樂古Nakuz

標題: 《SD高達Online》寫入永恆的回憶 [打印本頁]

作者: mod152    時間: 29-5-2015 14:28
標題: 《SD高達Online》寫入永恆的回憶
營運小組感謝一班皇牌機師的不離不棄,陪伴《SD高達Online》走到最後的黃昏!
在正式停止營運前,下週二的例行維護開始,我們將於展開完全免費的遊戲模式派發以下內容,每次進行例行維護都會派發,直至戰鬥到最後一刻!
Gameone Group Limited將繼續為大家帶來更多不同類型的遊戲,而有關移民到Gameone旗下營運的其他遊戲內容將於稍後公佈!

6月2日例行維護內容

【全服派發獎勵】
●扭蛋幣*50000
●2000萬G幣

【雙經開放】
開放日期:6月2日 維護後 至 7月31日 關服前
開放時間:24小時

【木瓜開放】

【EX解除限制】

【扭蛋機開放】
76號扭蛋機
77號扭蛋機
78號扭蛋機
79號扭蛋機
80號扭蛋機
作者: 工口仔    時間: 29-5-2015 15:27
我知大家一定好開心頂喇 咁多扭蛋幣咁多G又開放曬所有嘢
但我同你講6月2個Ser太多人會迫到爆炸收檔
作者: CEMA    時間: 29-5-2015 15:56
50000代幣
盡量抽夠1個月的副官F
因為她由我開始玩SD時候就跟到我現在!!
作者: Licht    時間: 29-5-2015 15:57
上次個新兵活動 我已經屈左唔少野出黎 無興趣再玩

作者: 瘋了!之比~    時間: 29-5-2015 16:16
橘子營運果d game係咪次次都執之前搞咁多野-.-
有用咩......
作者: Fung2a31    時間: 29-5-2015 17:34
無送機庫
佢地似博最後仲有人買機庫
賺多桶金?
作者: nick97    時間: 29-5-2015 19:21
無送機庫
佢地似博最後仲有人買機庫
賺多桶金?
Fung2a31 發表於 29-5-2015 17:34

賣左D機再抽是常識, 五萬粒幣抽十隻同機都得
作者: cillian13    時間: 29-5-2015 20:20
如果肯早啲派依啲野一次,就算啲野少兩個零頭都無咁多人走啦,根本過年果陣仲叫有人玩既,依家真係少人好多
作者: tommyzz    時間: 29-5-2015 23:05
港服良心,點解唔直接全部玩家咩機都有- -
作者: 怪怪    時間: 29-5-2015 23:48
賣左D機再抽是常識, 五萬粒幣抽十隻同機都得
nick97 發表於 29-5-2015 19:21

仲要每次進行例行維護都會派發 即每星期都有5萬粒 同2千萬G
作者: 聶羅阿瑪特    時間: 31-5-2015 14:26
港服良心,點解唔直接全部玩家咩機都有- -
tommyzz 發表於 29-5-2015 23:05

可能全服玩家統一派野冇咁麻煩
作者: 最強的新手    時間: 31-5-2015 16:52

應該開心好定傷心好呢......?以前成日講悔氣說話留名等睇港服執,而家韓服執港服一齊執,到最後一刻先覺得好唔捨得btw點解唔送埋機庫?唔想刪機,想最後黎張齊機大合照

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2