樂古Nakuz

標題: 重大提醒 - 彈機問題預計於3/11(二)維護後進行修正完畢。 [打印本頁]

作者: 297`    時間: 25-2-2014 16:52
作者: iRokEy    時間: 25-2-2014 17:46
打一般場好難唔睇狀態查詢....
作者: 倉井影    時間: 25-2-2014 17:56
回復 1# 297`

(十七)文題不對 :
主題名稱必須清晰,並且清晰介紹帖子內容。

現暫關閉帖子,煩請閣下更改主題,通知本人,本人認為滿意 才待為開啓,謝謝。
作者: 倉井影    時間: 26-2-2014 00:20

現帖子重新開啓。
請樓主注意帖子分類的定義。
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3353566&extra=page%3D1

"搶鮮情報
任何非官方發佈之預測更新內容"

---------------------------

BTW, 有無其他會員可以幫手証實, 樓主講既, 係咪真架??
如果係真既, 可以考慮設置高亮, 幫助提醒其他會員及玩家。
作者: ZoMble乂幻月    時間: 26-2-2014 00:44
回復 4# 倉井影

係真既
作者: 297`    時間: 26-2-2014 01:21
作者: 倉井影    時間: 26-2-2014 01:25
回復 6# 297`

...我明明幫你改左分類, 但你無視左我, 改返舊既
按道理, 我係咪要重扣你先?
作者: kelvinchm    時間: 26-2-2014 01:32
回復  倉井影

我想快啲提醒多啲玩家先搞到分錯類
咁都扣咗我30分 我投降下次唔開帖了 ...
297` 發表於 26-2-2014 01:21

安息吧...錯左記住就可以了
<<這人當初就被扣了近200樂點...因為無睇板規
==========================
可能有D人慣左手會睇人戰績
我唔玩一般,其他模式我都係入左場玩得開心就算
除非某D人行為太突出
作者: 倉井影    時間: 26-2-2014 01:49
回復 8# kelvinchm

我因為你既什麼扣左你咁多呀?>_<
洗版?=.= (好大禁忌wo)

Btw, 樓主因為呢個帖有貢獻, 所以有樂點作獎賞。
作者: kelvinchm    時間: 26-2-2014 02:01
回復  kelvinchm

我因為你既什麼扣左你咁多呀?>_<
洗版?=.= (好大禁忌wo)

Btw, 樓主因為呢個帖 ...
倉井影 發表於 26-2-2014 01:49

好耐之前的"錯分類"、"無內容"以至更後來的 Old news事件
總共 近200樂點
不過唔係你扣的
部分當年的版主已經唔再係本版版主
作者: 倉井影    時間: 26-2-2014 02:06
回復 10# kelvinchm

無內容, 呢個point
好老實, 稍為用一用腦, 俾多少少心機去留言, 一定無問題 LOL

BTW, 咁你咪出下帖, 出下D有用既帖,
咁咪有樂點獎勵, balance返囉? ;)
作者: 297`    時間: 26-2-2014 10:09
作者: HC_Leung    時間: 26-2-2014 14:27
回復 10# kelvinchm

Old news事件.. 應該係ctm

我懷念ctm盛世時期
作者: GiantStep    時間: 26-2-2014 15:53
多謝提醒!唔計對戰地圖,最近CSO真係太多bug了
作者: 297`    時間: 26-2-2014 18:46
作者: 煙大爺    時間: 26-2-2014 21:21
如果驚唔小心禁左落去 可以響設定DEL左個CAPSLOCK制
作者: 297`    時間: 26-2-2014 23:48
作者: GiantStep    時間: 27-2-2014 01:43
回復  GiantStep

希望盡快修正
297` 發表於 26-2-2014 18:46

大家咁話
作者: 297`    時間: 27-2-2014 14:41
作者: SorjaiMinG    時間: 27-2-2014 15:24
其實呢個只不過係cso要黎提高玩家勇氣嘅措施
你唸下.入左場,見到條友個名甘型睇下佢咩料先,有啲人睇完個團或者kd就心理上驚左而五可以發揮實力
而家橘子嘅貼心服務自從上次本機房令玩家明白cso嘅玩家都係一條船上房主lag就全場lag,想玩家有團隊精神.繼而發明禁狀態查詢立刻彈game設定令玩家可以無懼對手背景去盡情發揮實力.
橘子呢次都米話五益街坊
不過呃下人彈game有係幾好笑,同fd玩睇住啲fd彈game又可以笑一餐又幾好玩嘅
btw,thx gay man分享

