樂古Nakuz

標題: [12/9更新加倍]抽鋸.+龍炮及其他金勳 心得交流及打氣安慰區 [打印本頁]

作者: 倉井影    時間: 25-9-2013 11:09
標題: [12/9更新加倍]抽鋸.+龍炮及其他金勳 心得交流及打氣安慰區

這帖子專為今次活動12/9 而開。
因為有些會員, 認為集中帖不受注目, 很多抽獎/補給的東西都放在那裡,
因此 決定 專程開這帖子, 為今次活動加倍而集中討論。

本帖既本意,
係希望可以幫助正面分擔一啲"而家抽緊槍、準備抽槍、想抽中,但抽極都抽唔到/抽到無錢再抽"既人的心理壓力。
透過大家互相分享自己的抽槍情況和心得,互相支持。
請附上圖片,如沒有則視為普通分享,不會加分

歡迎討論抽/龍炮既境況和既心得(尤其是失敗的心得),例如:我抽左150個乜都唔中,得個銀T_T (正是本人)

歡迎報告抽解碼的數量。
報告了解碼器的數量 (要有一定的數量) 而唔中的會員,會以樂點作安慰。
樂點會以impression marking 為準則,版主保留最終決定權。

注意,此帖謝絕任何曬命或出言直接/間接諷刺或。
點定義?
此帖是容許講關於"抽中"既心得和share點抽中,但態度必須謙虛。
留言回覆必須是善意。
不能謾罵/諷刺,或其他任何負面及無意義回覆(例如:黑橘,我抽左咁多都唔中,你呃錢!!!;我才不會花錢係呢啲咁既野上面;黑橘又呃錢;我才唔會咁蠢俾人呃;大家加油抽槍俾人呃;咁渣架你,我1個就中了 等等。)
倘若被版主看到有任何絲毫惡意,必定會扣分。嚴重者會作禁言處理。

請注意,本人嚴正呼籲:
抽槍請一定要量力而為。
花錢前,請先考慮自己的經濟能力。
中槍機率係人地set,無得怨邊個。解碼器是自己決定俾錢買的,無得話後悔。
始終cso是一個虛擬遊戲。請不要太認真。唔中唔駛死,千萬不要泥足深陷,千萬不要抽槍抽到自己不能自拔。

醒:

決定你,除非高,否則
"貪買20算",因為20足以誘惑,盡t__t(受害者)
雖然突然衝出來加句說話在這帖好像不太好,可是也只是為提醒有限經濟能力的你

各人有各人的喜好。錢是自己的。
既然是自己的話, 就有自己 鍾意/選擇 用錢用在什麼地方的權利。旁人不應干涉。
而最重要的, 是互相尊重對方。(花錢又好,不花錢也好)
任何一方 都不應 看不起 另外一方(無論是什麼原因)

希望各位繼續享受這遊戲
作者: chanko898    時間: 25-9-2013 13:09

回復 1# 倉井影

封鎖之影終於開左集中站仲送埋樂點底贊 支持+1
琴日200抽中得個1金柯林悲劇= =今日再燒多100粒a解 試下中吾中到龍炮
有人中到龍炮既就吾該比我吸一吸運囉
作者: chanko898    時間: 25-9-2013 15:12
回復 1# 倉井影

成個賓果得翻中間個22未中好吾好再抽落去?
如果要抽落去的話買50粒好定係100粒~_~
決定吾到幫幫手
作者: tonyleung619    時間: 25-9-2013 15:30
回復 3# chanko898

100粒啦,分分中中多D好野
作者: lkh99    時間: 25-9-2013 15:39
100抽3金3銀
中古典/金黑暗騎士/mp5 T^T
賓果中蒼穹EX (超開心)最後5個先中
但系我仲差個6號中幽能
用在480$$5知仲抽5抽好
請回答
作者: chanko898    時間: 25-9-2013 16:22
回復 4# tonyleung619

首先講翻句多謝先,無你一句無吸你既運氣的話都吾會中到咁多野,而加又中弓,好多銀廢事數1金老虎仔MP51把準雷真係正到,無得頂!
100抽未試過中咁多野 應該好多人見到我k-0nXXX(名字先不公開)上電視,超開心
作者: 001002    時間: 25-9-2013 16:28
昨天買左100個A解打算抽下槍...點知跟抽都係1個金銀都冇...
個弓就係差一個字先中...打算遲下再買100個黎抽返把弓....
作者: terryasdq    時間: 25-9-2013 17:03

