查看: 133773|回復: 664
打印 上一主題 下一主題
收起左側

** 智,主,熾 翼 150點低至4套裝 1億G幣 可散賣**

UpDate 16.9.2010
美式情人套裝 (女)售罄

藍光情侶套裝 男女 最後一套  60hkd
另代放藍光情侶套裝 女  150go點一件
其他套裝貨源充足

大量套裝低至150GO點/過數35HKD 4套 有咩款式?? 請拉下少少看

**限量道具**
Touch of Death 套裝 (女) *售罄*
浪漫玫瑰花束X2 *售罄*
甜蜜玫瑰花束X5 *售罄*
幸福玫瑰花束X2 *售罄*
流星玫瑰花束X5 *售罄*
愛情守護之翼X2 *售罄*
惡魔之翼 *售罄*
實習天使之翼X2 *售罄*
純潔無暇之翼X2 *售罄*
隱藏翼 - Mystery of Love (白) *售罄*
隱藏翼 - Mystery of Love (粉藍) *售罄*
隱藏翼 - Mystery of Love (粉紅) *售罄*
隱藏翼 - Mystery of Love (黑) *售罄*
聖天使之翼 *售罄*

[代放]熾天使之翼 *400HKD*
[代放]主天使之翼 *350HKD*
權天使之翼 *售罄*
主天使之翼 *自用*
能天使之翼 *售罄*
座天使之翼 *自用*

平放G幣 total 1億   可散買 想買G幣的請看#3 有價目表 謝謝

有意加msn : j0ycebabe@hotmail.com

所有貨品只會代留一日, 因有些買家一直留留留到最後唔係唔見人,就唔應人!
敬請注意:handshake

永恆的愛情侶Tee (男) / 永恆的愛情侶Tee (女)
↑過數100HKD 2  (散買1件60蚊/250GO點)

CuTie妹妹套裝 (女) / 幸福的約定套裝 (女)

木村造型套裝 (男) / Man Style套裝 (男)

↑150GO點/過數35HKD 1

甜甜的愛情 (女) / 甜甜的愛情 (男)

情侶企領Tee (女) / 情侶企領Tee (男)

野蠻王妃套裝 (女) / 野蠻王子套裝(男)

↑過數40HKD 2  (單件過數20HKD/配以下其他套裝 1套)

美式情人套裝 (售罄)                 美式情人套裝 (男)
幸福草情侶套裝 (女)                 幸福草情侶套裝 (男)
青春綻放套裝 (女)                    魅影騎士套裝 (男)
Aishiteru套裝 (女)                  同窗會套裝 (男)
雙重魔力套裝 (女)                    絕對零度套裝 (男)
閔孝琳造型套裝 (女)                 
ReD LoVer套裝 (男)      
↑150GO點/過數35HKD 2  (
單件過數20HKD/配以下其他套裝 1套)

迷上你套裝 (女)                     
專業髮型師套裝 (男)
原宿少女套裝 (女)                  
小提琴樂家套裝 (男)
晚宴兔女郎套裝(女)                 
遺失的美好套裝 (男)
少女情懷套裝 (女)                   Super Junior 造型套裝 (男)
Hyo套裝 (女)                           
型格迷彩套裝 (女)

↑150GO點/過數35HKD 3-4(不重複/可配MASTER CARD咭的套裝)

MASTER CARD
天才寶寶套裝(永久) ♀
美麗傳說套裝(永久) ♀
櫻之園套裝(永久) ♀ (售罄)
千年之愛套裝(永久) ♀ (售罄)

追夢赤子套裝(永久) ♂
阿凡達套裝(永久) ♂
時空旅人套裝(永久) ♂ (售罄)
強者天下套裝(永久) ♂

以上4套 150GO點/過數35HKD

MASTER CARD道具樣式 <按我進入>

星座咭
功夫片女主角(永久)(F)   換 Messenger Plus 2個月

交易紀錄 #5

【星級信譽玩家】  可到以下名單查證
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3817308&extra=page%3D1

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
星月仔 + 10 誠信買賣家

查看全部評分

回復

加左你喇-.-
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

THANKS
CCPO
回復 支持 反對

力天使幾錢
回復 支持 反對

藍光情侶我要啊!3!
留給我唷o_o

$35兩套是否一套藍光女一套藍光男這樣嗎??
我有恆生銀行的,是不是一定要中 ...
ξ孤獨♀ 發表於 31-8-2010 05:47

藍光改咗價=3=
藍光情侶套裝 男女 最後一套  60hkd
係啊~ CC暫時得中銀可以網上CHECK數><
回復 支持 反對

藍光情侶我要啊!3!
留給我唷o_o

$35兩套是否一套藍光女一套藍光男這樣嗎??
我有恆生銀行的,是不是一定要中銀嗎?
回復 支持 反對

回復 支持 反對

CC請問你還有替人弄圖嗎o_o??
ξ孤獨♀ 發表於 21-8-2010 02:28

而家好少弄圖了T_T
你可以去173個邊, 有個求圖既帖, 會有人幫手整圖XD

回復 支持 反對