打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 大陸出左新資料片,香港幾時出?

如題~~~~~~~~~~
回復

最快聖誕吧

P.S. 大陸資料片好多bug,鉞、鐧好多技能都冇應有的效果,希望大陸盡快修好
回復 支持 反對

慢d出好似好d喎..好似 夏口同68咁...格離半個月..
68d招都未刷到3lv/.\

不過..樓主講緊 出 白帝城@@?  佢新碟內容好似幾吸引..
多個白帝跑商 寶物又有得成長 又有 新武器
回復 支持 反對

http://bbs.chibi.wanmei.com/view ... 3823&extra=page%3D2
破玉魅力资质的情况下,我建议玩钺,因为群战的时候直接冲到百变堆里,群降低对方暴击抗性,接着离甲群降低对方平射速度,也就是本来百变0.3出一支箭,现在变成0.6,接着就嗜血就行了!吸得敌对N卡!能给自己一方造成非常明显的帮助,更NB的!就是假如是骑战群站的情况下,用副职业钩子或斧子的钺,上来给自己开个斗气100,钩子直接打过去定住一个,或者用钺开了聚源飞将到人堆里面直接,一个龙牙碎金,壮丽的一幕展现了!所有敌对全部下马定身,还在那一直点神威乱舞呢!结果啥也放不出来,结果只有一个,你们骑兵全歼~~钺一个人左右了一场战争,就是这样出来的

鉞群p好似好勁咁...
「急沖」沖去一班人度,可以-所有人暴抗
「離甲」可以-攻速50%,而且可以攻擊多人,專對付百變吧
「噬血」單p效果一般,但群p可以吸幾個人的血。估計係-左百變攻速後再噬血逃吧
大招「龍牙碎金」可以強制所有人下馬+定身,不過可能要輕甲主鉞副鈎/副斧先做到,鉞本身好難有75鬥氣
回復 支持 反對

鉞群p咁勁, 不如叫完美取消棍職, 轉晒鉞好過啦 [[onion_25]]
回復 支持 反對

鉞群p咁勁, 不如叫完美取消棍職, 轉晒鉞好過啦 [[onion_25]]
赤璧老漢 發表於 30-11-2009 15:19

鉞係野外群交
棍係戰場群怪
回復 支持 反對

赤璧老漢 發表於 30-11-2009 15:19

有d人唔中意用鉞咖嘛
回復 支持 反對