打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地覺得女仔用米古會唔會好怪喔~*!?

原帖由 海子... 於 15-3-2008 21:34 發表
冇分男女架...你自己唔覺怪就冇問題...

嗯-0-米古男/女用都得嫁=...=我覺得1d都吾怪..
不過如果係女仔既又覺得米古怪..咪用番女人囉..
回復 支持 反對

哦-0-!原來如此..;p我一直諗米古像男仔..咁多人不介意女仔用米古,沒法...
我要玩聖靈使..用米古好似好d~但又覺得怪,所以搵人幫幫._.''
太感謝大家,用米古玩聖靈使去了-0-''
回復 支持 反對

完全唔覺得女仔用米古怪~__~"
不知幾多女仔用米古...
好多人用米古既原因因為米古cute=]"
我都係咁先玩米古-v-"...
都唔明d人點解話女仔用米古就係人妖.\/.!!
米古明明是沒性別之分~__~"
米古變身器男女都有喇~__~"點會係男仔喎.\/.!!
原帖由 〝為…〞 於 15-3-2008 21:23 發表

唔會係bug出黎阿

唔駛bug牙-___-"情娃可以抽到的...
一抽有3o個喔~__~"
回復 支持 反對

上邊的..利害-0-''! 依家我玩米古聖靈使了~叫‵*小潔°
玩星夢見到的傾兩句~交個朋友哦;p!
回復 支持 反對

原帖由 炎炎* 於 16-3-2008 02:42 發表
上邊的..利害-0-''! 依家我玩米古聖靈使了~叫‵*小潔°
玩星夢見到的傾兩句~交個朋友哦;p!

~___~有什麼利害...其實我傻的xdd"
@@"我也有隻米古聖0呢-3-"
你玩開咩ser喇-0-!?"我多數係w-3-"...
出沒的地方就是尼中-___-v"!!
我叫ぷ淚映も雪or淚凝も雪べ{{2隻都是米古仔喇xp}}...請多多指教-0-!!

回復 支持 反對

吾洗理人覺吾覺得怪 -_- 你吾覺怪就ok 我行我素 受人影響做咩 o.o
回復 支持 反對

唔怪- -||女人用機人咪仲怪
回復 支持 反對

幾得意丫~
一d都唔怪~~你睇米古咁受歡迎就知[[tk_38]]
回復 支持 反對

還是不好了;p 似終唔覺米古cute~___~''
廢事自己遲d後悔._.''及早收手還趕得及><!
我用人族玩聖靈了*名字也會改一改,遲一會才算
回復 支持 反對

米古唔cute嗎~__~!!
我覺得米古很cute呢用魔裝=/\=!!
是新手裝用得唔可愛咋嘛~__~!!
回復 支持 反對