樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【資訊】以 Bank Transfer 申請 Member 流程詳細版(100%成功)

我今朝十點已經去左入數, 之後再 sent fax, 唔駛一個鐘, 已經幫我加左
membership days, 本身仲有 3日 member, 而家就.. 367日, 哈哈哈...

**記住叫入數員同你地加番 bank reference no.**

pay by cash.PNG (49.17 KB, 下載次數: 40)

pay by cash.PNG

payment receipt.JPG (44.81 KB, 下載次數: 29)

payment receipt.JPG
回復 支持 反對

原帖由 sinceman 於 4-10-2007 11:47 PM 發表
唔係好明step 9....係咪應該連埋ste8 果張野成份俾個銀行佬過數定點?
定只係俾個payment number ???

你只需要用紙記低 Account no., 果間公司名 global collect bv, 價錢 (即是你所做幾多個月 membership fee),
bank reference no. 就可以到任何一間 hong kong bank 入數, 你唔需要家人幫你, 你都可以自己做 member
回復 支持 反對

原帖由 benchan000 於 12-10-2007 05:48 PM 發表
what the fax no. ???

你去呢個 post 既第 7 個回覆, 就搵到個 fax no.

回復 支持 反對