打印 上一主題 下一主題
收起左側

成日禁飛彈

我真係好想問點解D人成日話飛彈LAG就要成個場D人唔比用?
佢地有冇念過會唔會係自己電腦問題?
成日一見飛彈機就老豆老母都拎晒出黎
你部電腦LAG唔識換過部新機先玩?
成日要成村人就你一個唔比用
個場明明冇禁又係度嘈嘈嘈唔識自己走場?
我唔係搵野黎講只不過係唔明點解一個部電腦LAG既問題成就係度嘈呢樣嘈果樣
你地煩唔煩呀?係度凸足成場
回復

我真係好想問點解D人成日開分ac係樂古到嘈嘈嘈
成日要成村人圍埋食花生睇戲先開心
我唔係搵野黎講只不過係 ...
calson3 發表於 7-9-2013 17:08

仲有幾句做咩唔改埋佢呀?懶到咁自己念下點講都懶?
定係講中晒你呀?(小學....雞)
不過算啦睇你個樣都係出黎聊交嘈遇左實有你呢D走出黎做正義朋友
冇所謂原諒你啦
開得個論壇就咩野都可以講架啦唔比講自然會有人CUT
問題重點係點解自己LAG就要咁自私個個唔比用呀
回復 支持 反對

回復  cvah3m

有時SD個SER會好LAG D FAZZ 炸中我我電腦會彈機
oO哈哈Oo 發表於 7-9-2013 17:20

原來係咁多謝你解答
我岩岩玩番都唔知會咁
係咁比人凸
回復 支持 反對

飛彈癖樓主點解仲要咁犯賤入禁飛彈房?
為乜? 搏比人問候列祖列宗?
s0010045 發表於 7-9-2013 18:09

0分重作
唔該麻煩你睇清楚原文再發表你既偉論
回復 支持 反對

講到自己部電腦最西利咁又有咩用
你咪試用你部勁電腦下比人放下 咁都搵到理由踩人部電腦廢www
導彈lag遊戲 ...
小黑死神 發表於 7-9-2013 18:41

唔好意思我部機勁就未到最少唔會LAG
仲有而加係講緊D人一見飛彈就老豆老母
叫你走唔比用我想問下SD裹面有幾多係有飛彈既機?
咁咪部部都唔用得?打機LAG最直接緊係會念電腦問題
唔通打機會LAG我去念係唔係個MON有問題咩?
我講得岩嗎?
回復 支持 反對