打印 上一主題 下一主題
收起左側

◤RS討論區歷史◢ 意見發表

關閉 [複製鏈接]
第四回也許是aor同cf的誕生吧,以及noahlau與矢吹狂狗之間的明爭暗鬥!bao_47

p.s.runescape=run+escape right?(跑,逃跑)
回復 支持 反對

Originally posted by Clmak814 at 2006-10-2 15:24:

唔好玩啦-,-你「倒亂」「倒亂」就唔得...i....(@_@

當然不行∼!這是cf板啵!

是了∼你是誰?
回復 支持 反對

Originally posted by 因子-yanchi at 2006-10-2 18:31:
第四回也許是aor同cf的誕生吧,以及noahlau與矢吹狂狗之間的明爭暗鬥!bao_47

p.s.runescape=run+escape right?(跑,逃跑)

右話today可以講起第四回gebao_20
回復 支持 反對

【第4章.挫敗感】一番事
  初生之犢不怕虎。矢吹狂狗以為以當時的實力,便能在山上(WILD)揚威,奪取城堡的主導權。他錯了,第一次出戰就出師不利,令人懷疑這名”首領”(一條狗)到底有沒有領導能力。
  戰事完結後,各RS版友紛紛回到HKSOD,想知整件事的來龍去脈。人人各執一詞,並沒有人知道為什麼VBM和CWF55555會下埋伏並作出攻擊。據小人物的線報指出:”VBM和CWF認為當時矢吹狂狗為首的一團人太廢,想挫一下他們銳氣,以示威風。” 還發表了”RUNESCAPE=RUN同ESCAPE”的言論。這說法是野史還是歷史,到現在都未有人查證。當晚討論區還發生罵戰,由RS嘈到HKSOD,再由HKSOD嘈返去RS...據小人物2的線報指出:”VBM和CWF想搵人隻揪TIM,有一名簽名為”ABC,好HAPPY”既人仲留言話一揪二,可惜最後都係打唔成。
  經歷WILD的失敗後,矢吹狂狗知道,HKOG需要更多人幫助。於是,他找了火炎焱和夕陽下的X人,大規模的宣傳。果然,未出發先興奮,找來了ALEXKING(之後會有介紹)...同埋HEROLEUNG(怪人一個),(大家千萬不要小看這兩位人物,因為他們分別都有一個好厲害既故事,遲點會作進一步的介紹)。有了這兩名猛將,”CLAN”的實力得以進一步提升。
  為了在WILD MEETING取得成功,矢吹狂狗,火炎焱和夕陽下的X人時常研究WILD的必勝之道,他們發覺隊中魔法師的人數極之少,基本上只得STEVENCC一名魔法師。點算!?HEROLEUNG從電話中透露,他可以勝任魔法師一職。呼..HKOG總算解決多一個難題(這就解決了!?),畢竟,又HERO又LEUNG做MAGIC佬計畫,因為他表現太棒,最後計畫都係失敗告終。 (汗...)
  看似HKOG是一個很無用的隊伍(根本就係,,),夕陽下的X人主張有的是時間,他是很盼望HKOG可以在RS世界中建立王朝,連懶洋洋的他都下定決心努力升等和積極提出意見;火炎焱人際關係亦不錯,隊員都很順從他。而佢係坊間見到一班細路在小童群揪會都興起RS,戰況激烈,著哂BRONZE同IRON,仲為左一套FULL STEEL而打起DM,大大加強了他的信心,促成日後HKOG的興起。

PS.新CLAN冇得剩,舊CLAN冇得頂!!!(f-i-r-e)

無咩靈感/.\

[ Last edited by *Ah_馳 on 2006-10-2 at 09:08 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 因子-yanchi at 2006-10-2 18:31:

記得NUAHLAU恐嚇我的一事嗎!!??bao_48
http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2099199
想不到那圖到了現在還能看到呢
回復 支持 反對

Originally posted by [S]雪雕Steel at 2006-10-2 21:27:

記得NUAHLAU恐嚇我的一事嗎!!??bao_48
http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2099199
想不到那圖到了現在還能看到呢

GOOD JOB (^{}^)
佢以為自己好鬼勁個下先抵死(em54)

呢張圖將會加入為故事的一部份
回復 支持 反對

己紅係n年前ge事...-,-果然係歷史不過係唔係丸短呢....
(我保你大,保你大,保你大唔好扣我分><)
回復 支持 反對

打斷了我的篇排∼!!!bao_22

Originally posted by Clmak814 at 2006-10-2 22:17:
己紅係n年前ge事...-,-果然係歷史不過係唔係丸短呢....

誰叫你話人罵戰 =.=v

他只是好奇而已 =.=v

他輩份比你還高 =.=v

留意下註冊日期 =.=v

我不會騙小朋友 =.=v

[ Last edited by 燎原火 on 2006-10-2 at 10:21 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 燎原火 at 2006-10-2 22:17:

我不會騙小朋友 = ...

我?我可以改架
即管出聲~ bao_44
回復 支持 反對

Originally posted by 燎原火 at 2006-10-2 22:17:

我不會騙小朋友 = ...

你引用我邊句...好多句wa...
註冊日期係等於咩野...係nakuz申請左...唔用一年再用番都係禁...
最後一句...
積分 2523
發貼 1314
注冊 792
個注冊係咩來,我個數細個你
回復 支持 反對