打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [GOT5團隊賽]比賽詳情+隊伍資料集中帖 決賽時間安排完成

咁你想幾點呀!!!!
有時我地阿媽叫我地做家務,又要幫佢洗碗,真係下午先得閒炸WOR-_-
一係你地下午 ...
小朋友肥仔 發表於 22-8-2013 02:35

係咁乖仔聽你老母話做家務 又11點前訓既就唔會係張床碌幾個鐘咁把炮啦,講經咩你~!

你老母應該成日同你講打少D機讀多D書,你唔好打機啦番去讀書啦!!
回復 支持 反對

唔洗同佢 E D 人講咁多,佢地推三推四日日都唔得閒嫁啦,係咁岩星期三 三點得閒嫁啦~!後備加多幾隊人落去同佢地玩 ~!講黎哂氣 E+ 唔洗你就,記住番去練多幾個PLAN!
回復 支持 反對

岩先睇可用槍械,狙擊槍果度你今日既然唔俾人用餓狼系列點解你要放把紅AWP 唔放迷彩AWP,CT 把連狙SG550 俾CT 用不過TR 把D3 點解唔俾人用咁樣~!雖然 D3 同SG550 一向都少人用,不過你咁定規則 係咪有少少唔公平~!雖然你地版主E次搞既比賽都係諗住娛樂下大家,現任各CSO版主搞既第一次比賽,但都可以參考下以前樂古搞既比賽規則
回復 支持 反對

小偷的專用連狙遠較警察的專用連狙逆天, 這是常識吧?
還有哦, 迷彩AWP的重量跟傳統AWP的不一樣, 這也是常 ...
血映雪 發表於 26-8-2013 20:42

你咁樣講就好笑啦,E 個係設計者問題 阿大佬,你咁講所有槍都要做出平衡 係無可能嫁,CS 一向係技術為重既GAME,俾把 你認為OP 既槍你,你無技術你又可以殺到人????你咁講同打PUB 話用D3係狗槍阿果D 人有咩分別????係咁勁係咁狗既你咪去買去用囉,重有把D3 從以前過往比賽 , 有幾多人真係有買黎用而打到對手無力還擊~!仲有一點 價錢 兩把槍都唔一樣 D3
回復 支持 反對

回復  `GeNeSIS 迷彩awp行得快d架囉-.-
rich7 發表於 26-8-2013 20:23

我真係唔知~!我岩岩上網官睇一睇,真係吓一跳,原來係輕左11%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對