查看: 26405|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[一般討論] 有冇機介紹@@

其實3千蚊大廠性能最勁一定系nexus 同s2.
如果你唔想咁濫,galaxy r 同razr maxx 都ok.
不過,個人建議razr maxx 多d,因為怇系同nexus s2 同級,而且3千3mah 電好好用.
而且怇行貨系peoples 好似系啱啱3千炸

利益申報. !!!
                                               我唔系用razr maxx ge,我系用nexus 同s3 ge,不過我有fd 買左(雖然系我叫怇買ge) = =,but真系好正ar!!!!
回復 支持 反對

係WO,你唔講我都唔記得...與其買S2 不如買4X HD仲好....
除左未必有升級之外,全部都好過S2 ...
john456 發表於 9-10-2012 21:25

係WO,你唔講我都唔記得... 4x最平都3千6 la.
回復 支持 反對

我見到有D SII都仲係3千7,8 WO

另外,moto幾個月前已經退出香港市埸,已經冇新既行貨razr maxx
而PEOPLE ...
john456 發表於 9-10-2012 21:43

你e部g 版泥+,用ti chipset+ . = = 唔系i9100
    而且,moto 系退出左香港,唔代表一定冇+woo. = =
回復 支持 反對

moto退出=全線機減價實大把人搶,
你認為E加仲會搵到?
john456 發表於 9-10-2012 22:33

首先,怇退出就唔代表要減價ge,而且我肯定怇系香港ge貨唔會少過部i9100g lor.
更何況,我早幾日仲有見過怇d貨.
回復 支持 反對

回復 14# john456

我想問幾樣野,你系咪肯定全港peoples 都一定冇一部razr maxx?.
    你系咪肯定問moto有冇貨ge人全部都買曬?.
    你系咪肯定除左peoples,其他鋪頭都一定會冇moto?.
    仲有,你問下怇有冇貨,好難咩e+?.

更何況,你講果兩部ion 同acro s性能都差過razr la,唔系我話你,就算你系peoples 搵唔到貨,你問一問,好大損失?.
    更何況我都講埋,我個人比較系推薦razr maxx,但系s2,nexus,同galaxy r 都唔錯,至少系性能上好過sony 過兩部就機lor.
回復 支持 反對

頭先玩左玩Wild Blood-.-唔掂...根本係手機殺手...
5567 發表於 10-10-2012 18:40

怇系Android殺手姐. = =
   系咪覺得好慢呢.
回復 支持 反對

話lag又唔係lag但唔可以話順..唔想換rom超頻..
5567 發表於 10-10-2012 18:46

怇系好似你轉角度果時呢,好似慢下慢下,想lag又lag唔去咁.
    仲要load得慢到呢.
我都唔知mc4 點算.
回復 支持 反對

回復 20# 5567

waa,果度唔少la woo. = =
    系woo,降左之後順唔順?. (I mean wild blood)
回復 支持 反對

回復 22# 5567

waaa,你令部s2試,實唔順la. = =
    你轉16bit colour?.
回復 支持 反對

回復 25# john456

http://www.99pad.com/thread-34565-1-1.html scopion 因為始終唔系完全亂序,怇浮點運算同對雙核ge應用都比真正ge cortex-A9 差,理論上系效能差唔多,但系因為e樣問題,怇pipe lining 比 a9差,姐雖然怇full load性能或者差唔多,但系怇因為對雙核心ge同步應用差左,所以我都系建議razr 多d.
回復 支持 反對