雖然我未買...但我昨日用gm送既9個解抽左5個字出尼...其中兩個字係我想要既激光劍到...我將會係聽日買100個解尼抽個3個字><不過...見到會員既戰況,不太樂觀...恐怕聽日我抽解碼應該難以奪金......c-box="恐懼之間"希望其他會員可以"克服"到恐懼啦
作者: tonyleung619    時間: 25-9-2013 18:16
回復 6# chanko898

恭喜你先抽中準雷??????
作者: Pro乂神手    時間: 25-9-2013 18:27
用橙橙送既解6抽 一金一銀  不錯吧。。。一把金閃  trg30日
作者: ngtiki    時間: 25-9-2013 19:00

146抽(4B,42A,100C)三金金雞.金眼蛇.金狂徒
一開始始頭46抽己中4個字(弓)49號而家146抽完都未有49號
而家賓果差4個數字全中要再燒了
作者: chanko898    時間: 25-9-2013 19:17
回復 9# tonyleung619

中左弓箭之後第二抽就準雷
作者: chanko898    時間: 25-9-2013 19:20
回復 5# lkh99

點解你又知既= =
作者: lkh99    時間: 25-9-2013 20:31
回復 13# chanko898

(春日野穹xxxx)^^
作者: lovefeel1314    時間: 25-9-2013 20:39
抽成100個解,得果幾銀,仲要得1把永久
d賓果又係把把都差1-2隻字
賓果果道次次都係咁...
唉,1金都冇,我都係見佢今次活動d槍幾正先抽
應該以後都唔會再抽.......
作者: chanko898    時間: 25-9-2013 20:40
回復 14# lkh99

係game入面見過我定點?
作者: raymond268    時間: 25-9-2013 20:43

是次event是九月廿四吧
btw我大約抽左400粒
0金3銀
bingo全中
想要的都齊了

[attach]1029109[/attach]
作者: lkh99    時間: 25-9-2013 20:44
回復 16# chanko898

係game入面
作者: iLemon    時間: 25-9-2013 22:50
100抽3金
中古典/金雞,MP5
作者: 倉井影    時間: 26-9-2013 00:18
回復 3# chanko898

我覺得呢D係由銀包有幾多錢既角度去諗。
要有心理準備, D錢會無左, 咁就得架喇
作者: 雪影乂偉    時間: 26-9-2013 00:41
回復 20# 倉井影

龍砲除左改低左對屍既擊退力仲有咩?同埋易唔易中
作者: TonY乂佐助    時間: 26-9-2013 01:29
這次更新的加倍....龍鋸典都有了...
所以主要是集中在賓果
之前用剩了大約70個
今天再多買了100個
[attach]1029145[/attach]
....
這個讓人無言...
謎之聲︰終於儲齊了三把MG36了
可是賓果才是悲劇
[attach]1029144[/attach]
兩把都還差一個字
現在還剩14個...還有希望嗎....?
作者: lkh99    時間: 26-9-2013 01:58
回復 22# TonY乂佐助

我都係差1個
    之前中弓都系最後5個先中
    所以你要+油!!

作者: lolm9978    時間: 26-9-2013 02:17

今次打算買50抽!!!!!有弓就滿足啦!!!
作者: lovefeel1314    時間: 26-9-2013 02:26
見幾把賓果野都係差1-2個字,凌晨再抽50個,亂抽反而1金,白金之星
差同1隻字既離子槍同海龍就中左,-1隻字既光劍同-2隻字既弓都係中唔到
都叫算有收獲,差果2樣野應該唔會再抽
今次抽槍主要都係見有鋸,真係難中........
作者: tonyleung619    時間: 26-9-2013 05:40
回復 12# chanko898

你就好啦,我抽極都冇-3-
作者: tonyleung619    時間: 26-9-2013 05:42
岩岩抽左20個a解,乜金銀都冇
真係............喊出黎
作者: chanko898    時間: 26-9-2013 06:42
回復 17# raymond268

把連狙得5粒彈= =之前仲以為係10粒彈,不過命中同傷害都好好,已滿足了
作者: terryasdq    時間: 26-9-2013 17:35
今日買左100個解...為左差3個字既光束劍...點知...係個行中得1個字.............唉
作者: PowerL2    時間: 26-9-2013 17:43
20抽得一個銀 仲要係point黎
我死左佢會好過d仲伏過puzzle&dragon既神up
作者: qbb95qbb85    時間: 26-9-2013 19:59

[attach]1029199[/attach]