作者: 傻乂小風    時間: 27-2-2014 17:51
安息吧...錯左記住就可以了
kelvinchm 發表於 26-2-2014 01:32

樂點姐 有幾難拎
去D無人去既版係咁回覆唔夠半個鍾都有100以上
作者: iRokEy    時間: 27-2-2014 23:26
依家好返啦!!但跳PING問題就嚴重左。
作者: 297`    時間: 27-2-2014 23:48
作者: GiantStep    時間: 27-2-2014 23:57
樂點姐 有幾難拎
去D無人去既版係咁回覆唔夠半個鍾都有100以上
傻乂小風 發表於 27-2-2014 17:51

樂點姐,而加咪有一點囉
你話半個鐘內,去無人既版9回有100分對我黎講又好似難左d
因為論壇太多限制,一差錯腳成個ac會唔見埋
作者: iRokEy    時間: 28-2-2014 22:07
回復  iRokEy

未囉大佬#@#(*$$^&@^$!!
我岩岩有場Top Frags,睇到您回覆之後走去試按狀態..點知都係彈咗阿 ...
297` 發表於 27-2-2014 23:48

只可以睇自己人,唔可以睇敵人...
作者: 297`    時間: 28-2-2014 23:31
作者: anthony0222    時間: 28-2-2014 23:58
明明有提醒度自己唔好check人地狀態
玩玩下夜襲見到好似有團友入左黎
自己又再次禁左狀態查詢+_+
作者: ZoMble乂幻月    時間: 1-3-2014 00:07
明明有提醒度自己唔好check人地狀態
玩玩下夜襲見到好似有團友入左黎
自己又再次禁左狀態查詢+_+ ...
anthony0222 發表於 28-2-2014 11:58 PM

哈我又係,玩到16日有個同房既加左我好友,
    咁我好自然咁禁左落去狀態查詢,果場重要係我做工程
作者: iRokEy    時間: 1-3-2014 00:10
回復  iRokEy

今日都係未解決此問題 可能要等到星期二更新先會解決Orz
297` 發表於 28-2-2014 23:31

sorry...原來係時得時唔得....
作者: smionchiu    時間: 1-3-2014 00:16
個問題係我冇睇過人地狀態都會彈機
已經幾次
作者: GiantStep    時間: 1-3-2014 00:43
佢未整好我都唔on CSO
作者: anthony0222    時間: 1-3-2014 11:28
哈我又係,玩到16日有個同房既加左我好友,
    咁我好自然咁禁左落去狀態查詢,果場重要係我做工程:di ...
ZoMble乂幻月 發表於 1-3-2014 00:07

我都負責起左d關鍵既建築物
作者: kidz    時間: 4-3-2014 15:05
今次更新之後, 問題仍舊出現 (已測試)
作者: 297`    時間: 4-3-2014 15:48
作者: GiantStep    時間: 5-3-2014 13:17
今次更新之後, 問題仍舊出現 (已測試)
kidz 發表於 4-3-2014 15:05

代理種唔做野...
作者: 點刀人    時間: 5-3-2014 17:33
話說改唔到依個習慣
明明提左自己唔好禁
但係都會手多多禁玩家狀態
作者: 297`    時間: 5-3-2014 18:50
作者: kidz    時間: 5-3-2014 20:20
出左公告:

親愛的玩家,您好:

自2/25改版後發生查詢玩家狀態時會偶發斷線的問題,

該異常問題預計於3/11(二)維護後進行修正完畢。

因此於3/11修正前,還請所有玩家避免查詢其他玩家狀態,以免發生斷線的狀況。

異常期間造成各位玩家的困擾,還請多多見諒~~

敬祝大家遊戲愉快!

Have a good GAME!!

《CSO絕對武力》營運團隊 敬上
作者: 297`    時間: 5-3-2014 22:38
作者: GiantStep    時間: 6-3-2014 19:48
出左公告:

親愛的玩家,您好:

自2/25改版後發生查詢玩家狀態時會偶發斷線的問題,

該異常問題預計於3/1 ...
kidz 發表於 5-3-2014 20:20

真係希望快d整,GM加油啊

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2