查看: 42575|回復: 101
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片)

以下片為昨天拍的:

以下片為4個月前拍的(對上一次打風雲既時候指既)

片會不斷更新,每晚都會有交打
回復

點解個個用住啲新手時裝同武器ge 咩情況下會咁
新x手 發表於 20-3-2015 03:32

因為太LAG,所以打大交會開最低畫質呢個野叫替換模式,全部人時裝,武器,寵物都會變左同一樣,除左自己
打起上黎無咁LAG
回復 支持 反對

請問師兄
1) 國服申請賬戶有什麼特別嗎?
2)安裝或玩遊戲時需要VPN嗎?
3)玩國服會LAG嗎?
4)現在才想跟幾個朋 ...
raymond518 發表於 20-3-2015 13:29

1,申請AC要大陸電話   2.不需要,不過要係控制台轉地區(轉做中國 簡體中文),咁先可以用掛升LV
   3.有時會LAG,大更之前個SER會超LAG,如果平時都LAG可以買加速器,我唔開都玩到(我用PCCW上網)
   4.課金有課金玩法,唔重課都可以生存,而且一定比港服環境好,你可以刷野做任上石(賣野,紅利任務等等)或者可以用幾百至1千蚊收隻全4AC
刷副本全4都已經夠
   5.國內玩家見到香港玩家唔會追殺,你尊重人,人地尊重番你,我同D大陸人都相處,事關我地幫同人打緊交,所以入我地幫係會比人地打。
   6.只要係香港人,我地都會收。如果你唔打交,我建議你過一排先入我地幫,可以去其他幫玩住先,因為打緊交,所以可能會比人食刀殺
PS:如果發現有港人涉及欺騙行為,我地會黑名單左佢。
回復 支持 反對

唔好意思 仲有一樣疑問
就係如果個身份証未滿十八歲 你話易出現反沉迷 其實係咩影響?
同埋點先可以知個身 ...
raymond518 發表於 21-3-2015 08:50

上網用身分證產生器記住抄番底個身分證,因為好有用
回復 支持 反對

我意思係 係咪要去到入game之後先知我用個身份證夠唔夠十八 0.0
raymond518 發表於 21-3-2015 13:53

55你上網睇下應該有方法計下夠唔夠18
回復 支持 反對

你地啲post搞到我好想去玩國服
好想搵番以前玩天龍嘅感覺
蠍乂 發表於 22-3-2015 13:46

唔係唔黎呀
回復 支持 反對

回復  milovelky

找到了!
成功玩到!
不過呢又有另一個問題。。。
就係玩咩ser好
因為獨步都開始少 ...
raymond518 發表於 22-3-2015 23:00

我玩開獨步,其他區真係唔多清楚,不過唯美雙線呢個係新區,所以入面d區都應該玩得過

獨步個ser唔算小人架啦,好多時間都紅區,係就係太多老手,所以我地建議收ac仲抵玩
回復 支持 反對

其實我有個疑問
究竟你地幫招港人入來玩係邊個的意思來
因為我早排上過來密秋凌X的人
記得有個女的態度比較 ...
slybob 發表於 24-3-2015 08:48

其實我想講,國服玩法同港服超大分別我地打交會請代打,有時隻號根本唔係本人ON,如果係大陸人ON既,見到當然唔會應你
除左密P點解你唔飛信? 點解唔樂古PM,國服同港服唔同,人多信息量自然大,有時洗走左個密P,好難講
事實上淺醉得1X個人? 你FD邊個,開名當面對質,證據唔該!!!!!!!
只係我地WHTAPP GROUP都已經47人,SKYPE長期十幾至二十人上線吹水
你想知有幾多港人係果邊,你大可以開號入GAME自己睇
就算我CAP圖出黎,你都有得賴話佢唔係港人。
無證據唔該唔好係到9UP

好想知你口中果個已退國服既港人係邊位,唔知會唔會係果D好老既人,係到裝B昆狗人,自己個名臭左,就唔好係到唱衰人,凡事拎證據,多謝合作

回復 支持 反對

果個港人係國服叫咩名我唔知
其實我自己就親身入來國服睇過
密過你地幫的大陸人
唔記得名 係使來
佢地就話 ...
slybob 發表於 24-3-2015 21:28

哦,不過我覺得淨係我地SER都多人過"全個"港服我之前打交,我個幫出到4團人,4團滿團既人,敵幫2團人
未計和平幫,果到出10團人無難道(和平幫閒閒地100人)
港服總和有無500人同時上線?
我指既係500個人,唔係500隻號
所以淨係我地SER都多人過港服
只能說你ON GAME既時間唔岩 撞唔正多人既時間
回復 支持 反對

搭單一問
本人好有興趣轉黎國服
見到國服個交易網有得收ac
我想問下呢個交易系統
係5係自己開一個自己先知 ...
ivanbbg112 發表於 25-3-2015 02:05

Yes
呢個系統係買角色入你個ac
所以 所有資料只有你自己會知
你買ac比錢除非有大陸銀行卡 如果唔係要搵代充果d公司幫你搞
我地有港服玩家做呢行 有需要既可以上game pm我地
你只需要過數去代購人既戶口 然後比你ac同pw佢 你要自己搶隻號(有d平號一過完7日公示就會比人秒,所以自己禁制購買 買完有30分鐘比你付錢 你禁左制就叫代購果個人上你ac比錢 記住係完成購買前唔好登出個網 如果唔係會當交易取消 要明天先再可以買隻號)
回復 支持 反對