買咗100個,第1個中咗準雷

BINGO個幾個數字係之前褔袋D解碼
作者: 牙粒    時間: 26-9-2013 20:01
甘岩7仔出op公仔 用左600蚊買點拎印花
仲諗住點用好 就今晚抽下先
作者: hofung2010    時間: 26-9-2013 20:23
上次用剩的點買左5粒A解
中左把彈弓 其餘中垃圾
諗緊買唔買點好
作者: 好人c    時間: 26-9-2013 21:53

第105個中弓   第175中金UTS15   之後收手等下次新槍
[attach]1029217[/attach]
[attach]1029218[/attach]
[attach]1029219[/attach]
作者: lkh99    時間: 26-9-2013 22:05
再戰50中2金
1金 闇藍之月 唔識用...
2金 青龍偃月刀 ....
賓果
光束劍...
意家都仲差1個字中幽能
...............................

好想............
作者: 冰殤    時間: 26-9-2013 22:28
見今次bingo幾正
買左100粒B解玩下
點左只中左一個銀 重要係限時trg
bingo到 差一個字中幽能 差4個字中弓
都知重買唔買好
作者: 人渣二世    時間: 26-9-2013 23:04
我龍炮電鋸幽能都一早中左...係差隼雷....
但抽左100個都抽唔到...我發覺今次抽A-BOX比之前無咁好抽...
可能我已經好多金槍.....銀槍好多自己都有...中中埋都係D AK3日...
....100抽先一個永9人物....賓果就中左弓....光束劍差兩隻字..
但我抽來抽去都想抽到隼雷....咁我諗有排我先會再抽C-BOX~
作者: gary0723    時間: 27-9-2013 02:42

300抽淨中一金..第250抽亂抽先中..
上次又係咁賓果全清C-BOX跟抽全軍覆滿..
但鋸&弓一齊中以死而無憾..滿已足Orz..
賓果本身有幽能..黃金UTS差一個字
抽開有條路聽多入多100~150只求補完把UTS再求其中多一金兩銀就收手Orz..
(最期望中龍砲or戰慄加農砲..把新弓已大幅消除對隼雷既慾望)
仲有個把價值HKD$1500既5彈連狙意外地都幾好用..

p.s 我覺得cso 某d金槍..跟抽永遠悲劇..要亂抽先中..
      次次見左下角中隼雷個d人都係冇跟人抽or冇人跟抽地無啦啦抽中..
作者: tonyleung619    時間: 27-9-2013 07:11
抽多左10個,第8個中左麻生亞子,,,,抽完10個正式告別C-BOX毒海,樓上果句我十分認同
「新弓消除左想要準雷既欲望」(暫時)
作者: 人渣二世    時間: 27-9-2013 08:06
300抽淨中一金..第250抽亂抽先中..
上次又係咁賓果全清C-BOX跟抽全軍覆滿..
但鋸&弓一齊中以死而無憾..滿 ...
gary0723 發表於 27-9-2013 02:42

我由新年...到上次幽能...次次都係跟抽...咩都中曬....係無中過隼雷...上面有人第一個已經中左...
作者: 人渣二世    時間: 27-9-2013 08:07
抽多左10個,第8個中左麻生亞子,,,,抽完10個正式告別C-BOX毒海,樓上果句我十分認同
「新弓消除左想要準雷既 ...
tonyleung619 發表於 27-9-2013 07:11

不過炎魔比弓打到都係扣好少...
作者: 傻乂小風    時間: 27-9-2013 19:16
100個...中左2金...石破+兔兔槍
作者: 肥sam。﹏。    時間: 27-9-2013 19:56
神槍又加倍,有D心思思想買50個解黎抽下~~希望有好消息啦!!!
作者: benny0488    時間: 27-9-2013 21:33
抽得1金...箭同個把賓果散彈...45個A解 45個C解 38個B解... 決定賣AC買3DS玩MH4好過...
作者: kk1166    時間: 27-9-2013 21:51

我覺得呢次電鋸中既機會真係好低
半個鍾先得1個中
龍炮都有10個中
補充
話時話 而家中抽到聖誕火神?

