查看: 1700|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 唔玩喇...

關閉 [複製鏈接]
真係令我好鬼失望
我好低lv...只有66lv,無名小子一個
呢2日去做端午節任,你地話把武器好廢,但最起碼我覺得好勁
當然就想拎
次次打親怪,一定俾人搶,企響個位十世,十世都會人人走過黎
ok..朝早唔夠爭,我轉中午,中午唔得,ok...我轉去夜晚,都唔得...我轉半夜..都唔得?我朝早晨光玩
次次都有d一野3萬幾既高lv人
今朝既情況都係一樣,我已經事先講明「唔好搶呀」,呢d咁既字句
佢都唔聽,隻任務怪一出,就將佢殺死
我真係好灰...你咁想打,你繼續打,我放棄,你要玩就繼續玩
呢個只係其中一個事例
積積仲有大把唔開心既事

俾依家仲未入討論區傾偈既玩家,但依然不斷俾錢買點既人聽
今日係2009年5月29日,星夢都4年了
唔知陪左你地幾耐呢?又哂左幾多錢落去呢?
一隻遊戲有高潮,同時又有低潮既時候..唔知你地又會認為今日係高潮定係低潮呢?
經過4年洗禮既時間,星夢都不斷向下滑,好多人都知佢地既「賺錢模式」係點樣
繼續落去只會高lv,有錢人玩哂,而且不斷不斷哂時間落去
我見到好多新玩家,岩岩接觸隻game...都會問2個問題「點樣賺錢?」「點樣升lv」?

我一直深信星夢將會改變現有模式,但好可惜...響商業方面底下,「賺錢至係首位」,玩家方面「高lv有錢至係王道」
我講完了,再見
回復

真係令我好鬼失望
我好低lv...只有66lv,無名小子一個
呢2日去做端午節任,你地話把武器好廢,但最起碼我覺得好勁
當然就想拎

25187364 發表於 29-5-2009 06:48

我想講..把野 90lv先用到..你拎完點用 -0-?
回復 支持 反對

呢個問題..我都想問.....
至於任務方面..確實係有d人心目中真係高lv大曬.....
所以先出果d盒~要你用點買......
回復 支持 反對

依嫁出d點裝都係專比高lv嘅人用嫁啦
一出親就90 lv  新手根本冇得玩
回復 支持 反對

星夢沒有變
只是玩家變
回復 支持 反對

2# crazykit
有心升..就唔可以去到90lv?
回復 支持 反對

..有心升到上去..
都係不停比$星夢買點裝架咋..
-___-"...
星夢其實都放棄低lv玩家..
次次出裝都係90 lv=.="~~
我都吾知佢仲有咩吸引到新玩家..

星夢而家只係令玩家流失=_=
回復 支持 反對

你放心機落去玩就遇左放錢落去啦~
小小錢都收到D勁裝掛..!?
俾D心機升下LV`用開post既時間玩仲好^^
回復 支持 反對

5# 白饅頭

星夢係有改變 之前係唔洗咩都要點
但是e家
唉唉唉唉唉
回復 支持 反對

星夢沒有變
只是玩家變
白饅頭 發表於 29-5-2009 19:57

我睇完呢句好反感

樓主講得好好,我放哂D野都會賣AC,,等覺得自己系星夢稱霸既玩家繼續稱霸,
明明搶人怪可以調返轉頭話人搶您怪,,不知所喂~
星夢冇改變?  相信冇人會應同.. 一個好遊戲~ 一個爛代理
回復 支持 反對