打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [國服分享]選擇國服 尋回激情 (有片)

我就係秋凌風 我號24小時不落線有大陸人接力打交 睇唔到唔出奇 活躍港人 大約50人  全幫連同 大陸熟悉兄弟 長期上線人數130左右  246人幫會 9成人每日上號, 單單秋凌: 風 月 諾 傲 弟 娃 雨 兒 殤 已經9個  gal: 鬼徹  神威  , 沒家族港人 傲飛 roger 燕 靈兒 夏天 英風 青風 閣夜 紅蝶 玄武 老豬 玄雨 tomo 插  放大....太多不能盡錄 我隨便數都有20幾30個
回復 支持 反對

仲有我妹 秋凌稀 ps:bduck冇打算加番
回復 支持 反對

/.\10個港人真心膠
回復 支持 反對

老實講基本上區幫25後所有都一樣 35名後大多都係死人幫。1.雄霸天下 有玩都知國服一路推向大幫派活動 細幫跟本生存唔到 2.你講幫會評分 不可所準 因為 死人幫唔上線都會計 。3.紫禁係一個神區 加上8年老區平均評分都比獨步要高 獨步2-3年。加上紫禁 係屬於電信區一般中游人士較多  紫禁 算係國服人數最多 。即使人地講會變成神區的不忘初心 都唔夠紫禁人多 (漠年已統一都係影響) . 如果你只已普通數據定為獨步死區我會覺得有點膚淺...獨步/其他區同紫禁比較 我會選擇獨步/其他區 大紅區唔係唔好 不過有個主要問題 ms長期3000+ 再講當初去獨步因為有香港人群體 。  ps : 國服將會合區 獨步 好大機會同雪山飛狐合
回復 支持 反對

你講紫禁我同意多人 比起獨步的確 不過對我始終冇咩歸屬 我都以代打身分上過紅孩打過交 不過始終自己ac好
回復 支持 反對

國服代打團大多唔會請自己人上號  怕007 你有玩開可以問下人 佢地係未請過大媽代打孖牧 外援 果時我地淺醉都係請緊同一班人,第二 基本上 永恆國度 南宮 幾個對片直播都係 同一班主播 開 連我ac開直播都唔例外 要上到ac一d都唔出奇。
回復 支持 反對

去大媽區唔錯丫 ..... 今日正式打 下個月滄海藍煙都會轉過去 ,夜晚我會代上號 睇下孖牧有咩ac比我玩
回復 支持 反對