樂古Nakuz

標題: 《SD高達Online》營運中止公告 (有緣再見) [打印本頁]

作者: oO哈哈Oo    時間: 28-5-2015 19:04
標題: 《SD高達Online》營運中止公告 (有緣再見)

《SD高達Online》營運中止公告

香港版《SD高達Online》正式推出以來,承蒙玩家的肯定及支持,遺憾因開發商結束開發遊戲內容並決定結束香港區代理營運權,因此官方宣佈香港版《SD高達Online》將於2015年7月31日正式停止在港澳地區的遊戲服務。在此香港版《SD高達Online》營運團隊感謝玩家一直的支持和愛戴!

關服安排流程如下

2015年5月31日:關閉帳號 註冊及GO平台的配點功能
2015年7月31日:正式停止運營,關閉遊戲伺服器
2015年8月31日:關閉遊戲官方網站
2015年8月31日:停止客戶服務電話及信箱服務

最後一戰!高達黃昏的榮耀比賽報名連結:http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=3440

最後,官方再次感謝《SD高達Online》的玩家長期以來的支持與愛戴!往後營運團隊將會為大家提供更多精采又好玩的遊戲,多謝各位支持!

作者: battleno    時間: 28-5-2015 20:08
好心SD臨收皮之前解封返個AC比我

收皮前都冇得爽下
作者: x2啊    時間: 28-5-2015 20:09
玩左咁耐終於汁,算系咁。。。。
作者: fung307    時間: 28-5-2015 20:12
研究所都未出就要死了
作者: BARATHUM    時間: 28-5-2015 20:32
臨終前都唔可以來個免費大優惠
作者: dragoonkwok    時間: 28-5-2015 20:47

各位有綠再見

[youtube]ZoEwR9_Sy_M[/youtube]
作者: CEMA    時間: 28-5-2015 21:12
天下無不散之筵席
想不到,該來的,總要來
天阿,我用了綠光獨角才半年,本年1月才抽到
沒法1萬場了......
可惜阿
[youtube]00EgBc2M9GM[/youtube]
作者: 路過打醬油    時間: 28-5-2015 21:36
終於完全地成為回憶了
作者: 格鬥戰士    時間: 28-5-2015 22:04
唉.... 身為一個開服玩家真係唔捨得.... 雖然已經少左玩.....
作者: asd439609    時間: 28-5-2015 22:55
暑假既完結亦都係SD既終結之時...
而我亦都開始大學生生活
真係玩SD玩到高中畢業...((注:我都係開服玩家...
作者: 大家哥02    時間: 28-5-2015 23:04
想當年 姐係兩三年前 sd世界 根本就係我ge世界 一登入 未係大聽講野就有人叫我大家哥 m幣多到用唔哂重要派比眾玩家 果時只買過一張150i go就有大量ss sr s 宜家係樂古打大家哥都有八十幾 九十個po係講我 想到宜家話要汁 真係sad
作者: bevisyin    時間: 28-5-2015 23:20
好彩比我玩埋個7月尾

利申:開服後7月玩家
作者: mkdwan    時間: 28-5-2015 23:25
個game終於都898
e+已經冇人玩
作者: roy624    時間: 28-5-2015 23:30
由初中玩到上大學終於都關門大吉....
一路好走
作者: 工口仔    時間: 29-5-2015 00:15
想當年 姐係兩三年前 sd世界 根本就係我ge世界 一登入 未係大聽講野就有人叫我大家哥 m幣多到用唔哂重要派 ...
大家哥02 發表於 28-5-2015 23:04

終於唔洗再睇你講廢話.仲有兩個月捱埋去
作者: alan28282000    時間: 29-5-2015 00:17
開服玩家表示我才沒有精神去悲傷
作者: mikeyboy    時間: 29-5-2015 08:07
SD終結了, 以後大家哥冇得再係SD自High, 那大家哥的人生又有什麼生存價值/意義?  
作者: calson3    時間: 29-5-2015 11:56
死都唔肯派埋啲欠債先執
作者: my92149    時間: 29-5-2015 19:56
好想喊...
媽!
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 31-5-2015 16:59
佢話7/31關閉伺服器

咁即係7/30晚12點關服定係7/31晚12點關服?

我都時間都想去見證SD1既最後一刻,唔想搞錯時間

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2