打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

好無奈...問殺怪快
你地又同人比
仲要講埋有冇錢...
殺怪快, 又用有錢冇錢比
我想問, 新手(沒錢)
殺怪快的用咩職??
回復 支持 反對

回復 33# 的帖子

你誤會了..(你到底明不明..= =?)
我是想用這4個職來比較
回復 支持 反對

回復 36# 的帖子

原來如此,咁整體就係法殺得快?

仲有,弓加咩?鏢賊加咩刀賊加咩??
回復 支持 反對

呠你...我睇過啦..但我睇完都要問下架嘛!
就咁睇我唔係好知點好,又唔係同一d人出..
個個講法唔同..睇下邊個教法多lor~~
答我問題啦- -
回復 支持 反對

= =有咩職係殺怪快,冇錢,用果4個職來比較呀!
唔該唔好用有冇錢黎比較..謝謝
回復 支持 反對

回復 49# 的帖子

睇左唔知點好先問...個個都叫人睇精華= =
咁我睇完都係諗唔到,佢地又係用有同冇錢比較..
咩要先有幾錢,就玩,沒錢好廢..講黎講去都係..
回復 支持 反對

原帖由 siukaihong 於 27-4-2008 09:50 發表
方法1 先做戰士搵錢->買捲賣捲->有錢
方法2 先用戰士搵錢->升法師->轉冰雷->4xlv打楓鼠->有賺無陪
方法3 先用戰士搵錢->升法師->轉僧侶->有補血唔洗hp水->加埋魔吸->4xlv打進化妖魔->有賺無陪(好運的打到手攻/鑽盾 ...

其實咪姐係唔駛方法1= =咁即是我要有錢的話做戰士/法師還是
戰士後法師再揀第二個職= =講黎講去都係做戰士
咁勁不如戰士由頭做到尾升好佢,戰士都唔駛本ge..

戰士轉咩好?加點方法太多..邊個岩我?(要知的看之前的帖了解一下...-.-'')
法師係唔係要先有錢買水?
刀/鏢賊都一定要成4w做本?
弓係唔係好悶姐?冇人講咁滯..(係少囉..>~<)

唔好怪我一輪野咁問..
回復 支持 反對

回復 54# 的帖子

原來如此..法其實好唔好,比我ge感覺係廢廢地..
賊..3-4w好快有..我是但開個ac打一星期有多tim啦..
一日玩唔多過6個鐘,3,4個鐘,一星期一定有3,4w多...至於高手..
唔止吧..= =
我唔係在意錢,你注意到好多人講咩職要錢,要好多.唔好做..= =
其實係打怪速度問題..有錢,易秒易升,冇錢,秒低lv..(晒野..)慢慢打,難少少
但係有無諗過佢個遊戲出果時無話限你錢,只係d人話多錢會好好多咁..

正題,我想做d秒怪職嘛,照番我講同我睇人地,秒怪係要好多錢
有人叫我開法搵錢,又有人話法要50lv之後先開始有得搵
咁我就問玩法要先開咩搵錢- -
搞搞下變左係,先開戰士,睇下自己岩唔岩啦,之後岩就去
唔岩就搵錢轉其他,講咁多最後即是戰士最唔洗本..
有一個戰士,就可以有好多職咁話?
先戰士,之後慢慢揀咩都得,因為戰士唔洗本賺有錢搵??
咁正架咩..= =? 我係想做賊,但講到底都係因為人地話雙飛秒怪屈..
之後有人話要成400w做本..亂晒龍,唔好介意..><sorry!!
回復 支持 反對

係囉,所以我想遲d玩賊^^''點解鏢同箭加攻差咁多......
乜戰士初期好,後期唔係幾好? 法師我覺得係多人玩..唔知d人咩事啦..= =
我依家一係戰,一係弓,除非有人突然沖埋黎話法好,有咩好,超好勁好-.-''
弓係廢?難升?箭貴? 戰士係唔係好好架?

仲有,我想知賊係唔係只可補npc鏢? 屬性果d鏢唔得?(姐係雷,日鏢果d..)
如果補得咁咪姐係好正..?貴一次姐..= =補唔會貴呀?
但補鏢又係煩左少少..好快用完..><

又係一堆野打出黎..
算,例晒出黎
1.戰士係唔係好好,初期唔洗多錢,後期幾勁?pq轉咩好?
2.弓廢?難升?箭貴?
3.法師好似幾廢咁,..咁多人玩= =?(別打我..)
4.法師頭尾都中等...

咁依家可以講到咩岩我= =?(我個人係煩d..無計..我比較計得多,玩得少= =)
回復 支持 反對

回復 59# 的帖子

利害...其實點講都係睇玩果個姐~睇佢鍾意玩咩lor~
你講咁多我都諗到,諗唔到就大獲= =我係果d想搵大錢ge人
搵玩錢就玩變態..沖裝..-.-''
係唔係有錢的賊最變態?(我講秒殺..)
咁我姐係搵錢,玩賊狂秒怪?
我都係未諗到戰士玩咩...轉咩好呀?
回復 支持 反對