查看: 4270|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星夢惡ya~.~

條友回左裝搵william發脾氣-.-''
話佢知回野唔關gm事佢鬧埋我-.-''
仲要恐嚇我-0-''
勁驚~.~
藍色位個d系粗口...
回復

好多粗口-.-
回復 支持 反對

d人覺得講粗口=自己岩
講粗口就型d威d...
回復 支持 反對

有粗口-.-會俾人扣分
改改佢喇
回復 支持 反對

限制級..唔好小朋友睇.......
學壞@_@
回復 支持 反對

哈 ~~我問will野關你事咩??
又吾系問你 系你自己加把口埋黎 ~~
回復 支持 反對

話左系提醒你...
係你自己唔知發咩脾氣-.-''
回復 支持 反對

我吾想你D人甘多事lo~ 只系甘既意思...
回復 支持 反對

等我仲以為咩星夢惡  比你呃左入黎
原來係星夢其中一個玩家惡    改題目都唔識改
講多樣野你聽...  各人自掃門前雪 莫管他人屋上霜既道理你唔識咩?
你要八掛就預左人地比反應你  至於咩反應  係好係壞  你自己就要承擔返  唔好話有人同你講粗口就係咁貼呢d咁既post  呢個世界有咁多人講粗口  成街都係  成個星夢都係  唔通有人話你一句你就要同全世界講?  咁我地都好唔得閒wor  
朋友  現實少少啦  呢個世界就係咁現實  如果你比人罵兩句都要搞到好似咁大件事咁  到時你點出黎社會呀?
再加多一句  你張圖真係好唔掂  你話藍色果d位係人地講既粗口.. ok  咁紅色係咩?  係唔係你講既粗口?  總之一句  有圖有真相    再加多句  現實少少啦朋友
回復 支持 反對

星哥 講得幾好
仲有 你條傻 仔呢 果日 如果我冇記錯 開埋商話咩禮s c翼 龍頭 系低lv~"~
人地冇表明 咩禮s c翼 龍頭 系低lv lo
仲有人地系好心教下你 d 傻仔
吾好甘八掛 人地廢事 你出街俾人打炸 你仲 鬧人威脅你
甘所有老師 老豆 媽媽 都系 威脅 緊你lo
仲有呢 你個題目 系想吸引人睇 定你自己文 盲 吾識諗咩題目?_?
如果一個人衰 全星夢 都衰 甘....
你甘樣衰 全世界d人都樣衰?
講粗口 吾一定系惡lo 粗口只系有時用黎加強語氣z_z
最後 提醒下你
咪甘八卦拉

吾記得同你講 星夢真系冇回點同裝俾人添 88....
回復 支持 反對