查看: 19624|回復: 5
收起左側

[綜合討論] 打boss必知...入來睇睇

關閉 [複製鏈接]
打boss所要既防

綠boss:

百獸谷  狼王30lv  600物防
獸王谷  獸王40lv  700物防
山寨4   山大王50lv 900物防
白骨5   僵屍王60lv  1100物防
白骨10  骷髏王70lv  1500物防
北郊  異族頭目75lv  1700物防
精怪8  大塊頭80lv  1900物防
鳳祥鎮西郊   叛軍大將80lv  1900物防
精怪10  蚌精(魔)90lv  4200魔防
沼澤涇地  赤鱗蛟龍95lv  3800物防
蛟龍洞1  火魔蚊龍(魔)100lv  4200魔防
蛟龍洞2  靈蛇(魔)105lv  4400魔防
棲息地  巨猿95lv  3800物防
棲息地  血猿王100lv  4200物防
機械工廠6  混石力士(魔)115lv  5400魔防
濱海之島   濱海島主130lv   6500物防
魔族巢穴1  石化魔人140lv  8000魔防<----冇(魔),但係魔攻
機械工廠10  鋼化巨靈145lv  8000物防
機械工廠8  石怪(魔)165lv  12000魔防
魔族巢穴2  大將靈王(魔)165lv  12000魔防

紫boss:
皇城  山寨霸王60lv  3800物防
皇城  至尊蚌魔(魔)120lv   8500魔防
機械工廠10  魔徒(魔)130lv  11000魔防
機械工廠6   惡魔統領(魔)150lv  13200魔防
濱海之島  惡魔尊主(魔)150lv  13200魔防
魔族巢穴1  鐵爪鬼王(魔)150lv  13200魔防
魔族巢穴2  鐵爪鬼王(魔)150lv  13200魔防

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
Y+Y+Y + 1 請加上轉帖字眼,不然扣分

查看全部評分

回復

d綠boss有時會重擊,自己預多幾百防去打,d低lv既就唔洗甘多
不個打boss最緊要都係夠唔夠搶...
紫boss除左60紫其他都係固定攻,姐係1m1攻就1m1攻,冇多冇少
睇完回下啦

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
Y+Y+Y -10 用善用編輯功能x2

查看全部評分

回復 支持 反對

仲有,我係自己打,唔係copy,講野小心d
回復 支持 反對

狼王500都夠
獸王750
我覺得
(我小號係咁用)
回復 支持 反對

150紫王1.2m頂到嫁啦,仲有狼王400,獸王600......
機械工廠8  石怪(魔)165lv  《《10000》》魔防
魔族巢穴2  大將靈王(魔)165lv  《《10000》》魔防:handshake
回復 支持 反對

更新下佢啦= ="
依家咩時代牙...
回復 支持 反對