查看: 1418|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 有關低能(冰影)

個低能仔見到我係會朋招頂手頂火龍83lv以上
個低能仔話7十幾到頂到啦
講講下月講月氣粗都爆埋個低能仔仲uot我出團
果個團名叫"殺"破狼,以前個團d人好多都憎佢

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
NEC -2 小心用詞

查看全部評分

回復

原帖由 like抽筋 於 24-2-2008 10:08 發表
低能仔見到我係會朋招頂手頂火龍83lv以上
低能仔話7十幾到頂到啦
講講下月講月氣粗都爆埋個低能仔仲uot我出團
果個團名叫"殺"破狼,以前個團d人好多都憎佢

話人低能你好高能咩???[[yoyo_130]]
咁又系 剎破狼xDDDD 笑哂=] 真系吾會高能得去邊[[yoyo_112]]
回復 支持 反對

yo-.-....
上次團戰居然輸左比佢地一百分/.\
鬼龍同ma佬打得真激-0-...
絕零就頂著小炫-0-..
我同奶娘去剎破個大本營殺啲剎破佬.口.
經過我1打7之後佢班團員唔甘心,,叫番個小炫上黎郁我-.-.......
(成個團得小炫同ma佬殺到我\口/,,好唔服氣牙輸得-.-...)不過比我發現左樣野,,原來剎破個會長係廢的-.-....
回復 支持 反對

原帖由 keeken2005 於 25-2-2008 10:22 發表
yo-.-....
上次團戰居然輸左比佢地一百分/.\
鬼龍同ma佬打得真激-0-...
絕零就頂著小炫-0-..
我同奶娘去剎破個大本營殺啲剎破佬.口.
經過我1打7之後佢班團員唔甘心,,叫番個小炫上黎郁我-.-.......
(成個 ...

唔止個會長廢-~-
係成團都廢的a___a
個ma佬最叻係咩.__.玩偷襲~
回復 支持 反對

玩團戰個個都差唔多嫁啦-.-
就算佢光明正大同我打我都唔夠佢打-.-......."
小炫又係高lv過我-.-更何況有天文(雖然有時唔中)-.-....so我都唔夠揪-.-
其他團員...有個靠開暗影有時殺到我囉....其他都omg..一般,,,"
回復 支持 反對

我指佢既玩偷襲當然唔係打領地戈陣啦~
打領地話之佢成團人圍我啦=.=
係平時既時候~佢最鍾意搵好多人睇住我係邊出現~
行到邊都跟住晒~一有機會即刻走出黎紅我-0-
回復 支持 反對

喔!!!我記得啦,,,
果次係盆地你冇啦啦比佢殺==...
其實點解佢要殺你既-0-...
回復 支持 反對

上次戈次~
盆地2個~
台地1個~
尼中2個~
加埋佢自己~
6個人睇住我行去邊囉=.=
我都唔記得點解啦-~-
不過呢D人唔講口齒的=]
最好笑係-~-
佢紅名比我殺左之後~佢係咁又入又出盆地..
想引我出去-~-佢d咁既行為...
睇到我同小夜笑-0-
回復 支持 反對

咁其實你同佢正式打邊個贏嫁-口-"?
乜有6個人睇著咩-.-...果次唔係得我同你仲有個唔知乜水係到咋咩-口-?
回復 支持 反對

真係要打既睇手快同運啦~
不過同佢打咁多次-~-
我都係冇用過圓舞-0-
佢都可以miss的=.=
有~洪仔~小炫~仲有幾個比我飛甩左-0-
不過都係d唔太出名既人黎
回復 支持 反對