打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 請問師徒推羊點做?

[[onion_36]] 請問師徒推羊果任, 要完成600積分點做? 我試左幾場都完成唔到!

我同徒弟分別推左3隻動物, 只係有330積分都唔到, 推多隻只係加多10分,

限時15分鐘, 根本做唔到, 只係夠完成入場既任, 完成唔到師徒果任,

請教下我啦!!!
回復

你用徒弟同其他人推羊都得,就算師父無入去推羊,只要夠600分出黎交任師父就會有師德同活力
回復 支持 反對

一係你出世頻話招識玩推羊既人都有幫助[[onion_15]]
回復 支持 反對

一係你出世頻話招識玩推羊既人都有幫助[[onion_15]]
傻爪小優~ 發表於 30-12-2009 00:12

你用徒弟同其他人推羊都得,就算師父無入去推羊,只要夠600分出黎交任師父就會有師德同活力
天夢*瞳 發表於 29-12-2009 22:26

多謝你地既回覆, 聽日就有得推羊啦! 想請問, 如果徒弟去推, 果600積分,
15分鐘之內, 易唔易攞, 要推幾多隻羊先有, 以我推既技術, 最多5,6隻![[onion_43]]
回復 支持 反對

多謝你地既回覆, 聽日就有得推羊啦! 想請問, 如果徒弟去推, 果600積分,
15分鐘之內, 易唔易攞, 要推幾多隻羊先有, 以我推既技術, 最多5,6隻![[onion_43]] ...
赤璧老漢 發表於 2-1-2010 18:30
6個人一齊推....好運撞到推羊熟人就過到1000分
回復 支持 反對