打印 上一主題 下一主題
收起左側

亞莉ㄨ技術分享集中帖

講真, 識星跳已經可以稱為神手,,
本人比較想分享3,4轉,  

3轉的,, 用唱歌模式, 左左z, 亂出都可以殺到人,,
然後可以用戰鬥模式1技->第2段攻擊再出唱歌模式1技, (相信好多人都識,    [ 認為幾有效.
奸星, 下下z,     (識既人,, 都好似吾系好多..
用大跳 效果會更佳..  (本人覺得大跳幾好用的..   [想睇可以搵我1.1- -   (only for amy..
有時仲可以睇時機, 捉人,  

4轉,  只要識出1技 = 贏硬,, 可以練下玩捉,,  
本人幾中意玩捉人的.. 如果玩裝既話/團戰既話,
上爆吧. 3x爆都夠, 1技, 秒人.  
建議哥斯拉吾好點出.. 冇太大殺傷力,, 用另一個模式既3技 會好好多,
人地系後面既時候 都可以勾到佢.

當然, 技樹=主力, 好多人打莉..輸左之後,, 就話.. lv3防, 無限跳,
我認為呢d都系莉最勁既地方0.0 吾識玩莉既人,, 可以試用lv3防玩vs,

以上都系森林既玩法..   玩山場既朋友 用星跳/槍跳,  吾洗太多技術都可以贏的- -.

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
小雪冰 + 10 如果要用技術個方法就有好多唔同lu ...

查看全部評分

回復 支持 反對

星跳/槍跳之後 上z果個,
其實princessbaby..同佢玩, 都系鬥玩bug捉..
玩莉勁既人: 跳制龍 鏡 Donago Sugarkaka CyclopsII(台灣)
從CyclopsII口中得知, 台灣 冇幾個玩莉勁- -  而上述玩家中 有人講過勁莉都make in hk,,
回復 支持 反對

講真
跪求有技術莉vs莉攻略(咩職都得)
不想自己半桶水的就是鳥..
小雪冰 發表於 16-3-2011 17:31

跟我玩? 森林1.1
我只識玩 吾識講出黎...
回復 支持 反對

我覺得莉1 除左1技同3技可以考慮開鎖, 其他都吾洗,

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
小雪冰 + 3 具體d會好d(老師評語?)

查看全部評分

回復 支持 反對

哦8888888u
-------------------------
我都覺tw d amy好 cheap
qwer761399 發表於 18-3-2011 16:30

tw d 莉 全部都玩裝= =  c+都有, but 3x爆以上,
都吾知點玩..
( 支持鏡花
回復 支持 反對

誠意搵人挑戰我隻莉  學多d技術  森山也可
回復 支持 反對

u mean now?
重諗住今日得閒果陣再搵你玩莉vs(森)
小雪冰 發表於 19-3-2011 09:03

都得, 我呢家開左場 冇人入 0.0
回復 支持 反對

orz...做緊功課..= =
下午/夜晚ok?
小雪冰 發表於 19-3-2011 09:15

你叫咩名0.0 我加你
回復 支持 反對