打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 請del

其實呢 5百幾萬唔係錢黎?
回復 支持 反對

點解你連五百幾m都放出泥?
你損失左好多咩@@?
極快軒 發表於 27-2-2010 19:45

開此post只想講述果日發生那件事情,至於內容嘛,當然是越詳細越好.再講本人的確比(小庭)昆左530m星錢.比起好多受害者,可能是小巫見大巫的.就唔知你對尼件事情的睇法是點樣的啦?如果你睇法的重點在金錢上的話,我就覺得你目光太淺了.
回復 支持 反對

開此post只想講述果日發生那件事情,至於內容嘛,當然是越詳細越好.再講本人的確比(小庭)昆左530m星 ...
Ese 發表於 27-2-2010 20:34

大家放上樂古都係想出下氣姐...雖然你都係比人昆左
但係你不如諗下係唔係放上樂古就可以拎番呢一啖氣...
回復 支持 反對

大家放上樂古都係想出下氣姐...雖然你都係比人昆左
但係你不如諗下係唔係放上樂古就可以拎番呢一啖氣 ...
極快軒 發表於 27-2-2010 23:23

尼位人兄點稱呼先. 你講的前半句我岩聽,當時的確有出下氣的意思.不過照你后半句來講的話,你做為當事人,你就會當冇事發生嗎? 你就會吞返果一啖氣入肚嗎?????
回復 支持 反對

尼位人兄點稱呼先. 你講的前半句我岩聽,當時的確有出下氣的意思.不過照你后半句來講的話,你做為當事人,你 ...
Ese 發表於 27-2-2010 23:39

如果我講既野得罪左你  我只好講 對不起..
如我是當事人的話  我只好面對現實...令下次唔會再錯落去
你呢次損失小  但係下次再比人昆 就唔知比人昆  到時你上樂古都冇用....
回復 支持 反對

如果我講既野得罪左你  我只好講 對不起..
如我是當事人的話  我只好面對現實...令下次唔會再錯落去 ...
極快軒 發表於 28-2-2010 10:26

ok 尼位人兄有心了-.-.今次捉到小庭尼隻昆9,原來都幾多人同佢(小庭)有過節.本人擺咁多時間在裏度.覺得好值得,果一啖氣都吐曬.
回復 支持 反對

佢緣份果ac放左好耐
兒家叫冰花
回復 支持 反對

佢昆?'''佢ok好人wo...上次同佢交易個ac...
都成功..
sam3210 發表於 26/2/2010 03:15 AM

錢令 人分開兩面.__.一面壞和一面好
回復 支持 反對