查看: 20919|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] PG家長指引 公會

各位好,本人封測小威羊(聖殿聯盟),曾創公會( 公測港幣戰士)...暫名
在短短幾日間,結識到一堆好朋友,這幾天的努力是賺回來了!
公測時公會正式名稱為(PG家長指引)...希望一堆好友或新朋友都可大力支持!
公會系統中的設施的確很好!帶給我一點新的衝擊!...舊遊戲不提,只是聖劍的公會探索,守門柱+防能力等都令我想把公會等級提升上去><
另外,因為本人很久前就一直期待這聖劍,直到參與封測,感覺就是...沒有令我失望!!
所以公測我亦打算投資少許金錢認真地玩下去...
個人認為...願意花錢玩的..就當是現實中買點玩具給自己吧!
不願花錢的,不用擔心...絕不會因為不花錢就沒有生存價值這個問題!!因為如果我不花錢玩,我會當輔助角色!
封測時跟我玩過PK的都知道...鍊金把敵人扯回來虐待A_A..詩人+攻防跟救英雄等等
暫時講到呢到^^公測再見....(記住大力支持PG啊,一起練工刷幅本,分享心得..一起玩會戰國戰.....)
回復

BB...公測時你都玩番詩人嗎?
回復 支持 反對

HI守軍@o@"..我地既單挑留待公測再戰a_a"
回復 支持 反對

HIBB,最近唔係幾好...好心急快d開公測同埋準備定調假迎接聖劍首日a_a"...我都念緊玩魔法,騎士定鍊金好><.....不過騎士機會都幾高,其次係魔法師...
回復 支持 反對

HI風@o@".....雖然不好看...但如果俾你做1晚女友..你願意嗎....
回復 支持 反對

Hi小雨!騎士真係..唔止3千幾血.......就以領域seeyou為例...他最後以70及終結封測時...血量有多少你可以問他><....還有就是徽章加乘還沒算下去!!...另外因為我會投資錢去玩,所以選戰士系....因為戰士系比較著重裝的問題遠超於遠距離職業..而騎士,鬥士跟小刀各有好處.....
小刀本身偏向神風型..個人認為不太合適當主角
鬥士會是次選...但對比騎士還是會易死一點...畢業技能偏向神風...
騎士最可取就是技能:挑釁(詳細可參考http://gr.Nakuz.com/ShowArt.php?id=49688)
個人pk以4人小隊:騎士(主角),弓手,鍊金+詩人
主角本身裝齊潛高可以不談,弓手主要支援及防止小刀,鍊金主要扯人回來虐待,詩人則是重點(可暈人,+攻,留後救英雄,回血)
以上純粹個人暫時分析,可提供意見但請勿筆戰^^
回復 支持 反對

還有很多配搭有待大家一起鑽研a_a"例如本身主角鍊金
4人小隊我會出2魔師+2鍊金a_a"...重點是快攻
一開波用2隻鍊金扯對方主角回來再+2次魔師攻擊應該可秒....
各位可以發表一下你地既戰略大家討論下@o@"咁對黎緊公測自己走既路線優點缺點可詳細d同多人d一起分析!
回復 支持 反對

bb你放心啦,早回來或晚回來都一定等你a_a"
回復 支持 反對

有限制0.0......個限制就係一定要正身,本尊.....分身暫時不能入會...因為人數有限^^
歡迎你公測加入pg!
回復 支持 反對

我以經部署好= +"....果日我會放4:00.....然後第2日...放假a_a"
回復 支持 反對