打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] sd冇了 所以我決定

你都冇留心,我都講左圖片冇能力證明你係勁
一個人自己最冇資格話自己係勁,係唔係勁係要人地評論,片呢?開 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:25

你又唔留心 本人一早表示左唔拍片原因啦  因為lag呀嗎  本身已經lag 你會說換電腦  但係為左就汁ge game去換電腦我又覺得唔值lor    圖片證明唔倒我勁 但有人承認我勁 係咪已經打破左你個pOiNt
回復 支持 反對

回復  大家哥05

唔,帖子4個,有咩證明唔係你自己開分身讚自己?你個強項明明係自己開分身再覆自己個 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:28

咁呀 我試下證明啦  你睇下讚我單挑聖手果個人 樂古ac level  重有佢圖像就係佢sd 正身ac了 咁又問番你有乜證明我係開分身自己讚自己呢
回復 支持 反對

笑鳥,你同個uk delay友鬥sp,我出sp delay2-3s都打中你, 會唔會廢左d
仲有我個場分明讓你,見你一開始用道 ...
billson 發表於 1-6-2015 00:35

唔好試圖捉我心理喇 手下敗卒 等我解釋下啦 我本身機都有少少lag  你唔識用正義但係我冇迫你 係你自己用正義   你自己lag 我冇迫你 係你自己按f5比我開9你波之嗎 雙方f5 準備作戰  這場遊戲就成立ga喇 (除左彈game) 同你打到完場 以我實力30:15炒兩倍分數其實念落幾合理的...
回復 支持 反對

如果照你咁講咩都要成本你屋企打機之後要係隻game度證明自己勁都要俾電費,米又係要成本,咁都係唔值wo ...
虎珀 發表於 1-6-2015 00:42

你又唔用正常思維... 電費唔係我交的   每月比同樣的家用  家用包的 假設每月我比1000家用  出去網吧 再假設10蚊 總成本就係1000+10=1010了 明嗎

不過你都冇正常思維 成個弱智又應該唔會明
回復 支持 反對

邊個電用掛係對戰果到可以防止「開左對家會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等」 你用過掛你又知?  以我所知 用掛係會出現類似xxxxxxxxx(玩家名)在不正常遊戲情況 要結束遊戲等

你又唔用正常思維  因為我冇比人封sd ac就證明我冇用掛啦 同埋要用正常思維念 係sd對戰玩家是不會用外~掛的   輸比人就話人是掛又係唔岩的 同埋要學習反思點解會輸比大家哥 係咪大家哥係勁人黎ga 呢種心態才可行
回復 支持 反對

一部age-2夠做打柒大家狗啦
bevisyin 發表於 1-6-2015 00:55

幾隻字都可以ko你   空口講白話
回復 支持 反對

回復  大家哥05

diu, 成本, 你悟係有8萬咩

你悟係炒股票咩? 唔係20歲退休咩?
i-one 10蚊一粒鐘應該粹料 ...
UIOPRT 發表於 1-6-2015 00:59

係有8萬  但用係一隻就汁ge game到又真係唔值 就好似念汁前買點數
回復 支持 反對

回復  大家哥06

唉你自己中途棄SD又點會知?好明顯自己被人開過加速或外掛黎屈過lo,
你又唔用正常思 ...
虎珀 發表於 1-6-2015 01:01

你又唔用正常思維喇 冇人cap倒我不正常遊戲情境訊息圖證明我冇用掛啦....  同埋要用正常思維念 彈game其實係因為小護士 令我不能反敗為勝:( 可能佢很愛我所以成日搵我啦   同埋贏咁多人and比人讚係單挑聖手就要考慮我應該是一個單挑高手了
回復 支持 反對

KO我~哈哈
你邊次串win我呀? 你打J打上腦
bevisyin 發表於 1-6-2015 01:01

贏ed
回復 支持 反對

搞咁耐都係想証明自己勁,但郤沒有人認同, 真是可悲
然而我拍了一段片,就成為了風車帝
你同風車帝鬥正義,同d ...
billson 發表於 1-6-2015 01:01

竟然你承認輸左比我 我都無謂再串一個手下敗卒了 :) 其實都唔知點解要串我 迫我po贏你圖 囧 自作自受@_@  你話冇人承認我勁 你應該睇睇第四頁的回復了 被人讚單挑聖手 又比人給正評
回復 支持 反對