作者: tonyleung619    時間: 27-9-2013 22:41
岩岩死唔信命抽多100個......我真係好想喊住講晒我畢生學過既粗口,,,,
中得2個銀(5萬pt加30日狙擊槍組)....可唔可以一槍打死我
點解我會咁傻再送錢俾 仆佳橙
作者: chanko898    時間: 28-9-2013 09:06
回復 38# gary0723

無諗過,呢邊咁快又有人中鋸,買夠6000蚊送個把槍玩C玩團死真系好用吾洗開鏡都咁準,好恐怖
作者: chanko898    時間: 28-9-2013 09:09
回復 45# kk1166

聖誕系列既機槍好似話25號DEL走DEL都而加都未,老實講個兩把野可以話可有可無,係把MG30K令
作者: chanko898    時間: 28-9-2013 09:10
回復 44# benny0488

你係咪買3DS LL ?我有部銀黑色你收吾收?
作者: benny0488    時間: 28-9-2013 10:25
回復  benny0488

你係咪買3DS LL ?我有部銀黑色你收吾收?
chanko898 發表於 28-9-2013 09:10

我買限定機...SORRY...
作者: chanko898    時間: 28-9-2013 14:13
回復 50# benny0488

唉,如果吾係買錯色無得退,我都吾洗咁慘= =放比個d鋪位價錢又吾高,我都係想要翻個本
作者: kelvin891    時間: 28-9-2013 16:28
上次賓果完左就開始草免費解碼 點知咁快又出賓果 先草得40個
之後拎左黎抽中1金1銀 1金釘槍 1銀黃金戰盾
把槍又唔勁.寧願中其他好過
作者: 血映雪    時間: 28-9-2013 20:37
回復  gary0723
買夠6000蚊送個把槍玩C玩團死真系好用吾洗開鏡都咁準,好恐怖
chanko898 發表於 28-9-2013 09:06

這點疾風獵鷹也能做到哦...
作者: gary0723    時間: 28-9-2013 20:50
上次賓果完左就開始草免費解碼 點知咁快又出賓果 先草得40個
之後拎左黎抽中1金1銀 1金釘槍 1銀黃金戰盾
...
kelvin891 發表於 28-9-2013 16:28

初頭唔知你講邊把係釘槍..
我岩岩中左見到把槍簡介有個釘字即刻sad左
釘槍真係..唔知我真係唔識用定佢真係把騙錢玩具槍..
但佢介紹到把槍打C屈晒機咁
作者: gary0723    時間: 28-9-2013 21:04
回復 40# 人渣二世

但而家周街都見到隼雷人-.-
作者: gary0723    時間: 28-9-2013 21:23

回復 47# chanko898

小弟300抽過程

1~120抽乖乖有耐性地跟抽..可惜個系統唔係咁乖比個幾個垃圾銀勳
121~200開始連抽+跟抽..跟抽一樣繼續悲劇..好記得連續中左5次CV47 3日
201~230心情滿懷希望開始被灰灰地支配..耐性變冇咩人性..玩野開歌跟beat禁制開c-box
230~249 熄歌大包圍燒錢式9抽..望都冇望住下面跟抽..完全放棄左C-BOX..望住賓果把弓打飛機(差一字中)..
250 突然之間中左鋸+弓..跟抽排人跟我後中其他野...我真係跳左落張床到傻笑左十秒-.-

拿拿聲hea燒埋last 50個解碼收工..阿媽我今次冇燒錯錢比黑橙啦!

結論今次中鋸既心得:200%屎忽運...
作者: roompklee    時間: 28-9-2013 21:24
抽左成百個,無金、銀,==
咁會俾多点呵
作者: jack0114    時間: 28-9-2013 23:09
抽左200個差2個字中優能1個字中弓/_\唉 嘔血嘔死
作者: yikhei1    時間: 28-9-2013 23:24
其實今次d槍我覺得唔算好吸引...把弓要打屍/殘達/不滅先勁...好窄洗...
作者: 肥sam。﹏。    時間: 28-9-2013 23:37
抽左75個....一金三銀.....個金仲要係龍紋....0賓果....真係喊出黎...
作者: 實屬巧合    時間: 29-9-2013 04:20
100個真係抽到著著地,最少有一半係我張賓果無既數字,抽完仲要只係中左30日銀雞,弓劍都欠幾個,反而就中金深淵....至於抽a解(想要準雷,邊個唔想?)只係中左垃圾銀機槍(鐵血武士,有比它更廢的銀嗎?)
作者: chanko898    時間: 29-9-2013 08:08
回復 56# gary0723

前一排出龍砲個時我成個B解入面D槍都抽清光係得龍砲未中,姐係如果中金的話就一定係龍砲但係佢就死都吾比我中金,竟然抽來抽去都係銀,好失望.老實講真係弓喜你中到把電鋸因為見佢既機率好低~_~6-7把龍砲先有一把電鋸中.....啊啊啊啊(靈魂被吸走的聲音)
作者: chanko898    時間: 29-9-2013 11:26
回復 53# 血映雪

