打印 上一主題 下一主題
收起左側

2012年, 地球會發生甚麼事?

好多人都話2012年地球88 我就一時信一時唔信 [如果] [我知我講既人唔合樓住既話題 但係我都想講下] 2012年地球未日 如果地球無左 可能靈魂都做唔成.__.  咁到時d靈魂係太空到飛泥飛去@.@  如果無左地球只有地獄可以比到靈魂居住既地方  好多人都講地獄係邊到  有d講地球 有d講係太空某一個地方既星球/異次等等 但係 如果地獄真係存在地球上   咁地球一無左  地獄自然會同地球一起消失.. 咁到時 靈魂會唔會係太空到生存 ... 醫d都係一個好大既問題  仲有藍星既人 就算係2012年未日既時候 佢可以幫到我地d咩 係咩都要留係地球 我地醫家連火箭都要長時間先可以做到一個   醫家連做都唔做 何況我地人口咁多  坐火箭既位都唔足夠我地喇.. 到時只得有錢人可以生存 ..... 藍星人係幫唔到我地 佢會帶我地去得邊?  留係地球??? 地球都玩完 佢仲可以帶得我地去邊=.=  我既意見得咁多 不愛唔好串 謝.__.
回復 支持 反對

搵到 火星 可以合我地居住   但係問題 我地無足夠既金錢同時間去做咁多架火箭= =   何況火箭既位置都唔多 食物拎哂去火箭?   之後係火星個到做一個同地球一樣既星球? 好難講....  如果2012年真係地球88既日子 我地只能坐係屋企 做最後個日既時間......
回復 支持 反對

唉~ 就算2012未玩完 另外d時間都會玩完喇 何況未日既時候點去到火星 錢都唔夠 我地地球人口咁多 仲想咩去火星... 只好坐係到等死..... 只於火星個一問 我固研究都會無人會得閒理 ._.
回復 支持 反對

地球未日就算唔係2012年既話 都會一定有一日會未日 係未日既時候 我地真係唔知做D咩= =   

見到外星人都沒用.... 只不過可以見識一下佢地個樣= =  你唔知佢會用咩來同你玩= =   

只於我地地球未日左之後  去邊到星球居住既話 好多人都話火星 因為火星岩我地生活- -  但係可惜時間同金錢.人力都係一個好大既問題   

地球未日後~  鬼魂會係邊到泥?   死左之後鬼魂都做唔成 你固到時會點樣 會唔會好似睡覺 咁 無知覺 無夢 只會永久永久地安眠

仲有藍星人都幫唔到我地D咩忙 如果真係未日 我地行到邊都死=  =   一係上太空 可惜無金錢 人力 同時間 ....

因此藍星人想泥都沒用....

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
守衛~朗 + 15 很好的意見

查看全部評分

回復 支持 反對