查看: 4956|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 今天遇上某人的行為

事由:在三國rpg101/100
無品行為開始是由於6p利用僧侶拿取〔哪〕〔渣〕
5p不服(因為5p用馬匹去拿取,理應上該是5p比較好獲得)
之後5p開始一些報復行為。(例如講粗口,以及打人兵等等)
另外,還說6p什麼改檔,還要什麼什麼跟他們族團戰。
因為alex這個名字太多人用,可能會出現一些誤會。
而且5p堅決說都是6p所作所為。

為表以上言論可增加可相信程度
貼上圖跟短片

http://www.sendspace.com/file/8v64ge
此為5p投石車攻打6p的影片
不論圖中5p是否本人
請為以上負一點兒責任。
本人不認為被人假冒就可以不用負起任何責任
始終這是網絡空間,難以分辨真與假
假若暗夜知道自己是被假冒的話
請轉用名字!(建議)
另外為免有爭拗...只希望本post用來分享一下,不希望深入探究。
假若這真是暗夜做的,本人希望妳向6p道歉。(做得出唔怕認)
我只相信現實真理的證據
其他什麼以文字/言語來[寫]事實我不會受理的
所以要駁回我請拿出令人[可信]的證明吧!
以上
回復

佢真係比人扮
我琴日情況同你一樣...
比人屈我改檔/口\
回復 支持 反對

2# lla032395
不論圖中5p是否本人
請為以上負一點兒責任。
不用為他解釋了
況且比人扮一定有原因
而我覺得比人扮做無品行為,比人扮果個自己都唔會好得去邊。
唔係點解咁易得罪人,比人報復?
更何況妳的相片中沒有發現任何無品行為
令我覺得可能妳相片中的暗夜才是真人
回復 支持 反對

3# coollala
我果張相你睇唔到無品行為姐...
但係我自己比佢咁鬧法
點會呃你  囧
回復 支持 反對

4# lla032395
每件事都要有證據
看來我只能對妳的言行為我對日後暗夜先生的行為參考一下
另外再問妳一句(不用回答我)
在真理之前,一切都只不過是謊言嗎?
回復 支持 反對

樓主 我係同暗夜同族既  我唔應同為"無著數就唔屈得人" 呢個道理    就算改左名 有咩用???
我冇得罪過人(問心)
都照比人扮  岩岩入人場重要比人話我29 我亂棄  跟手重要比人踢埋  請樓主由我地既角度睇  唔好咁29咁話要

人負責任  就好似有人用左你個名泥借錢咁  你冇得罪過人  你冇做過 都照比人屈
  你會係咩感受
回復 支持 反對

5# coollala
...
指證變了被懷疑
天啊!
世界的是非黑白被癲倒了
你的言論好像特別針對暗夜本人
把所有證據矛頭指向暗夜...
回復 支持 反對

1.看來妳沒了解清楚這是建議吧~我從來沒說過改名便能解決問題!!
2.有些人可能連自己得罪人都唔知
3.敢問[我地]是指那一班人?
4.從何得知妳沒有得罪過人?
5.我的負責任先指要解決問題...難道任由妳們所認定的[扮]那個人繼續讓人誤會下去?這樣做對妳們族難道帶來好處?
1.我對網上言論從不會帶著100%的信任!(妳難道想三人成虎?)
2.本人認為是妳自己的世界可能被其他人顛倒了吧~(妳也太抬舉我吧...我一個人就能顛倒世界是非黑白?)
3.對!難道妳有證據指出不是他做的嗎?名字根本就是一樣!
4.難道要我針對他們整個族嗎?(我不相信暗夜可以代表整個/全體族人的意見與言論及責任)
ps:[無著數就唔屈得人]
1.貪得無厭(可能悶無野做)
2.報復...
回復 支持 反對

我地係指比人扮 既受害者

問題跟本唔會解決到 aoc 唔似online game 唔會有同名既人同一時間出現

好明顯  29夜個名好容易抄到  copy and paste 都搞得掂   
(但係請你的言論唔好直指暗夜 我相信你冇辦法完全辨認出佢係真定假, 但係唔代表佢得罪人多 我而家走去扮人地再講埋粗口+埋亂棄都得  呢個係想唔想既問題,如果佢想,邊個都阻止唔到
回復 支持 反對

使唔使有片  下載緊  下載完再表態
回復 支持 反對