打印 上一主題 下一主題
收起左側

NBALIVE08貼圖區

原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 19:50 發表
我進攻都通常唔較..隨非落後好多

勁呀@@..我多數用pick & roll pick& pop同埋shooter....咁你防守呢??
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

防守人盯人..根住自己同補給,不斷走去來double人

之前打左場
金塊對巫師...
一直領先,不過巫師3劍俠射波射到我傻,
最後都贏左..

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
蕃•茄•仔 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:02 發表
防守人盯人..根住自己同補給,不斷走去來double人

之前打左場
金塊對巫師...
一直領先,不過巫師3劍俠射波射到我傻,
最後都贏左..

我岩岩用馬刺對90 all-star.....-,-....馬龍d勾手好屈機....
回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

我係唔會用d明星隊同d世界隊..
之前打左2場都係火箭對活塞..
第1場比人大炒-0-
有yao,有francis都比人大炒..
試過比人炒3x分,最後拉番最近7分..
真係慘= =咁都比人炒..活塞既威力。
第2場報仇..
無左yao同francis,姐係依家nba火箭陣容..
R.alston射波好廢..
呢場全靠b.jackson射左好多關鍵3分波..
唔係輸得,打左2次加時..
第1次加時又係比人臨尾射3分,勁唔抵-0-
最後贏1分= =v[[bao_49]]
ps:麥基迪傷左一節

第2場

第2場

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
蕃•茄•仔 + 4

查看全部評分

回復 支持 反對

我好想知道個nba live08個主程式係邊度下載...搵唔到...岩岩洗左機...
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:12 發表
我係唔會用d明星隊同d世界隊..
之前打左2場都係火箭對活塞..
第1場比人大炒-0-
有yao,有francis都比人大炒..
試過比人炒3x分,最後拉番最近7分..
真係慘= =咁都比人炒..活塞既威力。
第2場報仇..
無左yao同fra ...

NONONO!!!我係用馬刺隊挑戰90 ALL-STAR....比人屈係我-口-
我另外一場金塊對活塞...D防守真係幾勁V_V..佢地個比立斯仲要用3分雨攻擊我-口-....我靠AI 中投同MARTIN殺入去咬住D分
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

唔貼d圖出黎??
活塞真係變態..我係咁比佢地blk
你都見到佢地3分幾準
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:19 發表
唔貼d圖出黎??
活塞真係變態..我係咁比佢地blk
你都見到佢地3分幾準

之前未BOOT機有事...2場都彈我GAME-,-
回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

咪係..我成日都彈game
回復 支持 反對

原帖由 誠、–– 於 18-3-2008 20:21 發表
咪係..我成日都彈game

-口-我都唔知點解....可能球衣到有D問題....我研究下先
回復 支持 反對