查看: 12987|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [☆藍眼★回歸] ㊣win7 玩彩虹島 有辨法㊣

見佢就出2轉~番黎玩先
好啦 跟排我係win7勁想玩彩虹島
終於俾我搵到方法啦

其實係可以係win7 裝xp架!
係開機個時 可以自己揀用win7開機定xp開機!

****************下面個網係教你 win7 入面裝xp******************
http://www.forece.net/post/745.htm

想xp轉用win7 又唔想玩唔到 彩虹島 一樣有方法
http://bbs.ylmf.net/forum.php?mod=viewthread&tid=1322482
回復

推一推
回復 支持 反對

見佢就出2轉~番黎玩先
好啦 跟排我係win7勁想玩彩虹島
終於俾我搵到方法啦

其實係可以係win7 裝xp架!
係開 ...
藍眼Be 發表於 10-3-2012 23:13

我想Mac機轉 lol

推一推
p2004031 發表於 10-3-2012 23:18

請閣下不要只推文
回復 支持 反對

希望真係就出2轉啦。
再唔出 真係冇幾多個人會再玩。

我e+都叫高lv 冇咩心機升
回復 支持 反對

慢慢來啦 出個時 加埋我依個post應該有唔小老玩家番黎
回復 支持 反對

微微上水.......支持一下

最好就官方更新到可以用win7玩啦~_~

然後....潛水..
回復 支持 反對

下次更新出WIN70 0
回復 支持 反對