查看: 1891|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「熱血足球集集熱—世界盃預測 活動 - 發問/分享區」集中帖

關閉 [複製鏈接]
請勿沉迷賭博,如需求助
請即致電《戒賭熱線》1834633
親愛的玩家:

請注意現時香港玩家的帳號是不能在台灣活動頁進行預估,而香港區的世界盃預測活動即將開放!開放時間會另行公佈。請密切留意香港CSOnline官方網站活動頁!

CS Online 營運團隊敬上

活動FQA:
Q1. 如果我沒有GASH點數,可以參與此活動嗎?
A1. 可以

Q2. 加注一次需要多少GASH點數?
A2. 香港87 Gash,相等於8.7港幣

Q3. 此活動有甚麼回饋?
A3. 【請按此查閱

Q4. 如何兌換足球?
A4. 如果你沒有加注,有關足球會在7月13日維護期間置入。如果你有加注,只需在比賽完結後一日,在官網兌換序號即可。【儲值序號說明

Q5. 為甚麼我無法下注?
A5. 請注意開放下注的時間

請各位會員在本帖集中討論

回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

本人既睇法就係昆水.

如果唔用 GASH 估. 估中晒16強+8強+4強先得10個波.
用Gash 呢? 加一次碼要 HK 87Gash , 估中晒16強+8強+4強先得50個波,
估唔中安慰獎20個波.

即係俾你唔用gash 估中晒其實都係多得10個波..都幾難.
用GASH既估中晒50個,估唔中20個.真係唔吸引..

同埋,23號先可以估得.有排............

不過我相信會有人開幾個AC買gash 去估,因為估唔中,都有20個波,
而D波係去『得獎查詢』頁領取序號至遊戲兌換
咁一定有人拎呢D序號入返佢個AC,,儲多D波做TOP 50 換莎拉永久........

https://tw.event.gamania.com/CSOEvent/CSONet/E20100615/p4.html
回復 支持 反對

即係俾 $8.7 就多20個波啦.(預估唔中晒賽果的安慰獎)
回復 支持 反對

本人既睇法就係昆水.

如果唔用 GASH 估. 估中晒16強+8強+4強先得10個波.
用Gash 呢? 加一次碼要 HK 87Gash ...
z888888 發表於 15-6-2010 15:41

系估中一隊就10個足球呀
回復 支持 反對

系估中一隊就10個足球呀
anthony0222 發表於 15-6-2010 15:42

估中一隊10個?
咁我俾8.7 保佢50個啦,
回復 支持 反對

16強有8場,8強有4場,4強2場,一共有16場可以估.

如果估中晒就可以多800個波.俾GASH的話.

相反唔用GASH估中晒就有160個波.
回復 支持 反對

其實係唔係可以開多幾個AC再估
估中既,序號入返去自己AC得唔得?
回復 支持 反對

其實係唔係可以開多幾個AC再估
估中既,序號入返去自己AC得唔得?
黑乂卍殺乂 發表於 17-6-2010 11:06

我都想這樣做
回復 支持 反對

我都想這樣做
anthony0222 發表於 17-6-2010 19:00

即係唔得?
但係序號唔係個個角都通用嫁咩?
回復 支持 反對