樓主: cat66442775
打印 上一主題 下一主題
收起左側

收KOF徒弟=.="94-02

關閉 [複製鏈接]
原帖由 cat66442775 於 2-3-2008 22:33 發表
我覺得按CD反擊同前C或前D抓人&浮空都唔係正派招數...
而且學呢D衰野浪費時間...

首先~
cd反撃同出面既人打係絕對接受的
係技術一種
一定冇人會話唔正派

上面既得浮空呢d BUG既物體會比人罵      或者比人打  (笑
而且一般都唔會有人做埋呢d無聊野 (身痕除外......

至於普通投:即係前c/d
我覺得冇問題
因為對一類招需要用到
只要唔係出太多都ok
回復 支持 反對

或者掛~又或者你沒比賽過唔知道掛=.="唔係話踩你...
事實上10個有翻甘上下都唔玩呢D招 =.="
除非對手用呢D招...只好以其人之道還置其人之身[[bao_31]]
回復 支持 反對

咩叫浮空[[bao_50]]
回復 支持 反對

原帖由 cat66442775 於 2-3-2008 22:33 發表
KIM五下腳 ??? 乜黎架 ??? 02 ???
5下腳係邊招=.=" 唔係好明白...
去呢個網申請個QQ先 http://freereg.qq.com/  ...
我覺得按CD反擊同前C或前D抓人&浮空都唔係正派招數...
而且學呢D衰野浪費時間...
正當比賽沒 ...
果個係02黎,,兜後a,9b,下b,,,
回復 支持 反對

招位高于我之上的玩家研究ANGLE的目押...
對ANGLE目押18下以上B的請回
回復 支持 反對

=.="................................
回復 支持 反對

原帖由 cat66442775 於 7-3-2008 23:30 發表
招位高于我之上的玩家研究ANGLE的目押...
對ANGLE目押18下以上B的請回

18下b...唔太實用...我多數用任何一下打起人...之後20~40下8a....
回復 支持 反對

你想想3個豬豬...18下B在爆豬豬追加超必就唔係呢回事啦...

不過18下唔係容易...

我最多8下B追加超必...都半條了...
回復 支持 反對

大陸有人創造出大門既無視防御=.="97 98 02 都得...

反魔向前+假動作可以中地震...或暗必...假動作用得沒浪費半點時間就企起身果下100%中...

係沒得防御果只...八神/莉安娜/老坑都可以地震到死...[[bao_29]]

大家支持下呢位為拳皇創造高手...
回復 支持 反對

我都想學
有時出街見冇人打,一入錢,d人見你弱就即刻挑,平時又冇人打,勁pk=口=
回復 支持 反對