打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 世風日下~

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

佢係改機,大把人睇到,開左第二場仲怕到槍都唔開
回復 支持 反對

仲要用埋MSA 好心你用左就唔怕認,怕人知就唔好用,仲要話自己係某個將,人地係任務升機呀,你雙開呀??仲要話咩''我100隻機EX果時你仲嘔緊奶''.我飲緊奶果時SD仲未出呀,仲要話你係SD最廢果個,我怕你同佢一打一輸無3下都無呀,仲好意思話人樣O你見過佢未呀,人地點樣柒O都好過你開改機啦.仲要話人廢到無朋友,你又知佢無朋友既.哦,廢就無朋友改機就有朋友.你咁勁洗鬼用改機咩?你讀完小學未呀??仲要話我大把時間F5or掛.睇潛行狙擊,好野呀,你懂不懂規矩?真係要給你一個讚,小弟真係自問技不如人

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
leungyl -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

受到警告 14#
朋友,真係估唔到你夠薑擺上黎,自己改機已經係錯,仲要屈人改機,仲唔認?
仲有,租機有罪咩?真係有罪都唔會好似你咁開改機話自己係鋎鎂鉒角,話人樣x,自己又唔係好勁,人地租機完來就有問題,你改機+扮鋎鎂鉒角就得???唔洗唔認,我影左相,夠膽你就回話冇改機,我即時拎你改機,扮鋎鎂鉒角,話人垃圾,租機狗,你講粗口既相。月殺x軒
回復 支持 反對

租機既人係到串真係好煩..但係租機係佢自由BO= =
c30033124 發表於 30-8-2011 21:33

題外話,我鐘意你呢個咩"租機都串人"。係呀,唔租機就可以講粗口?唔租機就可以串人?租機串人又係一種罪黎既.ok。你有冇試過租機?你有冇試過串人?
回復 支持 反對

回復 15# amn21234567

我冇租過機..多數係人地串我 我先串人
回復 支持 反對

咁姐係有串過人啦=.=你話多數姐唔係無呀
回復 支持 反對

回復 17# a12332185

人地串我 我先串人 人不犯我 我不犯人
回復 支持 反對

哦,,唔好意思呀=.=
回復 支持 反對

我只係知道,點解唔租機就串得人,租機串人就有罪?
回復 支持 反對