心機上線+玩
再係咁搞法 港服遲早比呢d小學雞搞到冇人玩
我冇比呢件事影響到 借今次呢件事我想同咁多位講
你地仲想玩港服就要包容一下d小學雞喇
作者: bob19994    時間: 21-9-2013 19:23
別動氣,玩SD勿認真

我之前用道具都比人小啦@@
作者: wmt112376    時間: 21-9-2013 19:26
http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1948
作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 19:27
別動氣,玩SD勿認真

我之前用道具都比人小啦@@
bob19994 發表於 21-9-2013 19:23

我冇事喎 輸咪輸囉 佢格鬥型+近武部件回得快 我輸係正常
佢淨係識係天空度2武轉尻我囉再連8刀囉 就係咁簡單
作者: fung307    時間: 21-9-2013 19:29
所以我寧願轉行做改檔&打任~打對戰就真係咪搞我
作者: 菠蘿君    時間: 21-9-2013 19:29
無呢d人,點襯托出d有品既玩家呢~
作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 19:34

求高玩 Scy 威哥 猛虎哥 人渣哥 教我甩sp之後甩人刀 我甩佢唔到囉sosad
我依家只1/只近都唔會咁做 甩sp根本犯規 以前我就會成日甩
好驚囉 佢9斬得咁勁 我背住佢sp完轉番身甩刀佢仲斬緊我
好神奇地連到 但係佢背住我出sp我好似佢咁斬佢會無敵左當我冇斬過咁甩番我轉頭
最憎人犯規 屈8刀甩sp 超無品 到底佢明唔明咩叫只1同只近
作者: 可愛的渣古    時間: 21-9-2013 19:36
我拎速戰唔知點解甩sp反甩唔到斬佢 佢一直連斬緊
佢甩我sp我斬佢佢有無敵 我甩完好快比佢斬番
可能係我部機刀短甩佢唔到啦
速戰age斬到佢得番1血 佢走甩左囉咩料
好心條友用8刀機屈人分都高過我地果邊 仲甩sp咁冇品
小黑死神 發表於 21-9-2013 19:19

唔知點講好
作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 19:37

輸贏有咩大不了 不過有d人好睇重輸贏
玩遊戲姐洗唔洗咁認真 贏左就覺得沾沾自喜咁
為左贏就用8刀機屈人 比人斬就甩sp反甩8刀
9招無所不用 就算比你贏到都贏得唔好睇唔光彩囉
作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 19:39
唔知點講好
可愛的渣古 發表於 21-9-2013 19:36

我都知甩sp好狗 我肯認我自己都有咁做過  
條友第1場又甩sp 第2場又係度甩sp 斬中佢比佢甩sp甩番轉頭  
見到佢2場都係仲係咁 佢拎8刀屈機都算仲犯規 你叫我果陣點忍佢呀
作者: 可愛的渣古    時間: 21-9-2013 19:43
我都知甩sp好狗 我認自己都有咁做過
條友第1場又甩 第2場又係度甩
見到佢2場都係仲係咁 佢拎8刀屈機都 ...
小黑死神 發表於 21-9-2013 19:39

完全無需要為左佢而搞到自己咁唔開心..
作者: dragoonkwok    時間: 21-9-2013 19:45
s05100 呢條_樣車近玩格鬥型as武士道
用8刀機秒人地部b機 速戰age斬佢就甩sp反甩我
我拎速戰唔知點解甩sp反 ...
小黑死神 發表於 21-9-2013 19:19

盾牌道具? 可彈開刀, 但會自己定身, 有幾秒無敵

作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 19:46
完全無需要為左佢而搞到自己咁唔開心..
可愛的渣古 發表於 21-9-2013 19:43

我鄙視佢姐 勝之不武
作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 19:59

出到大廳都煩住我 小學雞真係得閒
講到懶係有道理咁 當正道理企係你果邊?
(小朋友太膠一定很難受)
附圖一張:

