打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] sd冇了 所以我決定

唉成上萬個玩家只得一個人認為你係勁
回復 支持 反對

你都冇留心,我都講左圖片冇能力證明你係勁
一個人自己最冇資格話自己係勁,係唔係勁係要人地評論,片呢?開掛或者開工作管理員彈GAME驚俾人知自己廢:(?
回復 支持 反對

回復 41# 大家哥05

唔,帖子4個,有咩證明唔係你自己開分身讚自己?你個強項明明係自己開分身再覆自己個post
回復 支持 反對

你又唔留心,我冇叫你換電腦而係搵電腦拍:( 淆去網吧?
俾你打破point又點話?你放左成堆相,由開服玩到衣家有幾多人讚你?
回復 支持 反對

係,我冇能力證明,咁你有能力證明自己冇開掛對戰?
回復 支持 反對

回復 49# billson

所以米話佢贏左個傷殘ge敵人就話自己勁?反而係你禁lag機佢都只係30:15會唔會太廢?
回復 支持 反對

如果照你咁講咩都要成本你屋企打機之後要係隻game度證明自己勁都要俾電費,米又係要成本,咁都係唔值wo
回復 支持 反對

你欠缺了正常思維,SD對戰係開到掛,只係用果陣ge時間問題,只要你用得出神入化就可以防止「開左對家會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等」,解決左何來又俾人cap圖?GM不嬲出名「叫你用心等待,已經俾工作人員處理」。「同埋你見我未被因掛而封號 重未比人封號就知冇用掛啦」呢句野成立咩?之前果幾年成日有人係大將戰開掛,咁多人告上俾gm米又係拖左成年先處理。
回復 支持 反對

回復 58# 大家哥06

唉你自己中途棄SD又點會知?好明顯自己被人開過加速或外掛黎屈過lo,
你又唔用正常思維 ,因為你冇比人封sd ac就證明GM冇理啦。同埋要用正常思維念,係sd對戰玩家是會用外~掛的,有人開掛對戰但拖左兩年先封(冇記錯係路人黎),果陣D post 大部分都講佢,相同片都有但米又係拖。
唔夠人打就彈GAME又係唔岩的,同埋要學習反思點解會輸佢要彈GAME,係咪因為佢淆,輸唔起,呢種心態才可行
回復 支持 反對

回復 66# 大家哥06

你唔好扮LA,出左果句野之後開掛果條友就會彈GAME,果陣時成日都見到,你開左關得切米唔會彈果句野,冇出現果句野米唔彈,咁人地米冇得CAP圖LO
你米繼續吹小護士~
回復 支持 反對