查看: 38338|回復: 105
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [新年一年一度加倍]抽先字及其他金勳心得交流及打氣安慰區

感想 前幾天求奇亂禁一個B解中左十字
今天抽左100個 1金3銀

(個人經歷) 70個跟抽 0金 2垃圾銀
30個連抽 中番1金眼鏡 1銀蛇吻

個人睇法 原本就儲到100萬POINT結果又抽到支強化手槍
又蝕左不少POINT 加上年刀? 對我並不實用,,,

我沒有的離子槍跟貝西 還沒有連到

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
倉井影 + 60 加油!

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  Charlie1012

請問, 十字輪迴, 好用嗎?
係咪只適合用於一般模式?
倉井影 發表於 22-1-2014 00:36

打人應該係超級狗槍 跳射跑射都得

107M打中護甲人上半身都係即死
而且佢近攻果陣盲狙可以當手槍咁射 囧

打屍3就不及AS50 因為攻擊力低
AS50 +0傷害能打到986 十字只可以771左右

打災方面 唔算太實用 對大隻的BOSS靠洗槍可以少勝隼雷
但對安格拉雷阿比果種王 就沒辦法貼身洗槍 大輸隼雷

另外我想問你個上傳網洗唔洗會員登記?
我發覺自己個上傳網成日整到D圖好細
回復 支持 反對

回復  Charlie1012

十字輪迴打阿比隆\雷比亞(線索)唔洗槍先少勝隼雷  如果再洗槍係大勝隼雷其餘王就. ...
好人c 發表於 22-1-2014 03:10

我平時就係大勝 但考慮到我一定用bg11做開頭 其他人就一開始拎隼雷
我除番條數就覺得好似只係少勝
通常都係我打左250k 第2名隼雷打180k左右
除番bg11 我會覺得係少勝 不過可能你準確d 其他人都係信你比較好

另外因為我認為沒什麼地圖可以超過100m 所以只係測試101m外的射擊

樂古付件我無用過 唔知係咩
回復 支持 反對

抽多150個  4金 8銀   賓果全部中哂

感想 今次抽個時機已經幾好 但始終中金量唔高
b解中過12金 但永遠中唔到優月刀

今次大獎係我夢寐以求的世足版安娜 抽左幾百個終於中番次指定銀

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
倉井影 + 50

查看全部評分

回復 支持 反對