樂古Nakuz

標題: 改密碼新方法 [打印本頁]

作者: 翼騎士    時間: 2-4-2008 22:30
標題: 改密碼新方法
1. 先不要"登入"會員  直接按左下的 "帳號管理"==>(會出現一個訊息框 別理它 案確定)
   接著====>打入 姓名 身分證 <要小寫> E-amil <信箱>
   ====>發送驗證序號  輸入驗證碼  =======

2.按左下的"密碼管理" 打入 會員帳號 姓名 身分證 E-amil===>發送驗證碼 輸入驗證碼=====
  接下來有一個 更新密碼的輸入完====>就可以完成更新

大家試試看  ****我有更新完成唷
作者: 乂雪吹風    時間: 2-4-2008 22:49
佢都係冇比封信我呀!@@真係唔得,你可唔可以貼埋圖咁???
作者: ofUno    時間: 7-4-2008 21:28
塡入資料不正確0.0

但係我冇錯嫁WO..0.0我密碼保衛戰果邊都話我岩>"<
作者: 3355654    時間: 9-4-2008 11:11
你係咪留左係身份證前面打hk
作者: ofUno    時間: 9-4-2008 13:36
原帖由 3355654 於 9-4-2008 11:11 發表
你係咪留左係身份證前面打hk

我有打hk[[bao_29]]  

同埋你用e個方法成功解到鎖?
作者: 笨.影__]]    時間: 10-4-2008 18:21
我記得身分證先得嫁- -
作者: +細細粒+    時間: 11-4-2008 19:09
呢到有冇人試過解到!??
作者: 乂雪吹風    時間: 12-4-2008 08:33
睇我gane入面個姐夫講話要用台灣電話就ok!佢地都得左la!仲教我試但我搵我跟足都收唔到sms應該係要用台灣電話!@@我尋晚先試過黎係要用台灣電話就ok!咁姐係希望想留台灣人唔留香港人la!@@
作者: 25463993    時間: 12-4-2008 09:48
唔得啵  佢話我打名個度唔正確  我用方法1
我用齊中英數 都唔得  又無符號到有符號都用齊  佢係咁講填入資料不吻合

作者: 25463993    時間: 12-4-2008 11:00
我記得返個身份認啦  用到第2個方法了

作者: 25463993    時間: 12-4-2008 11:01
我搞返好啦  但我收唔到手機認証
作者: 小貓月兒    時間: 16-4-2008 00:35
我地香港係收唔到官綱發出既sms...所以我都改唔到密碼
作者: 25463993    時間: 16-4-2008 17:56
算啦 今次真係無希望=   =
練到171先話唔玩得   鬼唔望佢快d汁...
作者: +細細粒+    時間: 16-4-2008 23:28
唉,想玩返果時

先黎搞D咁既野

又吾識SD俾香港玩家
作者: eddyng191    時間: 16-4-2008 23:43
你17X   我20X啦∼又要我重玩!?
入面仲有200件紅寶  改唔到密碼啊!點算∼
作者: +細細粒+    時間: 18-4-2008 19:02
冇得算- -

而家為有等佢會吾會幫我地整返好- -
作者: LaST    時間: 27-4-2008 19:27
我收唔到佢地SD個E-MAIL
我用HOTMAIL的
你地收到嗎?
作者: 有可能    時間: 30-4-2008 17:03
原帖由 eddyng191 於 17-4-2008 01:43 發表
你17X   我20X啦∼又要我重玩!?
入面仲有200件紅寶  改唔到密碼啊!點算∼

吹水都唔好咁過分................200'件'紅寶?
作者: +細細粒+    時間: 30-4-2008 21:23
人地可能真係有呢!!

世事冇奇不有[[ipk (3)]]
作者: pcboy    時間: 5-5-2008 12:41
=.=收唔到e-mail=3=點算
作者: 今宵但願同入夢    時間: 5-5-2008 16:12
大家好..今日咁啱路過..
因為我幾日前申請左個new 希望 帳...
因為我係用手提收短訊認證既..
e+已經玩緊..
so唔明點解大家收唔到訊息...
p.s.仲有唔知點解..me申請左之後
完全冇簡訊鎖既問題...
(new hand only∼唔岩勿x)

您已經取得手機驗證序號xxxxxxx,
請於3分鐘內至seal官方網詀新手註冊網頁
,輸入本組驗證序號通過手機驗證,謝謝!

作者: 笨.影__]]    時間: 5-5-2008 20:54
標題: 回復 21# 的帖子
我地講繄既係舊a

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent2006615ent200y615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2