查看: 5485|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 請有關SD高達的官方人員內進!!!

致SD高達的官方人員 :

本人在昨天(2013年6月4日)維護後的5月份消費賞派獎中並沒有收到任何獎賞,

而本人也在5月30-31期間內確實有消費過分別: 9800, 4500, 8800, 18000(好像是9000+9000), 6000合共47100m幣,

而本人也曾去信貴公司的客服卻就只回答一般慣常用的官方回覆, 連幫玩家CHECK CHECK 的意思都沒有!!!

如果這就是貴公司對一直支持貴公司的玩家所作出的回應, 那即是說貴公司迫玩家放棄你們而不是玩家放棄你們!!!

真金白銀消費卻又得不到什麼這算是網上詐騙行為嗎???

如有關方面人員看到後煩請跟進一下~ 謝謝!
回復

唉, 真係cap少一次圖就出事!!!

奉勸各位買野消費果陣真係一定要做記錄, cap圖又好, 寫低又好, d咁既公司都唔知用緊幾多n年前既電腦黎做記錄既!!! 次次乜都出事既~~~ 凸
回復 支持 反對

PM SD GAME名比朕,天日幫你問問
藤星 發表於 6-6-2013 21:32

GAME ID : 威哥仔

謝皇上~~~
回復 支持 反對

回復  samlo110

重點係即使Gameone個次活動係唔計贈送
佢應該即刻同我講返
而唔係拖我兩個月都淨係識再次 ...
Analysis 發表於 7-6-2013 13:36

所以其實我都係抱住不太樂觀的態度......

請d做到野既人真係咁難???!!!

回復  Analysis

若你是這樣看的話,我確是非常同意的。
我也見識過G1客服的話不到事、效率低、拖時間 ...
samlo110 發表於 7-6-2013 13:47

錢就識收, 野就唔做~~~
回復 支持 反對