查看: 8761|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]有關RP的發布!及RP收集站

鑿於近期RP的上傳愈來愈多

令某些會員覺得本版凌亂不堪

所以特此開放此post

收集各會員之RP。

為避免會員每個RP也放上來

請在每個RP的回覆加上不少於30的評論或感想

以及兩邊陣型(字數不計算在30字內)

例:織田軍:本多,森仔,道三,德川,竹中
    聯合軍:孫仔,伊達,毛利,淺井,小島

註1:每個RP的發布會根據評論+1~5分不等
註2:每人每日只限發布一個RP
註3:於本帖以外發布之RP將會被扣5分並刪帖處理
註4:若簡介少於30字,RP將不獲任何加分
註5:除RP發布外,會員亦可在本帖內對RP進行評論,但只限對RP進行評論,非評論者每個post扣4分

意見由會員斷月提供。

由四月十八日0:00開始實行!

回復

版主中手場之大戰

讓我第一個做一做範例吧-.-

織田軍:德川(4lv走場)  秀滿(hkopenc) 瀧川(街人) 稻姬(中離了)  阿松(我)
聯合軍(全街人):淺井 山昌 孫市 風魔 武田勝賴

這場是在中手區進行

一開始我方走了一隻德川=.=

裝也不翼而飛..應該是hkopenc拎了=.=

對方只有淺井水平比較低..

我也不太清楚...我只知我一見他就秒掉=.=

孫市只是早期豆腐..

被我不停秒殺...-_-"

但我亦因沒魔水被對方的牛牛不停屈機=.=

屈死了無數次...

打打下稻姬忽然走場..

hkopenc堅持不re

最後他以35(好像-.-)殺完場

同場加送阿松25殺(好像...)

ps:我們隻瀧川像新手...orz

這場35大戰,對方非神手,值得一看...囧

秀滿1p5 值得看 版主示

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
池少~ + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

新手rp一個(我係本寺)

我果面係法c團
(我,宇佐,呀國,3好,百地)
對面就濃機,龍川,玉子,明智,服仔
諗住龍川係度冇得玩
點玩中路果個未到6lv前比我同宇左殺左幾次
早前見到個post話法c團可以好屈機
我信啦而家
e個就係証明

各位睇完之後會覺得係對面廢定係我地屈呢==
比d意見下thx

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
...FuNG:] + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

我第一次玩小島  一開始 聯合:百地 鬼小島(我) 今川  阿國  山王打織田:森仔 魚叉佬  德川  濃姬 同龍川  

一開波 我就係甘比德川佢壓..仲比阿國汁到3個人..後黎我地走左2個 變成3打5  我地同佢地打遊擊戰.... 我仲有次一個打死左3個.....打到後期  佢地66續續走左魚叉佬  濃姬 同龍川.....得番德川  森仔...佢地拿哂走場隊友d裝 所以都幾難打下......第一次用鬼小島就玩到34人斬 好鬼死開心呀.........;P
想知詳情  自己下載錄像...

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
...FuNG:] + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

整多個rp先(淺野)

我係淺井,我果邊有真田片倉石川秀滿
對面井e呀市前田x2仙石

本來初頭比人壓
我死左好多次
但係之後我d隊友反壓
我開始變肥
同開始屈機==
後期攻速爆高
前田慶次比我爆屎左

我仲係新手==
5太識玩架ja
e個英我係第一次玩

整番啦= =
+番分

評分

參與人數 2樂點 +2 收起 理由
hkopenc045507 + 2 加多左
...FuNG:] 0 rp在哪=.=

查看全部評分

回復 支持 反對

神手~本多忠勝

職田---服仔(埸主)   阿松(埸主朋友)   阿國(街人)   雨柴秀吉(我隊長)    本多忠勝(我自己)

聯合---狗女(街人+冇品玩家一名)  左左木(15lv 到左埸)   鬼小島(有品  玩家)   山王(有品玩家)   衣達(有品玩家)   

這一埸好無耐..........我同陳小吉每星期1~5  最多玩一埸......今埸竟然  遇上沒品人,
狗女(冇品玩家)   點解咁講=0=?  係初頭都冇咩事,   到了前中期時,  我隊  阿松  秀吉
和我  在cp  區殺了  狗女好幾次 (3~4)   他就特然凸了一句   全圖狗.....(mh)   。   當時我地
唔知咩事=0=。  後來每次殺了他  or  在cp  區找到他  他就說   好一堆  mh    。  全部人都
mh  。  一句說話使我和我朋友  還有隊友  ,  對面的敵人(沒品人的隊友)   都覺得個狗女  
好沒品。  連隊友都唔幫佢你話佢幾沒品。   大家都知道  自從  1.21a  vlan  改被以來  都沒有全圖了。  因為說明了  vlan  用了禁外掛  程式  的系統,  但那個沒品狗女  竟然說  全圖剛剛破了,
還說了一堆我們都不明白的事,   本人 和朋友心想   他這麼清楚  難道他就是mh嗎=0=,
雖然有懷而佢,  但我們有品  沒有說出口,  畢竟  有品玩家不會  跟人玩罵戰=0=。  
最後那個沒品玩家 大約在  17lv ~  19lv走埸。  最後有品的玩家  都留到完埸。

輸嬴不用說了吧(大家都知)

這次貼上來只是想給大家看看   我們隊有沒有人用mh   給大家 看看  本多  殺人的英姿而且。

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
...FuNG:] + 4

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 椰然仔 於 2007-4-27 22:13 發表
81875職田---服仔(埸主)   阿松(埸主朋友)   阿國(街人)   雨柴秀吉(我隊長)    本多忠勝(我自己)

聯合---狗女(街人+冇品玩家一名)  左左木(15lv 到左埸)   鬼小島(有品  玩家)   山王(有品玩家)   衣達(有品 ...

對了~_~'

我是吉~_~'

果個狗女真係傻仔黎~_~前期先話我地mh..跟住再話唔夠打要re~_~令人呆掉嚕
回復 支持 反對

第一次團操replay   
黑田 (我)  本多 利利   道 3  龍龍
風風 直直 毛毛 寺寺 秀秀
一開始  我死左次   = =
之後係咁殺  殺殺下  本多肥左   秒人姿態
狂出兵   之後  人地唔多夠打   好快 gg 左
都打左  1:23  分
ok 耐
點解upload  唔到
一陣+番

回復 支持 反對

原帖由 0odarko0 於 2007-4-28 16:57 發表
第一次團操replay   
黑田 (我)  本多 利利   道 3  龍龍
風風 直直 毛毛 寺寺 秀秀
一開始  我死左次   = =
之後係咁殺  殺殺下  本多肥左   秒人姿態
狂出兵   之後  人地唔多夠打   好快 gg 左
都打左 ...

岩岩果場都ok好玩的....我係瑞龍哦....
不過第二場就,,,

回復 支持 反對

我去左第1場ja∼冇去第2場(我係利家,玩得好屎)
回復 支持 反對