血映雪大哥能否幫一幫我看一看這帳號大約價值多少http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1感激不盡
作者: assholechea123    時間: 29-9-2013 12:01
200抽3金5銀
中古典同埋火神
賓果中幽能等等
200抽我悲劇啊TVT
作者: 雪影乂偉    時間: 29-9-2013 14:45
其實呢 如果你抽果下既時機係金 但係你本身已有果支槍 會唔會變左比第2支金槍你?
作者: 血映雪    時間: 29-9-2013 18:08
200抽3金5銀
中古典同埋火神
賓果中幽能等等
200抽我悲劇啊TVT
assholechea123 發表於 29-9-2013 12:01

有小提琴還叫悲劇? 知足吧...
作者: kk1166    時間: 29-9-2013 18:34
聽日燒錢之前問一問先
請問b解會唔會抽到黃金戰盾?
作者: raymond268    時間: 29-9-2013 19:17
聽日燒錢之前問一問先
請問b解會唔會抽到黃金戰盾?
kk1166 發表於 29-9-2013 18:34

會我係b解中
作者: kk1166    時間: 29-9-2013 21:15
會我係b解中
raymond268 發表於 29-9-2013 01:17

好 聽日沖b解 so good
作者: wildon0811    時間: 29-9-2013 22:54
今次真係冇$抽。有冇好心人有大嘴仲會買點。你比點我禮物野比你啦我真係想要最多送多張$80 gash 你啦
作者: jack0114    時間: 30-9-2013 16:12
100抽3金3銀
中古典/金黑暗騎士/mp5 T^T
賓果中蒼穹EX (超開心)最後5個先中
但系我仲差個6號中幽能
用在480 ...
lkh99 發表於 25-9-2013 15:39

你就好 我蒼穹EX 係賓果係最後果個字 最後用左220個解先中
作者: fei3108    時間: 30-9-2013 16:15
我都分享下先,我係大陸版我用左180個解就拿到弓,之後50個解拿到金散彈,230個入面就4金,5銀
港版好似100個都要4百幾hkd,是嗎?
作者: 倉井影    時間: 30-9-2013 17:51
回復 57# roompklee

我絕對有理由懷疑你是為騙樂點, 因此我扣了你分。
作者: ZoMble乂幻月    時間: 30-9-2013 18:00
35個活動解,中哂垃圾,淨係中得個廢男角
[attach]1029491[/attach]
作者: roompklee    時間: 30-9-2013 20:50
回復 73# 倉井影

憑乜嘢話我昆点?! 我成堆鎗,抽吾金、銀有幾奇呀!
作者: roompklee    時間: 30-9-2013 21:01

我絕對有理由懷疑你是為左公報私仇

作者: gary0723    時間: 30-9-2013 21:07
回復 60# 肥sam。﹏。

點解唔抽A解B解
小弟覺得今次B解幾好中A就差d
作者: gary0723    時間: 30-9-2013 21:08

回復 75# roompklee

唔係抽你水
其實你呢句"咁會俾多点呵"我都R頭
你都係學某人打番書面語算啦
作者: 肥sam。﹏。    時間: 30-9-2013 21:11
回復 77# gary0723

我今次買左個個A、B、C解各25個個隻包黎抽@3@
作者: roompklee    時間: 30-9-2013 21:29
回復 78# gary0723

邊個用得愈多$抽解,佢米俾多D樂点,有人陪佢晒$落隻爛game度呀嘛!!

咁un吾un呀
作者: zenith710    時間: 30-9-2013 23:03
回復  倉井影

憑乜嘢話我昆点?! 我成堆鎗,抽吾金、銀有幾奇呀! ...
roompklee 發表於 30-9-2013 20:50

我之前都比某某人咁話過. 尼個某某人做野係咁..按自己標準賞罰, 5得公正.
作者: roompklee    時間: 30-9-2013 23:16
回復 81# zenith710

絶對應同
作者: zenith710    時間: 30-9-2013 23:33
回復  zenith710

絶對應同
roompklee 發表於 30-9-2013 23:16

[attach]1029510[/attach] 何等公平
作者: 倉井影    時間: 1-10-2013 00:41

回復 76# roompklee

放心, 無啦, 我係公事公辦。
上次你洗樂點, 我都專登PM你叫你編輯。我有紀錄。我係扣既, 一早扣左。

你今次抽槍, 有無圖?
因為你向來都係屈開樂點, 所以我有理由懷疑你有無抽槍

一, 抽100個, 亂按都可以中銀
二, 不如你俾我睇下你今次抽槍既圖先啦。

無圖的話, 扣你分, 好合理。
俾証據我睇, 我咪撤銷評分囉。
你編輯過, 講其他野, 我都可以撤銷評分。
作者: 倉井影    時間: 1-10-2013 00:43
回復 83# zenith710

