打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ×笨≠小欣° 非常有品玩家??請入內欣賞^^

關閉 [複製鏈接]
釘釘球都搶[[bao_29]] ....
回復 支持 反對

人地講緊你放飛機同昆人..點解你冇回應的?...係到講人地個ac咩咩....^^
回復 支持 反對

第1:你無打3x次電話比我sor
同埋你唔好cut d唔cut d ..都未約好時間你自己出黎我就要就你即刻出?
同埋你問我重交唔交易..我話交易你唔易埋佢?
你唔係只係cut 某部分既圖thx
同埋我買你既野我唔得閒你話邊個時間 ...
×笨≠小欣° 發表於 3-7-2009 18:46

未約好人地又會出既,人地出左你唔出唔聽人電話唔叫放飛機??昆人仲要宜家上黎嘈交扮有理?你真係好唔知醜lor細路.得閒冇野做哂人時間
回復 支持 反對

毛哥哥吹水唔好唔抺嘴^^
你記唔記得我呀  果次我打緊釘釘球你仲好威咁黎搶我怪果個呢^^
星夜仔仔 發表於 5-7-2009 11:32

小朋友,宜家人地比人放飛機,你比人搶怪好出奇??邊個夠膽講一世人冇搶過人怪,唔好咁醒目啦唔該你.^^9唔搭8得閒冇野做返屋企睇卡通啦真係

評分

參與人數 1樂點 -15 收起 理由
小夜* -15 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

毛哥哥吹水唔好唔抺嘴^^
你記唔記得我呀  果次我打緊釘釘球你仲好威咁黎搶我怪果個呢^^
星夜仔仔 發表於 5-7-2009 11:32

朋友..我話ac己放,您吾信,仲可以話我吹水吾抹咀,真好野
我星夢收左ac叫小天,有冇見過呢個人有搶怪??
回復 支持 反對

果時我一日打拾尻幾次電話(唔尻只咁小^^)    次尻次唔聽  話電話冇錢  收得皮   6點鐘叫我出去  地點都唔講  有冇人咁on9呀  交易唔講邊到等- -

評分

參與人數 2樂點 -10 收起 理由
小夜* -5 人身攻擊
siu芷 -5 內容不雅/有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

點解而家d人可以咁都得
回復 支持 反對

呢個人都係幾無品
sweety_ho@hotmail.com
佢msn名叫邪陰
我係收星錢   上次佢昆我叫我去東涌  去到等左2粒鐘~
個陣真係好火..   同佢msn傾個陣忘記影相  有相1定唱佢
回復 支持 反對

呢個人都係幾無品
sweety_ho@hotmail.com
佢msn名叫邪陰
我係收星錢   上次佢昆我叫我去東涌  去到等左2粒鐘~
個陣真係好火..   同佢msn傾個陣忘記影相  有相1定唱佢 ...
hulwilyp 發表於 7-7-2009 22:46
e 個人之前都比人唱個..
回復 支持 反對

我同佢收過野~(入數的)
都有信譽Bo!!
無情乂風 發表於 5-7-2009 00:07

你都識講入數=.=
可能人地怕曬黑D皮膚~
叫人出自己又唔出~
樓主~半夜打個電話叫佢起身痾夜尿吧=.=
回復 支持 反對