打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] * : 心 臟 病 發 回 憶 錄 =)

醉生d女你地廣告好似落錯網站你地應該去一世一.com
poweroflove1314 發表於 9-2-2011 23:03

笑xD
我覺得這真讚..
回復 支持 反對

回復  情寶唄;;`

版主 明白我意思就好了=]e d環境最好由第d個版主處理比較好 ...
【龍頭】 發表於 9-2-2011 23:43

看來你也是明白事理的一個,呵呵
但,畢竟現在沒人當值,我也不想變成罵戰。
只好,盡量有證據的都先處理了。
請見諒

===================================

成晚正係封呢個貼d人?人地出邊平時嘈得火紅火烈 你唔理?呢到嘈左兩句就立即到?
係你經過 定係你朋友叫你黎幫手封人?

一向是抽查查版的。而這版務不全是我負責。我主要負責區務。
的確,帖是朋友叫我來的,但並不是為封人,而是在於加一下高亮,再看內容我加了精華。
本主題由 情寶唄;;` 於 昨天 20:53 加入精華

2:開貼果個人係你朋友 你做野可唔可以公平小小?
個貼開唔到半個鍾就黎封左一條友 你身份黎處理呢到會唔會有小小問題? 
要是我封人無理的話,那是我不對。但事實不是如此。
分身號一向是要封的。更何況是加上了發表粗口言論?

3:樓主見人地話佢上腦就串返人 難道又無錯? 
我唔理人地分唔分身 你做事做到咁就唔岩做一個板主,惡意攻擊?’樓主夠話返人地有冇帶腦出街你又唔封?
你明白嗎,封人不是因為惡意攻擊。而是在於分身
要是因為你所說的原因,poweroflove1314也應被封了吧。

4:做板主係太公無私,你做到咁,不如退休唔好做!
心中無愧。清者自清。

5:唔好同我講 你係路經呢到 成個月你正係上呢個貼? 
其他貼大把人嘈 你去封下 唔好黎黎去去呢到封人 ! 
一黎你身份唔岩 二黎係人都覺得你係今晚特別得閒!

以上全以說明。

都不明白,焦點全去我那裡了
請問一下,作為女孩子,被人無端罵作大眾雞該作何感受?

我發言我行動不單是因為樓主是朋友。不單是因為我是女孩子我明那感受。
當時夜己深,我MSN中的有關版主均沒上線,那道我任由情況惡化? 

回復 支持 反對

笑xD
我覺得這真讚..
●剎﹏影〞 發表於 10-2-2011 00:14

一世一我係樓主{:13_686:}
回復 支持 反對

還道是所為何事...

沒上來一會兒這種帖子竟然弄成這樣。

情版主久沒上來看看朋友的帖子竟被他人弄成罵戰,她當然有責任禁言。
出面嘈得火紅火烈,係咪代表呢到嘈就可以唔洗理?

莫泣都係我朋友,我都係咁岩行過見到呢到嘈交。
莫泣帖呢D圖出黎係分享性質,反而係有一班人突然走出黎嘈

天龍版係容不得分身的,歷代版主見到有分身都會ban

莫泣罵人有錯,情版主有份扣分,我再扣多14。但先挑起罵戰者較重罪<---對不?

都係果句:假如閣下不服在下調處,請移玉步到投訴區投訴本人。

前事就此過去,此帖本質不是罵戰,暫且不鎖。

但若有人再次在此引用情版主或本人的語句,又或是有人在帶起罵戰話題。

初犯者扣10樂點,再犯禁言3天。

就這樣
回復 支持 反對

還道是所為何事...

沒上來一會兒這種帖子竟然弄成這樣。

情版主久沒上來看看朋友的帖子竟被他人弄成罵戰, ...
浪跡天涯002 發表於 10-2-2011 13:34

正視埋自己既事先唔該
回復 支持 反對

正到爆炸xd
回復 支持 反對

我想問點樣放大D影
回復 支持 反對

e件事中,幾位主要人物都應該識我,睇到我icon就知(男)希望唔好介意我講出我既立場
其實,e次幾個人都有d錯,
首先係樓主,佢宣傳幫會錯區,應該係版主比大家宣傳幫會既帖到宣傳[同埋放d圖出埋,令d未婚人士眼紅xD(講笑)]
然後係比禁言果位user,佢既留言太突然,令到樓主同佢d朋友都嬲左,成為事件主因[不過我諗佢應該都係一時沖動]
同埋我認為果位女版主都有少少做錯,支持朋友係好義氣,但係當身份尷尬既時候,不必要就唔好出聲,第一時間交比第2位版主
最後,係每一位有份話邊面唔岩,邊面唔著既user,因為大家想有個無罵戰,又和平既論壇,就算真係覺得邊面唔岩都應該幫幫忙,叫罵戰中既人冷靜同停止罵戰,如果e個時候再加埋自己既意見,只會令事件更亂
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我自己就講完我既意見,希望每位都快d和解,大家做個好朋友,
係天龍入面一齊刷野,一齊升lv,係論壇入面一齊睇好帖,一齊傾下計=]
回復 支持 反對

e件事中,幾位主要人物都應該識我,睇到我icon就知(男)希望唔好介意我講出我既立場
其實,e次幾個人都有d錯,
...
yau_dick 發表於 10-2-2011 23:37

請重新睇多次43#
回復 支持 反對

我知我識少少扮代表,得罪人多,稱呼人少
但係希望各位能和解/.\
回復 支持 反對