打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》4月份改版活動

今個月架age冇咩吸引 要食人魔算 話時話有咩機好買@@?
qq369 發表於 16-4-2013 18:47

除左部玫瑰祖母就諗唔到有乜好買
回復 支持 反對

AGE-2果斷不要..... 太貴
回復 支持 反對

正呀,超多副官L送
回復 支持 反對

消費回饋獎償我等左好耐,2部ss等到而家終於可以合
回復 支持 反對

現在的4月機體收集賞真系差字一個...
回復 支持 反對

哇! 睇睇下個活動發現, 雞1 大雞唔食細米, 12800M 都唔要啦, 加上卡多古古古你唔到圖的積怨, 今個月可以慳返

4月份消費回饋獎償

為答謝玩家對《SD高達Online》的熱愛及支持,4月份營運基地將為大家帶來消費償活動,大家只需要於指定時間進行消費動作,消費湖一定M幣額即可獲得「高達AGE-2 普通型」、「渣古II(白色食人魔)」等豐富獎品回饋!記得把握機會不容錯過!

活動開始時間:2013年04月16日 維護後
活動結束時間:2013年04月30日 23:59

回饋項目一:消費滿45000M幣
獎品: (A)高達AGE-2 普通型(強3/中級/永久) + (BS)渣古II(白色食人魔)(強3/中級/永久) + 5000經驗膠囊(滿)x10

回饋項目二:消費滿25600M幣
獎品:(BS)渣古II(白色食人魔)(強3/中級/永久)  + 1000經驗膠囊(滿)x15

回復 支持 反對

450有1A 1B妳地執到啦,.G1大方成咁妳地班友仔仲扑直咁去買..
遲下450一部B妳地走寶啦.,.
回復 支持 反對

4月限定扭蛋活動

4月份份新新一輪扭蛋限定優惠活動又來啦,各位高達駕駛員只要於2013年04月16日改版維護後,使用扭蛋幣於「幸運扭蛋機2」抽滿指定次數,營運基地將直接回饋「Z II」一部喔!此為期間限定活動,各位王牌機師要好好把握活動的時間喔!

活動參加資格:《SD高達Onlinhye》駕駛員

活動內容:於指定時間於遊戲內使用扭蛋幣扭取「幸運扭蛋機2」滿400次的玩家營運基地將直接回饋「(S)Z II(強3/高級/永久)」一 部!

活動參加資格:《SD高達Onlinhye》咩game黎架

即係無人可以參加

回復 支持 反對

4月限定扭蛋活動

4月份份新新一輪扭蛋限定優惠活動又來啦,各位高達駕駛員只要於2013年04月16日改版維護後,使用扭蛋幣於「幸運扭蛋機2」抽滿指定次數,營運基地將直接回饋「Z II」一部喔!此為期間限定活動,各位王牌機師要好好把握活動的時間喔!

活動參加資格:《SD高達Onlinhye》駕駛員

活動內容:於指定時間於遊戲內使用扭蛋幣扭取「幸運扭蛋機2」滿400次的玩家營運基地將直接回饋「(S)Z II(強3/高級/永久)」一 部!

尼古丁焦油 發表於 17-4-2013 00:14

這是四月份 "找錯字" 活動

求 "Onlinhye" 讀法
回復 支持 反對

今次個活動除左2萬5送食人魔有D睇頭外(其實都好貴,萬二送就差唔多),其他果D真係......收集賞果度無野呀麻?
我用真錢儲機你送副官同經膠俾我?仲要係五個一千咁多?仲有Z組合唔係應該係四部Z,骷髏X1組合唔係應該係+貝爾格咩?
回復 支持 反對