打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ac已封,各位同好再見(最愛標準答案

回復  狂暴偉少爺

wow, OoLoKoO, 你真係好神喎!
henry9207 發表於 25-11-2014 18:09

你點知佢係LOK?==
回復 支持 反對

回復 51# UIOPRT

味kai啦咪就係LoK
回復 支持 反對

有時得閒上樂古睇你班小雞係到扮理性,真係好玩過係sd虐9啲垃圾,原來你條傻仔以為自己識玩bug就係有水準,仲要逼人葡萄你個到先好笑x.x 所以話你窮就係窮,技窮帳又窮,賺小小就係到打哂J,係咪想我笑到下年聖誕:D
回復 支持 反對

sd比人封ac報警嗎傻仔!系到9吠嘈lun住曬
回復 支持 反對

係咪未比diu人過 ?
回復 支持 反對

唔駛再開2個ac喇嘈,駛唔駛我開番舊po比人參考下?_?
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 3&highlight=puj
有2個ac係果陣開既
一個叫味kai啦
另一個叫SD打靶鬼
而你第三個叫做SD打靶王
專拎黎插對家......
有料就爆曬所有野出黎,我唔驚喎LOK
回復 支持 反對

有時得閒上樂古睇你班小雞係到扮理性,真係好玩過係sd虐9啲垃圾,原來你條傻仔以為自己識玩bug就係有水準, ...
味kai啦 發表於 27-11-2014 19:53

你出名廢, 米講到自己咁把炮
回復 支持 反對

有時得閒上樂古睇你班小雞係到扮理性,真係好玩過係sd虐9啲垃圾,原來你條傻仔以為自己識玩bug就係有水準, ...
味kai啦 發表於 27-11-2014 19:53

你真係好理性 好官方...同啲大公司無冇別 錯就係錯話知你錯乜性質

利申: 我就最憎依套 你口我口細比啲大粒講9曬...
唔到我唔鍾意...做錯乜性質公司都有損失 唔Hi你Hi邊個?

咁SDGO港服既有Bug係邊個錯?
第1...玩家係消費者或幫你谷人流係客仔
第2...有Bug唔通我地玩家自己製造出黎 家陣改檔定外掛??
今次個Bug係官方自己搞出黎但要玩家受罪...痴_線
你要渣正黎做唔該有證有據出公告 家陣有啲部份人話刷左錢冇比人封...話唔定有啲唔係有心刷解日任解左幾百萬咁又比佢封...

我都認同你既比人封嘈乜呀 OGL唔會上新聞影響唔到聲譽G1驚你咩?
影響到就比人笑9你 玩OLG玩到遊行比人恥笑一世 所以最好唔好玩sosad

G1=斷狗估無痛苦
回復 支持 反對

只能說我輸了.................
回復 支持 反對

睇“咪kai啦”回覆真係一件賞心樂事,對住班無開掛ge人講開掛,又唔講邊件開掛,真係對牛彈琴.口口聲聲“好多外掛仔都唔夠我呢D神手級玩家打”正一馬後炮,如果係4-5年前,真係好奇你點在唔開掛的情況下贏一班打1下秒1個ge改機友 各種神理解,將G1整出來ge bug當係玩家整出來咁,有人話佢段留言無水準,佢話番人“以為自己識玩bug就係有水準”好9唔搭8,唔理佢係咪葡萄緊,扮清高呢點確實好明確咁表現出黎,佢個種當自己高人一等ge回覆真係好好笑,期望見到佢回覆23333333333333
回復 支持 反對