樓主: miracle_chan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] >>AOC經典遊戲大集合(4-4)---集合各類劇情於一劇<<

1.想唔想要有單兵合體?
一定要有,冇既話唔會有人玩bao_02
2.是否有成吉合?
可有可無
以下問題是對本劇質數有關,這些資料有助提升本劇既質數,希望大家能夠解答。
3.第(2-6)版,你覺得好玩既程度有幾多?(1至10分)10分為最高分
8.5
4.你覺得那一關最好玩?那一關最唔好玩?
   (1)小型精選論(2)小型馬堡(3)小型足球比賽(4)小型防塔(5)小型火槍兵堡
   (6)小型死守(7)小型運動會(8)小型捉迷藏(9)小型兵堡
大家睇唔到咩??bao_35
最好當然係7啦!!!!最唔好玩......係都要揀既話係1(弓兵玩哂bao_01 ,騎兵仲要唔係輕騎)
5.小型足球比賽,你覺得有無需要改善或提議?(如無,可唔答)
有,如果用僧放遺跡去人地道就變左一d都唔似足球
6.整體上你覺得有咩野需要改善?(如無,可唔答)
都係果句精選論騎兵轉返做輕騎
7.其他建議?(如無,可唔答)
未有
回復 支持 反對

我覺得應該有小型進化
回復 支持 反對

唔+多個小型世界大戰?
好好玩
回復 支持 反對

大集合個捉捉好唔公平牙,
玩鬼個個次次都嬴既.....地圖又細,點走牙~~
回復 支持 反對

Originally posted by 緣聚 at 2006-5-27 07:02:

由有捉迷藏開始,我係咁同作者講,作者死性不改。
亦比過好多意見,但佢當我發嗡瘋。
好似只係對我係咁...
回復 支持 反對

Originally posted by 幻.滅之刃 at 2006-5-27 17:13:
1.想唔想要有單兵合體?想
2.是否有成吉合?想
3.第(2-6)版,你覺得好玩既程度有幾多?(1至10分)10分為最高分
9分
4.你覺得那一關最好玩?那一關最唔好玩?
   (1)小型精選論(2)小型馬堡(3)小型足球比賽(4)小型防 ...

緊馬堡咪唔係馬堡囉- -?
回復 支持 反對

Originally posted by chancheungfai at 2006-5-26 15:05:
冇意見
2.是否有成吉合?
冇意見....

5.小型足球比賽,你覺得有無需要改善或提議?(如無,可唔答)
可以試試將D兵改為三隻火槍兵。<~~唔錯的想法
村逃呀,咁耐都未有。<~~~等下唔會死既....
7.其他建議?(如無,可唔答)
作者太懶。<~~~咁都比你識穿bao_05

Originally posted by ☆小力士★ at 2006-5-26 16:47:
作者唔係懶
只係冇咩意見- -

錯啦~其實我好懶bao_50
第三版仲未動工~11
bao_40

Originally posted by 天空之城 at 2006-5-26 17:32:
一定要有,冇既話唔會有人玩..

有,如果用僧放遺跡去人地道就變左一d都唔似足球<~~我想改足球轉玩保齡球=.=
都係果句精選論騎兵轉返做輕騎<~~~~..........bao_27

Originally posted by 凸凸凸凸凸 at 2006-5-26 21:24:
我覺得應該有小型進化

會加的...但整小型進化要需時很長

Originally posted by helpmea at 2006-5-27 07:17:
唔+多個小型世界大戰?
好好玩

sor~未玩過-.-

Originally posted by 緣聚 at 2006-5-27 15:02:

哈哈...第3版會調整一點~地圖唔改~縮短時間~減鬼既兵

Originally posted by chancheungfai at 2006-5-27 16:59:

由有捉迷藏開始,我係咁同作者講,作者死性不改。
亦比過好多意見,但佢當...

作者死性不改=.=
唱下歌仔先....再見了我的寵愛...誰願接受這種意外....
亦比過好多意見,但佢當我發嗡瘋。
要改唔係一時三刻..話改就改....有d意見行唔通....咪當你發嗡瘋~11bao_21
好似只係對我係咁...
你知就好啦~~(表面)
但實際令我諗到d新野~24
從足球演變保齡球係你間接令我唸到-.-24
但整唔整另一回事~~

Originally posted by 幻.滅之刃 at 2006-5-27 17:13:
1.想唔想要有單兵合體?想...

馬堡好無聊.. 通常會變持久戰.. 最好哨的功用大d
想馬堡轉做天界馬堡~~但諗諗先(要改地方問題)~~
哨站改功大d能....改做天界馬堡就有明顯改變.....
普通馬堡諗諗...但改就會有85%

一哨->戟兵 二哨->精銳斧兵 三哨->查理曼 4哨->鐵(鐵中間只加5攻)
出鐵太離譜...
宜加隻馬堡出查理曼其實已經有少少過份~

Originally posted by ☆小力士★ at 2006-5-27 17:54:
緊馬堡咪唔係馬堡囉- -?

呢d叫做創新....但都會以馬為主~

潛水幾日...終於一次過覆晒...汗...
多謝你地比意見~~bao_28
總結:唔好太期望第三版....因為希望越大..失望越大~11 bao_30
足球會試轉火槍兵玩下@@+
目前(2-6)平均分有8分bao_05

[ Last edited by miracle_chan on 2006-5-30 at 04:35 AM ]
回復 支持 反對

咁我繼續比D意見,足球果度,可以選擇以火槍兵或原來個三隻兵進行。
分舊版模式同新版模式,
不過以火槍兵進行好易射埋D撻Q槍,應該好玩好多。
3-1版幾時推出?
回復 支持 反對

加小型箏堡
   小型箏堡!
回復 支持 反對

Originally posted by chancheungfai at 2006-5-30 12:07:
咁我繼續比D意見,足球果度,可以選擇以火槍兵或原來個三隻兵進行。
分舊版模式同新版模式,
不過以火槍兵進行好易射埋D撻Q槍,應該好玩好多。
3-1版幾時推出?

唔分新舊模式,直接轉鬼0左佢算(D)
3-1版在N個月後出。

Originally posted by htyhtyhty at 2006-5-30 12:35:
加小型箏堡
   小型箏堡!

整完小型進化論才算bao_34
回復 支持 反對