我係帖度都講過...
在我呢個POST, 我就是公平。
impression marking...係咁架...無計

唯有你地而家傾多幾句計, balance 返啦
作者: ZoMble乂幻月    時間: 1-10-2013 01:03
上次你洗樂點, 我都專登PM你叫你編輯。我有紀錄。我係扣既, 一早扣左。
倉井影 發表於 1-10-2013 12:41 AM

公事公辦.....
作者: yikhei1    時間: 1-10-2013 12:51
[OFF TOPIC]其實如果覺得自己比版主針對...點解冇諗過自己做過咩事比人針對?

CSO版咁多人,咁點解佢又要針對其中一個人呢,好明顯就係某啲人有前科啦,戴返頭盔先(好似係)
作者: zenith710    時間: 1-10-2013 19:36
[off topic] 其實呢,我都好認同你既講法既.
但另邊廂,我就覺得無論點,如果版主係冇證據指證會員有錯,咁身為版主既佢做事點都應該要不偏不倚,樹立個好榜樣既
(個人意見而已,不喜勿插 )
作者: 倉井影    時間: 1-10-2013 20:16

回復 88# zenith710

你既如果同咁應該,毫無connection。你執執佢先。
我反而覺得,根本無証據証明版主無証據指證會員錯

如果你係為上次無俾樂點你而嬲嬲既,
我就講多次啦。
我呢度俾樂點係用impression marking。我話事。
我係根據會員平時既言行、該帖講既野做決定。
咁好公正丫。

每一個評分準則,都係有利有弊。
我呢個,係方便大家。方便我。
基本上,只要平時言行ok,態度誠懇,唔好俾人感覺係呃點,基本上無問題..
作者: roompklee    時間: 1-10-2013 20:30
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 馬倫    時間: 1-10-2013 20:39
由下個回覆開始計算,再有任何會員插手或討論以上事件,即時禁言7天,版主也不例外

另外本帖的加分規定將會改為:

分享中獎必須貼上圖片.後而可加40樂點

分享悲傷經歷則會加分30,每人最多一次
作者: aa36963    時間: 2-10-2013 01:07
300個一個金都冇..係D中MG3呀果D...唉...灰爆
作者: 人渣二世    時間: 2-10-2013 02:34
我覺得今次真係難抽左.....我見個個抽完都喊曬口..
我抽100個都係中得個女角...
作者: 001002    時間: 2-10-2013 05:48
昨天又再抽多100個A解..點知都係抽唔到弓...感覺今次賓果比起上次難抽...
今次200個都中唔齊5個號碼
作者: everhei    時間: 2-10-2013 18:43
今日抽多50個電解 都仲係差1粒字唔中幽能 真係喊出黎
今次個賓果D字好難中
作者: e3212572    時間: 2-10-2013 19:19
回復 45# kk1166
其實圖中果個名係我== 我先中聖誕MG3,後即中聖誕火神==
作者: p032003    時間: 2-10-2013 19:41

我覺得今次cso話就話加倍,但係實質就減到好低....
我抽左90個解(唔洗$$的),只係中左一金......
有冇搞錯?D機率低成咁?
我玩左cso咁耐,都係第一次咁,死橙
之前30個都中3金,今次90個1金(仲要冇乜用)
Btw,我要講句:

作者: 小宏凸v_v凸    時間: 2-10-2013 21:36
221抽1金10幾銀
24抽中隼雷
但係離子同光劍.....冇望
作者: raymond268    時間: 3-10-2013 00:01
221抽1金10幾銀
24抽中隼雷
但係離子同光劍.....冇望
小宏凸v_v凸 發表於 2-10-2013 21:36

巴打 唔緊要啦
我都抽左四百幾個先中曬全盤
作者: raymond268    時間: 3-10-2013 00:02
我覺得今次cso話就話加倍,但係實質就減到好低....
我抽左90個解(唔洗$$的),只係中左一金......
有冇搞錯?D ...
p032003 發表於 2-10-2013 19:41

你抽定人地幫你抽呀
上過你FB睇喎

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2