查看: 3179|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「雷比亞進化體 - 資料總匯」集中帖

關閉 [複製鏈接]

各位會員,對新殭屍實在太熱情了,為方便大家找尋資料,特設集中帖。
(大家找到情報,請再開新主題,不是在此回覆!)

請繼續緊貼樂古,最新最準的資訊,就在此!

全部在Nakuz CS Online有關「雷比亞進化體」的資料,都會被集中在此。

如發佈有關「雷比亞進化體」資料,即可被加5 樂點

韓國版將在4月8日推出

港台版將在4月13日推出

中國版將在4月14日推出

目前已有的資料總匯:
CSO 全新殭屍正式登場(包括一張官方圖片)  @  ctm22000

南韓版CSO全新殭屍即將登場  @  打击感

[含力神龜]你估岩左啦 新殭屍新圖片一張大放送  @  ctm22000

新殭屍最新高清圖! (2張,首發)  @  2c27

中國版CSOnline(4月7日)-csol新角色下周登场  @  成=]

陸服CSO官網隱約透露新殭屍技能  @  打击感

其實大家有無諗過新殭屍的一個問題  @  ctm22000

新種殭屍圖片出爐  @  hcps03049

一味靠估--韓國新屍描述翻譯  @  含力神龜

CSO新版殭屍與雷比亞對比  @  打击感

南韓版 CS Online 04月08日 完整更新內容 (樂古第一~)  @  ctm22000

新屍圖(大陸+韓國)  @  leo28572504

[韓國轉帖]新屍的圖片(以更新圖片 8/4 4:01PM)  @  jimmy9423

新屍可以打掉對方武器  @  jimmg12

[轉貼] 新殭屍(連道具)圖片解說 [推薦!]  @  ctm22000

「原創」新型殭屍「迪摩斯」身體特徵分析  @  鬼神—風

[陸服] 4月14日CSO新殭屍邪惡登場 敬請期待 (有2張新圖!)  @  打击感

遊戲橘子正式宣布4月13日新殭屍登場  @  ctm22000

韓服CSO新殭屍遊戲實戰(有影片)  @  打击感

【獨家】搶先告訴你更新的內容(有圖)  @  ctm22000

0413 更新公告  @  Gamania
回復

頭香,頭香~!
好香耶~!
如果出番新玩法就好啦=__="
支持支持~
回復 支持 反對

哈哈
有我大大個型仔名系度
頭香!!!
回復 支持 反對

我覺得佢唔知咩時候會做個活動,做完會比新疆屍3日,黑橘次次都會禁
回復 支持 反對

陸服這邊再出消息是不大可能了,韓服明天就出了,我這個陸服的還是關注ctm的帖子吧
回復 支持 反對

真得諗唔到大家對新殭屍咁熱情

原來都不打算開集中帖(應該是資料總匯)
回復 支持 反對

真得諗唔到大家對新殭屍咁熱情

原來都不打算開集中帖(應該是資料總匯)
ctm22000 發表於 7-4-2010 13:23

會唔會用pt買呢@@?
回復 支持 反對

會唔會用pt買呢@@?
成=] 發表於 7-4-2010 13:28

要睇下佢有咩人類道具,有咩技能啦
回復 支持 反對

會唔會用pt買呢@@?
成=] 發表於 7-4-2010 13:28

真金白銀應該走唔甩
差在係永久通行 定係月費
回復 支持 反對

我想問下今次係咪唔會出新槍- -?
冇新槍.好失望T.T
回復 支持 反對