查看: 5123|回復: 49
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有無人想再睇CSO既小電影? [徵詢各位意見](微字海)

有無人想再睇CSO既小電影?  [徵詢各位意見](微字海)
雖然我無拍CSO電影好耐啦 但其實一直都有留意下CSO影圖區既影片睇下大家拍成點. 但近排都好少見到一D 好睇既小電影
令本身打機義意係開心 歡樂 變左太專重技術方面

希望有D新既創新既搞作 拍出黎大家開心下
透過小電影更加近貼CSO  玩得更加投入

但呢一部分可能只係我單純既意見

可能大家都係覺得拍D咁既野好無謂/唔鐘意睇呀/無乜義意
所以徵詢下大家意見 大家喜歡既
我就試下拍啦...  不過都係果句 人數而定
單選投票, 共有 67 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

之前有套未日死城正野黎,真係拍得好好
回復

之前有套未日死城正野黎,真係拍得好好
馬倫 發表於 27-12-2012 13:25

可惜呀....因人數不足而要腰斬我E加重申考慮  拍D一次性既片 可能會好D
回復

1次過電影好D...你上面都講左,怕D人走曬拍唔到,上次個未日死城電影,好似無片睇結局?-_-'
我等左好耐ma- -連續劇有個好處..可以有更多空間解發揮.多情節-_-;
回復

1次過電影好D...你上面都講左,怕D人走曬拍唔到,上次個未日死城電影,好似無片睇結局?-_-'
我等左好耐ma- -連 ...
hadixi 發表於 27-12-2012 13:45

但大家始終鐘意睇連續劇? 或姐 我拍5分鐘內完既小電影 你有無興趣?XD可以係咁連續 不過每次好短 都應該拍得晒果隻~
回復

但大家始終鐘意睇連續劇? 或姐 我拍5分鐘內完既小電影 你有無興趣?XD可以係咁連續 不過每次好短 都應 ...
o千千o 發表於 27-12-2012 13:51

A_A都唔錯
回復

好笑嫁啦,好笑連續劇
回復

我好想睇D搞笑既cso電影
回復

齣末日死城係咪爛左尾,追追下冇乜消息囉
回復

可惜呀....因人數不足而要腰斬我E加重申考慮  拍D一次性既片 可能會好D ...
o千千o 發表於 27-12-2012 13:26

總之唔係技術片我就OK(因為睇技術片對我勁悶)。

不過我就希望你拍劇情喪屍片。(我都想參加)
回復