打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] ΩΩΩΩΩ 爆炸頭 請浦頭 ΩΩΩΩΩ

爆炸頭 請浦頭.
回復 支持 反對

爆炸頭 請浦頭!!!!
我己回offline message
請你回覆
P.S 有關點數 - 500GO 請交給你店員: 渣支槍去打仗 (準將)  
離你說15號過500GO俾我 又過左2日啦 *
成件事拖左我1個月啦 .. 唔好太過份好wo..
回復 支持 反對

爆炸頭 請浦頭!!!!
回復 支持 反對

爆炸頭 請浦頭!!!!
我己回offline message
請你回覆
P.S 有關點數 - 500GO 請交給你店員: 渣支槍去打仗 (準將)  
離你說15號過500GO俾我 又過左2日啦 *
成件事拖左我1個月啦 .. 唔好太過份好wo..
回復 支持 反對

回復 17# 爆炸頭t3t

得閒換頭像 唔得閒理我 - -? 請回覆!
回復 支持 反對

回復 14# xah4278

唔該再幫我揾佢 佢話15號 退返 500 GO 俾我 但係呢個星期佢又再次潛水 .. 佢頭像都得閒換 但係唔得閒回我 - -?
回復 支持 反對

爆炸頭 請浦頭.
回復 支持 反對

你放心喎  佢地唔會昆人 不過打好耐 所以人地唔係黑店  不過可以講係超慢店  我之前叫佢地幫我刷圖都刷左好耐 好似唔知兩個星期定一個星期 我想講 咁耐我自己都刷到啦 過程中又唔可以上線 廢時俾佢地cut服務 搞到我蝕哂d時間 所以有咩要升有咩圖要刷 唔好搵佢地 仲有佢d好評 我睇過 好多都係佢地識既人(全部都讚) 但係冇人講佢地慢
回復 支持 反對

回復 28# 神經俠客

你放心喎 佢地唔會昆人 不過打好耐 所以人地唔係黑店 不過可以講係超慢店 我之前叫佢地幫我刷圖都刷左好耐 好似唔知兩個星期定一個星期 我想講 咁耐我自己都刷到啦 過程中又唔可以上線 廢時俾佢地cut服務 搞到我蝕哂d時間 所以有咩要升有咩圖要刷 唔好搵佢地 仲有佢d好評 我睇過 好多都係佢地識既人(全部都讚) 但係冇人講佢地慢

放心 - -?
之前俾哂點 成4個星期多D 仲未開工
上星期佢話退點 又唔知點解今個星期潛水
M群問人 就個個話唔關佢事 唔知唔知
問店長 店長又話唔知
@佢MSN 又長期offline
SD 佢就長online
大佬 唔好再過份d?
回復 支持 反對

回復 28# 神經俠客

我刷果陣又唔見佢地讚= =
明明我係e間野最有效率果個...
回復 支持 反對