作者: nicktsh    時間: 21-9-2013 20:04
玩sd求開心,這般小學雞不需去理會~我也經常遇到刀場甩sp用槍擊的人,最開心就是單刀戰勝它然後把“它”踢出場的那一刻
作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 20:12

wow 奪命太平道 1勝3敗喎 你地唔好睇小佢公會 公會勝負次數不是一切架   
打緊果陣就同我講紅星 不停講 講左3次 我心諗:你煩撚完未呀
完場之後就講軍階不代表一切 吊 咁你係度講緊廢話咩?
事實證明你公會真係好撚廢 事實勝於雄辯 係狗雄囉你 s05100
你個無品甩sp反甩人 有資格講事實勝於雄辯呢句說話?
你要唔要面架 唔知醜 人不要面真係天下無敵 好認同呢個講法
附圖:

作者: oO哈哈Oo    時間: 21-9-2013 20:16
D小學雞我唔會理拒
作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 20:21
玩sd求開心,這般小學雞不需去理會~我也經常遇到刀場甩sp用槍擊的人,最開心就是單刀戰勝它然後把“它”踢 ...
nicktsh 發表於 21-9-2013 20:04

"它"過度自卑 然後變為 > 過度自大 請包容"它"
作者: 199xabc    時間: 21-9-2013 20:40

早就同條友玩過,
自以為等刀就係高手,
又話X10AFreedam幾廢幾廢
最唔順係比人打就玩SP走人
作者: b8哥    時間: 21-9-2013 22:09
玩sd勿認真
作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 22:10
玩sd勿認真
b8哥 發表於 21-9-2013 22:09

作者: s0010045    時間: 21-9-2013 22:12
曾經見過有人用完美高達只1屈死麔修羅生
樓主可以試試呢個方法睇睇有冇出路
作者: Quattre    時間: 21-9-2013 22:18

對D雞仔黎講紅星係好威好型好勁架
佢地覺得一個紅星咁勁要讓下佢地係理所當然
輸左佢地就賴地硬
鸁到你1,2次咪比佢地自HIGH下囉
我準唔信佢打街場死競會勁到一夫當關
駛乜對D見識小既人計較姐
作者: chiuchiu916    時間: 21-9-2013 22:28
小黑今日挽下挽下只一去左邊~
作者: 小黑死神    時間: 21-9-2013 22:44
小黑今日挽下挽下只一去左邊~
chiuchiu916 發表於 21-9-2013 22:28

你係?我部電腦自己重開
機廢唔夠勁 經過一輪爬文後 證實你係焦神
作者: chiuchiu916    時間: 21-9-2013 23:02
你係?我部電腦自己重開
機廢唔夠勁 經過一輪爬文後 證實你係焦神
小黑死神 發表於 21-9-2013 22:44

比你發現左添XD
作者: QQMBA    時間: 21-9-2013 23:14
/.\ 表示上次條廢系比我同X10圍討。。。然後屠到75:5就走場。。(笑)
作者: 小黑死神    時間: 22-9-2013 12:51
/.\ 表示上次條廢系比我同X10圍討。。。然後屠到75:5就走場。。(笑)
QQMBA 發表於 21-9-2013 23:14

75:5 一個中校5級s05100輸比一個少校1級
怪唔之得佢會走去同人講軍階不代表一切啦 等刀輸成70分喎
我比佢等刀佢陰到我 次次跳起我3武沖唔夠高落地就比佢轉/3武+1武連死左
Magee哥好波 一出手就屈到個s05100輸70分
我都睇佢唔順眼 打機咁無機品 只近拎8刀機仲要甩sp 9.9
作者: QQMBA    時間: 23-9-2013 00:44
回復 28# 小黑死神

表示玩新安。。加個疫苗 加攻速同範圍。。屈距手速同SS 一瞬間滑5個身位。毛就有得距等。。走SP就一個飛踢踢過去。。。(範圍部件真系好野。。

宜家一見我就走場。。。廢系不解釋
作者: bigchun99    時間: 23-9-2013 11:49
所以我寧願轉行做改檔&打任~打對戰就真係咪搞我
fung307 發表於 21-9-2013 19:29

+1
小弟乃刷任玩家~

btw,我覺只一用格技冇品,見到呢D人都吹唔漲

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2